• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

30 yaşından sonra neler yapmak absürt kalır?

_Maidetta_
_Maidetta_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
52
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    +1 yıl

Erkek iseniz 30 yaşından sonra evlenmek bir canım. Evlendiğiniz kadını yüceltip kendinizi değersiz bir köpek yapmanızdır.

Erkeğin max evlenme yaşı 25 yaşdır. Daha sonrasında kadınlarla yanlızca gecelik seks etkinliği yapması gerekir. Çünkü erkek 30 yaşından sonra işini kurmuş para kazanan, olgunlaşmış, kendi kendine yeten, mental ve fiziksel olarak güçlü bir canlıya evrilir.

Kadınlar ise 30 yaşını geçmiş her şeyi tek başına başarmış hayatta kalmış erkeği yanlızca avucunun içine alıp imza attırıp 30 yaşına kadar verdiği tüm emekleri beleşten sömürmeyi hedefler.

O yüzden 25 yaşını geçmiş bir erkeğin evlenmesi aptallıktır. Verdiği tüm emekleri ve zorlukları daha değersiz bir canlıya beleşe sunması demektir.

Kadın evlenmek istiyor ise 25 yaşından önce evlenicek ve erkeğine yatırım yapıp 30 yaşına geldiğin de yatırımının balını parmakla yiyicek ya da yatırım yapmadığı adamdan kaynak ve ilgi beklemiyicek.

Erkek kaynakların ve ilginin bekçisidir.

Kadın ise cinselliğin ve destek bir güç olmanın.

Bir birimizi tamamlarız erkek ve kadın genç yaşlardayken evlenir hayatta kalmak için erkek ve kadın sırt sırta verir ve bu şekilde güçlü ve sağlam bir ilişki elde edilir. Böyle evlilikler ve çiftlerin boşanma şansı %3 bile değildir. Çünkü belli bir yaştan sonra aralarında başarılmış bir hayatın saygısı oluşur.

3
    5 Yorumla
    • mechulumben
      mechulumben
      +1 yıl

Muhteşem bir anlatım on numara tespit

Yorumla
    • Mavibakkal
      Mavibakkal
      +1 yıl

Daha değersiz bir canlıya sunmak derken? Evet diğer dediklerinizde haklılık payınız var, en azından bazılarına katılıyorum. 25 yaşından önce evlenmek tamamen saçmalık bence. Ben kadınların da erkeklerin de 28, 30 yaşından önce evlenmemesi gerektiğini savunuyorum. Bunun ne 'kocasının parasını yemek' ne de başka bir şey ile ilgisi var. Kişinin fikirlerinin oturması zaman alabiliyor, ki erken yaşlarda yapılan evlilikler çok daha çalkantılı geçiyor. İnsanlar sadece 'ayy ama çok seviyorum' gözü ile bakıyor. Maalesef ki aşk yeterli gelmiyor. Birbiri ile anlaşmak büyük bir etken.
      Erkeğin tek taraflı evi geçindirmeye çalışmasını asla ama asla doğru bulmuyorum. Evet geçim derdi var ve bunu erkeğin tek başına üstesinden gelmeye çalışması berbat bir durum. Bana göre erkek de çalışmalı kadın da. Zaten ikisi de çalışıyorsa kariyer vs derken yaş çoktaaan 27,28 oluyor.

Bazı kadınlar para için evleniyor. Aman bi çocuk yapayım, olmazsa boşanırım. Nafaka tazminat, malın mülkün yarısını da alırım diye düşünüyor. Bu onlara hak verdiğim anlamına gelmez çünkü bu iğrençlik. Kandırmaca bildiğiniz. Evet böyle saçma kadınlar var, yok değil. Ama onların iğrençlikleri yüzünden tüm kadınların 'erkeklerden daha değersiz canlılar' olduklarını kabul etmiyorum. Kadın ve erkek farklı cinsiyette olabilirler fakat ne erkek kadından üstündür ne de kadın erkekten üstündür. Farklılıklarımız sadece görünüşlerimizden ibarettir, erkeğin kadından üstün olma durumu yoktur. KADIN DA ERKEK DE EŞİTTİR

