Kendini dışarıya karşı olduğundan farklı göstermeye çalışan kadın ya da erkeklerin kendiyle olan sorunu nedir neden bunu yaparlar

Kendini dışarıya karşı olduğundan farklı göstermeye çalışan kadın ya da erkeklerin kendiyle olan sorunu nedir neden bunu yaparlar
Özgüven eksikliği. Kendini olduğundan farklı göstermeye çalışmak yorucu bir eylem olsa gerek, ki er ya da geç neyin ne olduğunu anlarız ve sonrasında bir özgüven zedelemesi daha yaşarlar. Bu bi psikolojik problem bence
Genel olarak öz güven eksikliği olabilir ya da içlerinde çözemedikleri bir şey vardır veya yalnız olabilirler. yani işte bu şekilde davranırsam beni severler gibi düşünebilirler ama ben hiç bir zaman farklı davranmam her zaman olduğum kişi olarak davranırım zaten ben herkese iyi olmam bana iyi olanlara iyi olurum sadece
Belki bir teselli, belki kendini onaylatma ihtiyacı duyuyor olabilirler..
özgüvensizlik
Cevap
2Cevap
Beğenilme arzusu ve sevilen kisi olma istegi olsa gerek.
Sevilmek sanırım amaçları. Ama neden, ne gerek var? Başkası gibi davranıp herkesin sevgisini kazanmaktansa kendim kalıp birinin sevgisini görmeyi tercih ederim ‽
Hayalinde ki karaktere bürünme olayı. Hep bu sosyal medya işleriyle çıktı piyasaya bu tipler.
Eskiden filmlerde görürdük
Er ya da geç ayyuka çıktığında sırra kadem basan tiplerdir genelde.
Kendi kendini teselli etmek zaman geçirmeye çalışmaK
Olduğum gibi bir insanım.. Hiç böyle dertlerim olmadı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?