Kişilik & Karakter Siz bu sıralar ne yapmayı istemiyorsunuz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Siz bu sıralar ne yapmayı istemiyorsunuz? İstemediğiniz ne var bu sıralar?🙄#EdamedaSoru Güncellemeler+1 yıl Güncelll Siz bu sıralar ne yapmayı istemiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Canım bu sıralar hiç bir şey yapmak istemiyor. ama devam etmek zorundayız şimdilik. 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sabah olunca sıcacık yatağımdan hiç çıkmak istemiyorum 🙄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Topluma uçacaksın kurallarni benimseyeceksin aksi halde yıpratır 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Hiçbir şey yapmak istemiyorum. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yemek yapmak güzelde. Peki ya o bulaşıklar Bulaşık yıkamak. 🙄 Üşeniyorum fakat mecburum. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hasta olmak 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi iyileşemedik 🤕 IAmarPresterAen +1 yıl Evet bebem
Mhmt6666 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl işe gitmek istemiyom bi dünya iş yap karşılığı asgari ücret. Ben bu düzenin içine ed.. iyim 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Evde durmak istemiyorum 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çalışmayı gülmeyi yaşamayı... 1 0 Yorumla
metin6161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. 24/08, nöbete gitmek istemiyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. hiçbir şey 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. dolacaksın lannnnn 1 4 Yorumla aysekaptan +1 yıl lan mı Yorumla u tenedos +1 yıl @aysekaptan evet Local Area Network ün kısaltılmışı Yorumla aysekaptan +1 yıl tamam Yorumla u tenedos +1 yıl @aysekaptan ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Canım bu sıralar hiç bir şey yapmak istemiyor. ama devam etmek zorundayız şimdilik.
Capse çok güldüm asddjfk
Sabah olunca sıcacık yatağımdan hiç çıkmak istemiyorum 🙄
Topluma uçacaksın kurallarni benimseyeceksin aksi halde yıpratır
Yemek yapmak güzelde. Peki ya o bulaşıklar Bulaşık yıkamak. 🙄 Üşeniyorum fakat mecburum.
Hasta olmak
Bi iyileşemedik 🤕
Evet bebem
işe gitmek istemiyom bi dünya iş yap karşılığı asgari ücret. Ben bu düzenin içine ed.. iyim
Evde durmak istemiyorum
Çalışmayı gülmeyi yaşamayı...
Bilmiyorum ya valla
Açık ama yemek yemeği istemiyorum
24/08, nöbete gitmek istemiyorum
hiçbir şey
dolacaksın lannnnn
lan mı
@aysekaptan evet Local Area Network ün kısaltılmışı
tamam
@aysekaptan ok