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

femistliklerin hepsi gizli feminazilerdir. Kadınlar zaten objektiflikle ünlü bir cinsiyet değil o yüzden polimiğe girmem pek doğru değil ama işe yaramıyıcağını bilerekte olsa açıklıyorum durumu. "KADIN DA ERKEK DE EŞİTTİR" Diye bir şey yok olamazda. Kadınlar madene girebilir otobüs sürebilir çöpcü olabilir, sanayi de 1500 derece sıcaklıkta çalışabilir... fakat %0.001 lik kesimi bu işleri yapar geri kalanın hepsi zengin koca ve ileri için yatıp yuvarlanıcak kredi kartı extresini yaw he gibi ödeticek bir koca arzular tabi kocası gittiğin de ise sikicisi gelip becermesi için bir jigolo da ister... Bak ben 8 yaşından beri kadın-erkek ve para ilişkisini inceliyorum. İnsanlar eşittir. İki cinste insani olan yasal haklarla eşit olabilir... fakat cinsiyet anlamında bu eşitlik söz konusu olamaz. Bana katılmanı beklemiyorum hatta beni hiç şaşırtmadın. birisinin bu yorumu atmasını daha yazmadan evvel geliceğini biliyordum.

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

Düşmanlık değil. Düşmanlık olsa tüm kadınlar ölmeli ya da şöle yapılmalı derdim. Bunları kadın cinsiyetinin içsel doğasını bilen biri olarak erkeklerin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattım. Fakat siz de devamlı olmlu yorum araya olumsuz yorum katıştırmanız dediklerimin harfiyen doğru olduğunu megafonla broadcast yapıyorsunuz.

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

Doğruları erkeklerden gizleyemezsiniz. Dibine kadar doğru olduğundan zaten sizlere batıyor yorumum. Siz sanıyorsunuz ki bunları yüzünüze karşı söyleriz... Hayır... Bizim bunları bilmemiz ve bu bilgilere göre değer verip davranmamız yeterli geliyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hanjinx
    Hanjinx Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yaşın yapmak istenilen şeylere etki edeceğini düşünmüyorum ama çevrede alışkanlıklar çok olduğu için bazı şeyler absürt görünebilir benim açımdan önemli olmadığı için hiç dikkat etmedim.

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Bi olay anlatacağım. 35'ini aşmış kariyer sahibi bir hanım müvekkilim, nişan bozma işini benim yapmamı rica etti. Ben de kabul ettim. Nişanlısı beyefendi ofise geldi. O da kariyer sahibi bir bey. İşte birkaç parça takı var, onu iade edeceğiz, tutanak tutacağız filan... Zaten çok bir şey yok.

Beyefendi geldikten bir süre sonra annesi de geldi! Oğluşunu yalnız bırakamamış. İnananmadım... Öyle cazgır bir kadın ki... Vay gelin hanıma bir 3-4 tane iç çamaşırı aldık (!) bir tane ile yetinmedi, size kaç tane alındı? vay bizim şehrimize geldi ona yemek ısmarladık, tamtur yüzüğü daralttı değeri düştü... İnanamadım. Allahım o adamcık (adam değil yani) yerine ben utandım. Yahu diyorum, oğlunuz varken size çok da laf düşmüyor aslında. Bir iki kinaye yaptım, anne bizimle dalga geçiyor, daha fazla konuşmayalım diyor beyefendi. Bahsettiğimiz kişiler üst düzey kariyerdeler... Öyle böyle değil... Hayatımda o kadar şaşırmamıştım. Müvekkilim bana, nişanlısının annesi ile aynı odada yattığını (ortak yatak odasında yatmak ne yaaaa?) söylediğinde şaka yaptığını düşündüm, abarttığını düşündüm. Ama o kadını görünce dedim bu iş doğru...

Efendim sözün özü ne diyeceğim, yetişkin bir birey olduktan sonra ana kuzusu olmak yakışmaz! Abesle iştigaldir. Olsa olsa ergenlik öncesi bir oğlan çocuğuna yakışır. Daha ötesi olmaz.

