Yorulduğumda oturup manzarayı izliyorum. Bu yol kime ait diye düşünüyorum. Kendime dönüp "Bizzat sen seçtin." diyorum. "Başkasını suçlayamazsın."

Yorulduğumda oturup manzarayı izliyorum. Bu yol kime ait diye düşünüyorum. Kendime dönüp "Bizzat sen seçtin." diyorum. "Başkasını suçlayamazsın."
Ben karar veriyorum sadece başka kimse karar vermiyor çünkü kendi kararlarımı benden başka bilen kisme olamaz. aynı şekilde neyin benim için daha iyi olduğunu da sadece ben daha iyi bilirim. tabi ki de bu söylediğim şeyler kişisel kararlar için geçerli
Bu soruyu 2 hafta önce sormuş olsaydın başkaları diye hayıflanırdım. Ama son iki haftada hayatıma dair radikal kararlar aldım. Belki yanlış kararlar, belki kârdan çok zarar getirecek kararlar... Ama olsun bundan bir 10 yıl sonra yaptıklarım değil yapamadıklarım için pişman olacağımı biliyorum.
Bu arada görüşmeyeli nasılsınnn? 😻
Tüm kalbimle iyi ve daha iyi olmanı temenni ediyorum 🐥💛
Her gün, güne şu şarkıyla start veriyorum 😂
https://youtu.be/k_iv0iZfdd4
Ve uzun zamandan sonra kendimi mutlu hissediyorum 🌸
Eig için teşekkürler seni ve bizim tayfayı çok seviyorum her biriniz kartanesi kadar eşsiz ve güzelsiniz kendi değerinizi bilin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Fedakarlık güzel bir duygu ama bu hayatta sizden önemli ne var ki? Milletin canı cehenneme. 😄 @clover0 @dionysosjai @frenchgirl16 @knightssword @yuvai-a @theastro @PrensHazretleri
Çok değerlisiniz benim için. Şuana kadar birsürü kere git-gel yaptım çoğunuz da bu huyumu sevmiyorsunuz biliyorum ama bu sefer gerçekten bu sitede durmak bana her zamankinden daha çok acı verecek. Siz kalbimde hep iyi bir yer edineceksiniz. 🐦💜
:))
Kendine iyi bak.
Ben gibi görünürken hiç öyle olmadığını anlamam için bir yedi yıl geçti.. anladık ama bu saatten sonra Yolu değiştiremiyorum.
Cevap
8Cevap
Yürüdüğüm yollara başkası karar verdiğini düşünüyor ama ben istemediğim yolda yürümem.
Kendi hayatımı yaşıyor, kendi kararlarımı veriyorum. Çok zorda kalırsam ailemden fikir alırım ama yine kendi kararırımı kendim veririm.
Sonuçta hayata dair benden daha çok tecrübeleri var ve ailem. İyiliğimi isterler. Gerçi anarşist ben yine bildiğimi okuyorum. d
Diyebiliriz evet. Sen ne kadar asi olsan da ailenin sevgisini hissediyorsun bir şekil de
Kimine doğuştan, kimine yaşanmışlıklardan gelebiliyor.
Benim de bir yanımı efendi bir yanımı canavar bıraktı dostum :D
Sensin dostum :D canavar olunca hayvana dönüsüyorum :D
Rica ederim dostum. Jaguar olur, kartal olur, aslan olur, ayı olur. O an karşımdaki kişinin cüssesine göre değişiyorum :D
Olabilir dostum :d neyse ben kaçtım görüşmek üzere başka bir soru da devam ederiz
Henüz bir yol yürüdüğümü düşünmüyorum. Eğer yürümeye başlarsam kendim karar vermek istiyorum.
Farkındayım hemde tüm zerrelerimle. Ama malesef…
Kendi zincirlerimi seçebilme özgürlügüm kadar yürüyorum.
Bu yola duygularım, düşüncelerim, çevrem dahi etki edip karar veriyor...
Tamamen kendi seçimlerimin sonucunu yaşıyorum.. Her seçimim beni farklı yollara sürüklüyor olsa da bundan şikayetçi değilim..
İlk önce kendimi düşünüyorum 🌸
Yürüdüğüm her yol benim yolum.
Kendi yolum, kendi kararlarım
Ailemin
Hoş derken hiç hoş değil
Ailem çok değerli aile bağlarına önem veririm ama gel görki afedersiniz hayatımı sktiler
Yani elde değil şu an işsizsem onların yüzünden
Sevmediğim mesleği okuttular
Bahane değil inşaat mühendisiyim 9 bine gel öalış diyorlar
Canım benim evlilik yaşım geldi aile evi nereye kadar bence sen fazla iyilik meleğisin
27 yaşında adamım 9 bin neye yetecek
O yüksek maaş alığ yettiremeyenlerin onların sorunu onlar müsrif Demekki 9 bin tl ile hiçbir bok yapamıyorsun bu ülkeden
Oluyor evet
Mesleği sevmiyorum
Benım
Ben ve hayranim cok :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?