Yeme & İçme Üşenip de yapmak istemediğiniz neler var? Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ve yapmadığınız yemek yemek wc ye gitmk banyo vb. Dışarı çıkmak? Üşenip de yapmak istemediğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Birazdan dışarda gezeceğim ama daha kalkamadım gadası 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Tuvalete gitmeye bazen üşeniyorum ve yemek yapmaya. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gece uyandığımda lavaboya gitmeye ve su içmek için mutfağa gitmeye üşeniyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Poğaça, börek, içli köfte ve sarma 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Mantı yapmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birazdan dışarda gezeceğim ama daha kalkamadım gadası
Tuvalete gitmeye bazen üşeniyorum ve yemek yapmaya.
Gece uyandığımda lavaboya gitmeye ve su içmek için mutfağa gitmeye üşeniyorum.
Poğaça, börek, içli köfte ve sarma
Vardır da kim düşünecek şimdi bunları.
Mantı yapmak