3
    8 Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Bu kendini geliştirememek bu bir bağımlılık. Bazı şeyler okumaya üniversiteye gitmeye bakmaz üniversite sadece eğitimi yükseltir kişiliği insanın kendisi geliştirir ki buda herkese nasip olmaz..

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@afrodit-0 ahh böyle bir şey olamaz.

Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Olur herşeyi bekle insanlardan bende bunu parasını ütüleyip kasaya düzen ve çocuğuna karısına 1 lira vermeyen sağa sola muhtaç eden birini gordugumde anladım 🤦

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@afrodit-0 insanlar tuhaf..

Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Öyle maalesef

Yorumla
    • _Maidetta_
      _Maidetta_
      +1 yıl

Maalesef o adam için üzüldüm. Kadın bir şekilde yalnız ya da hayatına birilerini dail ederek mutlu olabilir. Çizgisi olmayan bireyin sınırlarına herkes dahil olur.

Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Öyle boşa dememişler Rabbim iyi insanlardan karşılaştırsın diye öylede olması dileğiyle 🙏

Yorumla
    • blackk_eagle
      blackk_eagle
      +1 yıl

O adam denilen şahsın yüzüne tükürmek gerekir ve diyeceğin tek kelime annenle evlen öyleyse demek olurdu

Yorumla
  • DearLinda
    DearLinda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Biliyor musun hiçbir şey. Hayatı kalıplara sığdırmak çocukluğu bastırmak bence yaşamayı sıkıcılaştırıyor. Kendini kalıba sığdırmaya ne gerek var. Canın saçını mavi mi yapmak istiyor yap çocuk gibi mi olmak istiyor ol. Nemrut suratsız olmaktan çok daha iyidir. Genç kalmak değil ki mesele. Mesele mutlu kalmak. Bu dünyaya yaşanabilir kılmak. Bu yüzden böyle sorular sormayın kendimize hayatınızı yaşayın mutlu olun. Gülün eğlenin, adrenalin insanı genç ve dinç tutar bunlarda sizi mutlu kılar mutluluk da sağlıklı olmanızı sağlar. Hayatınızı yaşayın. Yaş bir sayı ve inanın mutlu olmak ya da hareket etmek için hiçbir manası yok.

6
    2 Yorumla
    • wkertenkele
      wkertenkele
      +1 yıl

Supersin 👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

@wkertenkele al işte bir çirkin daha... Eyvallah canlar güzel sözleri ve sizleri sevdim Cansınız eyvallah

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

48

Cevap

44

Cevap

• MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Akülü çocuk arabasına binmek 😃

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.

Bu herkesin kendi kararıdır ama benim için soracak olursanız ben 30 yaşından sonra aşk, evlilik gibi şeyleri yapmazdım sanırım. Çünkü bunlar özellikle aşk yani bence her insanın gençken yaşaması gereken bir duygudur. Ya da 30 yaşından sonra mesela dünya gezmek veya hayatı yaşamak saçma oluyor ama herkesin de düşüncesi farklıdır.

https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4
    0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Ben hiçbir şeyi yapmanın yaşı ya da zamanı olduğunu düşünmüyorum. Hepimizin hayatı herkesin o dilediği klasik doğ, biraz büyü, okula git, üniversiteye git, 22-23 yaşlarında mezun ol, direkt işe başla, evlen, çocuk yap, çocuklarını büyüt, evlendir ve öl şeklinde ilerleyemez ve ilerlememeli.
    Hayatta her zaman önceliğimiz kendimiz ve kendi hayallerimizi gerçekleştirmek olmalı. 30 yaşından sonra yapılamayacak, yapılırsa absürt kalacak bir şey aklıma gelmiyor artık. Üniversiteye başladığım ilk sene 55 yaşında bir teyzenin Almanca dil bölümü okuduğunu görünce tüm önyargılarımdan arınmıştım.

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Bilmem hiçbirşeyin yaşı yok bence
    İnsan istedikten sonra her şey olur

7
    0 Yorumla
  • Pandara
    Pandara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evimde nasıl takılacağıma karışmadıklarına göre kaldığım yerde çocukluk rutinlerime devam ederim giyinirim keyfimce. Dışarda mimik oynatmadan hayata devam.

Dişarda zaten bir şey olsadq bela çıksın diyenler çok direk absürtsün zaten. insanlığımı korumam şart.
    Dişarda zaten bir şey olsadq bela çıksın diyenler çok direk absürtsün zaten. insanlığımı korumam şart.
    0
    0 Yorumla
  • BallıKedi
    BallıKedi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 100 , eic 94%
    +1 yıl

Yaşın bir önemi yok. İstediğin herşeyi yapabilirsin. İnsanların ne düşündüğü umurunda olmamalı çünkü senin hayatındaki baş rolde oynayan kişi sensin. Sen durunca hayat da duruyorsa, neden şimdi istediğini yapmayasın ki?

1
    0 Yorumla
  • whxbeucbrucbrfu
    whxbeucbrucbrfu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Karekterini oturtmamış, ergenler gibi davranan, malıyla övünen sacma davranislar sergileyen kisiler cok itici olur.
    Tanidigim biri var benim üstüm. 31 yasinda. Servetiyle övünüyor cocukca hareketleri var mesela ortaya alnan biseyleri beğenmeyen yemeyen cıvık insan karwkteri oturmamis cok cocuksu biri
    Bana o kadar itici geliyor ki
    Onun yuzunu hergun gormek beni çok geriyor

1
    0 Yorumla
  • MuratRna
    MuratRna Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı.

Bilemedimki çocuk olmam gereken yerde oluyorum (oğlumdan dolayı) kim ne der diye umursamam... insanların absürtleri ya da düşünceleri beni ilgilendirmez kendi doğrularım var onlara göre yaşarım.

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hiç bir şeyin yaşı yok ama yavaş yavaş 30 altı kızlar seni yaşlı görmeye bsşlar. Onlara ufak da olsa yavşayamazsın, onlara bakamazsın hale gelir.

0
    0 Yorumla
  • izo92
    izo92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl

18 yaşındaki kızla olman koca bi fail.
    Slip mayo giymen fail
    Ergen mekanlarında takılman fail
    Yaşına göre davranmaman fail
    Ergen olman zaten koca bi fail

0
    0 Yorumla
  • BirGaribAbdal66
    BirGaribAbdal66 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Bir şeyler yapmanın yaşı mı olurmuş 50 yaşında da olsan arada çocuk olacan aga yoksa geçmez bu hayat böyle. insan istediği yaşta istediğini yapmalı bu işin yaşı olmaz

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

O yaşına kadar cinsellik yaşamamış bir erkeğin parayla evlenerek ya da evlilik dışı sevgililik ilişkisiyle herhangi bir cinsellik yaşaması absürtlüğün daniskasıdır. Black Pillci olmaktan kaçmamalıdır.

0
    2 Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

Ya ben yaşamadım O yaştan sonra yaşamayı diye düşünüyorum parasını da verip yaşıyorum evliliğe de karşıyım açıkçası şimdi Absürt mü oluyor

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Biraz...

Yorumla
  • Herhangibirinsanım
    Herhangibirinsanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Çocuklar gibi sorumluluk almamak , Egenler gibi ırkcılık yapmak , kücükmüssün gibi küçüklerle takılmak hoşlanmak

1
    0 Yorumla
  • vanillyaa
    vanillyaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ölecegını düşünmeden yaşamak... Ee yaş otuz yolun yarısı eder dıye boşuna denemiş cahıt sıtkı tarancı

0
    3 Yorumla
    • __Efe
      __Efe
      +1 yıl

Bunu söyleyip 46 yaşında vefat etmesi...

Yorumla
    • vanillyaa
      vanillyaa
      +1 yıl

Yukardakı bılır, yolun yarısı mı sonu mu başı mı.. Evet

Yorumla
    • __Efe
      __Efe
      +1 yıl

Akşam akşam yaktık ya iyi miii. Ne güzel yorum okuyup gidiyordum benn

Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 703 cevap paylaştı.

Yaşa maşa takılmak saçma bence belki adama hayat 30, undan sonra merhaba dedi takılmayın böyle şeylere

0
    0 Yorumla
  • Hz_Joker
    Hz_Joker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 30%
    +1 yıl

Kimseye zarar ve rahatsızlık verme, ne yaparsan yap. İstersen çık dama, dalşafak güneşlen... :D

0
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı.

Her yaşın ayrı bir güzelliği var mesela ben geçen oğlumu parka götürdüm ve kaydıraktan kaydım kim görmüş çocuk gibi şuna bak demiş umursamadım.

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.

30 u kadar yapamadıklarımın hepsini yapıyorum artık yavrim. Başkasına absürt geliyorsa bana ne diyorum

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

İnsanların benim yaşamıma set çekmesine izin vermem. Benim ruhum, benim seçimlerim, benim düşlerim, benim bedenim...

0
    0 Yorumla
  • LeydiStark
    LeydiStark Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.

Boş gezmek sağda solda erkeksen erkek arkadaşlarınla sürtmek
    hala bir meslek hayatta yapacak bir şey bulamamışsan çok abes

0
    6 Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

Çalışmayabilir ya evlenmek istemiyordur kendini aptallaştırmak istemiyordur Ya bilmiyorum da hani düşüncen çok yanlış olduğunu düşünüyorum ben işi olmazsa olmaması önemli değil ki Sence bir işe olup da bu dünyada böyle çalışan insanlar çok mu Şehit Oldu düşünüyorsunuz ne denir ona sağlıklı olduğunu mu düşünüyorsunuz

Yorumla
    • LeydiStark
      LeydiStark
      +1 yıl

@Yapayalnızımalone klasik bi halt olamamış avuntunu başka yerde yap sokak kedisi gibi parkta sürtemezsin kimse kusura bakmasın belli yaştan sonra parasız eli ekmek tutmayan adamı ailesi istemiyor el kızı napsın

Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

Ya şimdi bak ben sana şusun Busun demedim Ben diyorum ki ya bir erkek Mesela benim tanıdığım arkadaşlar var ya adam çalışmıyor babasından mal varlığı kalmış kalmamış Ben diyor gönlümü gün edeceğim bu şekilde öleceğim diyor bu da var mesela Elin kızı yani evlenir evlenmez diye bir şey demedim ki zaten yani Adam zaten evlenmeye niyeti yok abla evlilik için para lazım ayrı bir şey ya Mesela ben şu an Doktora mı için uğraşıyorum Ben bu yaşıma kadar gelmişim yani kadın olmuş olmamış bu saate kadar yani hayatıma girmemiş Bu saatten sonra girse ne olur girmese ne olur yani ne olacak kadın değil mi ya da erkek değil mi diyorum artık Yani bir yaştan sonra artık bazı şeyler aşıyorsun Ya ben normalde bir düşün yani şu an onuncu üniversite okuyorum biliyor musun Yani düşünelim düşün yani ne kadar çılgınca eğitim öğretime zaman harcamışsın Doktora mı yapacağım bir 5 sene sonra 40 olacak yani ben şimdi 35'inde 40'ında evlenememişim zamanımı geçirmişim gibi bir şeyler düşüneceğime yani evlenmem hiçbir şey yapamam yaşamam ablam yani sizin görmediğiniz bir sürü şey var Bir şeyler kadın olarak erkek çalışmak zorunda kadın çalışmak zorunda Bir şey demiyorum ben Ama ihtiyaç olmuyor yani Bir saatten sonra öyle söyleyeyim ablam tutsun çalışmak zorunda kalıyor ayrı

Yorumla
    • LeydiStark
      LeydiStark
      +1 yıl

@yapayalnizimalone ben de yüksek yapıyorum çevremde çok var o şekilde ama ayrıca benim erkek arkadaşım yaşadığım şehrin en zengin ailelerinden birisi torunlarının torunları çalışmasa bile gayet iyi yaşarlar ama asla ben yatayım kafasında değiller dedesi 85 yaşında hala ticaret yapıyor. Ben asla çalışmasam bile babamdan gelenle prenses gibi istediğim ülkede yaşarım ama ben de asla çalışmayayım yatayım kafasında olmadım. Senin + yönün doktora yapmak sen boş durmamışsın zaten benim dediğim ne akademik başarı yapan ne de iş atılımı yapan insanlar babadan para gelse bile yatanlar bunlar saçma. Ve şu konuda haklısın insan kendine yetiyorsa aşırı ekstra bir durum olmadıkça erkek ya da kadın aramayı bırakıyor. aşık olmadıkça niye hayatımı b0k edeyim diyorsun. Göremediğim şeyler değil aksine gördüğüm aşina olduğum şeyler. Ama bunun değişmesi için de hayatına çok ekstrem bir kadın dahil olmalı ya da yönelimin her ne ise yoksa evlenmek boş cidden o açıdan bakarsan 🙏

Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

Bizim şuna saygımız olması lazım başta bizim toplum olarak insan istediğini yapabilme hakkına sahip olması lazım yani Sen mesela şey düşün tamam mı Ne giyeceğine birisi karışmaması lazım Benimle Nasıl çalışacağımı nasıl yaşayacağıma nasıl bir hayat seçtiğime kimsenin karışmaması lazım bunun gibi düşün sadece senin için de Hepimiz için

Yorumla
    • LeydiStark
      LeydiStark
      +1 yıl

@Yapayalnızımalone ben kimseye karışmam ama hayatıma da öyle insanı sokmam basit

Yorumla
  • İzmirli2735
    İzmirli2735 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ne yaşmış arkadaş. Millet 60 yaşında evlenir, okula gider, kalkar ip atlar, sokakta dans eder ama 30 yaşa her şey yasak, absürt.. 🤦‍♀️

0
    4 Yorumla
    • kıvanç125
      kıvanç125
      +1 yıl

Dikkatte alma ben dans kursunada katılmak istiyorum ve yeni hobiler edinmekte istiyorum

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Kesinlikle zihniyet farklılığı her şey her yaşta yapılabilir

Yorumla
    • İzmirli2735
      İzmirli2735
      +1 yıl

Çok saçma bir şekilde irite ediliyor..

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Aynen zihniyet farklılığı diye yorumladım :) herkes aynı kafada olmuyor.

Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

20 yaşından küçüklere kötü gözle bakmak dışında her şey normal olabilir 🙄

1
    4 Yorumla
    • birumutturyas
      birumutturyas
      +1 yıl

Ahahah kesinlikle

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Nasıl haklısın var ya yemin ediyorum billbord asılır bu yorum

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Billboard* cahılsıncılar gelmeden

Yorumla
    • Yapayalnızımalone
      Yapayalnızımalone
      +1 yıl

Yasal sınırları kuruduktan sonra kimse kimseye kötü gözle baktığını düşünmüyorum ben onu Alize 18 Sen büyük parasını verdiğin zaman bir kadınla beraber olabiliyorsun mesela ona kim

Yorumla
  • alibilgin
    alibilgin Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 55%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı.

yaşama sınır koymak olmaz, sağlık ve imkan olduğu müddetçe her şey yapılabilir

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

hiç bir yaş bir şeyler yapmaya engel değildir yeter ki iste

0
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Cıvık cıvık ilişkiler veya arkadaşlıklar ciddi bir şekilde absürt kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

30 yaş altı kişilerle diyalogta zorlanırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Beyazzz2525
    Beyazzz2525 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.

Her yaşta her şey yapabilabilit, insanların söylediklerine kulak aşmamak lazım

0
    0 Yorumla
  • minikkladyy
    minikkladyy Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadınlar Daha oturaklı olmalı cıvıl cıvıl giyinmeleri absürt olur

0
    7 Yorumla
    • CsR54
      CsR54
      +1 yıl

Şu yorumu bütün her yere , tüm dünyaya asmak istiyorum

Yorumla
    • minikkladyy
      minikkladyy
      +1 yıl

30 yaş ve üstü kadınlar diye dipnot geçeyim

Yorumla
    • CsR54
      CsR54
      +1 yıl

Dipnota gerek yok , korkma farkındayım

Yorumla
    • minikkladyy
      minikkladyy
      +1 yıl

Sana denmedi zaten

Yorumla
    • CsR54
      CsR54
      +1 yıl

Ok..

Yorumla
    • CsR54
      CsR54
      +1 yıl

Bu arada 30 yaş altı için de aynı şeyi söylüyorum ve düşünüyorum.
      Hiç kimse de bu düşüncemi değiştiremeyecek. Cıvıl cıvıl kısmı beni ilgilendirmiyor ama Kadın dediğin her zaman oturaklı olmalı.

Yorumla
    • minikkladyy
      minikkladyy
      +1 yıl

Sie erkek bozuntusu

Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Ergence davranmak, düşünmek, konuşmak..

#Vesselam

0
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hâlâ ne istediğini bilmemek ve karar vermemiş olmak.

0
    1 Yorumla
    • cilgin_kartal
      cilgin_kartal
      +1 yıl

Benden bahsediyorsun.

Yorumla
  • aliceahrass
    aliceahrass Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Boş gezmek çocuk gibi oyun oynamak kendi işini kendisi yapmamak

0
    0 Yorumla
  • TraPol
    TraPol Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.

Hala hayata başlamamış olması. İs güç VS vs.

0
    0 Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.

Birçok insan kendini 25 inden sonra buluyor zaten
    Bir de bu kalıplara mi gireceğiz? Daha neler !

0
    0 Yorumla
  • _SkullCrusherr_
    _SkullCrusherr_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

çocuk gibi oyun oynamak mesela yaşıtların gibi işinde gücünde olmalı insan

0
    0 Yorumla
  • KırmızıBeber48
    KırmızıBeber48 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bence 30 genç ya
    Absürt olacak bişey düşünemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Krbll
    Krbll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl

Bana hiçbir şey absürt gelmez canımın istediğini yaparım

0
    0 Yorumla
  • dmla17
    dmla17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Yolun yarısı tam ortasındayiz hayatın. Bende o yastayım. Bazı şeylerin başlangıcı bazı şeyler için geç kalınmış bir yaş. Çalış, aşık ol hayır demeyi öğren hayatı kafana göre yaşa işte.

0
    0 Yorumla
  • Şekilli-delikanli
    Şekilli-delikanli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence hiç bir şey yakışmaz 30 yaş üstüne zaten her şeyi görüp geçirdikleri için yapacak pek bir şeyleri de kalmamıştır o yaştan sonra otursun torun sevsinler Kalan günlerini güzel geçirsinler

0
    1 Yorumla
    • Şekilli-delikanli
      Şekilli-delikanli
      +1 yıl

Bu arada telefonunu çıkar muhabbeti yapıp biz gençlerin asabini bozmasinlar yeter

Yorumla
  • MelehatUwU
    MelehatUwU Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

her yaşta her şey mümkün sadece toplumda hoş karşılanmayan çocuksu davranışlar var ben hala yapıyorum banane ben içimdeki çocuğu kaybetmicem

1
    0 Yorumla
  • striger
    striger Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı.

absurt bir sey yok, canın istiyorsa yapıcaksın

0
    0 Yorumla
  • yalnizcocuk19
    yalnizcocuk19 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

İstediğinizi yapabilirsiniz 30 yaş o kadar fazla değil. Hayat kısa ne isterseniz yapın.

0
    0 Yorumla
  • Bytore
    Bytore Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

İstediğin şey yapılabilir yani fiziki durumun vs. engel teşkil etmediği sürece

0
    0 Yorumla
  • Raslanti6735
    Raslanti6735 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hicbirsey için geç değil her yaşta her şey yapılır

0
    0 Yorumla
  • Emiinemm
    Emiinemm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

hayattan ne istediğini hala bilmiyor olmak

2
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

yaşla alakalı bir durum olacağını sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Mystery1994
    Mystery1994 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.

Ne istersem yaparım kimse umurumda değil

1
    0 Yorumla
  • _Versace_
    _Versace_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Ergen gibi davranmak

1
    0 Yorumla
  • Balcicek899
    Balcicek899 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl

Cocuk gibi dans etmek
    Deli gibi kahkaha atmak

0
    0 Yorumla
  • Uçusuhatirlaaa
    Uçusuhatirlaaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sensiz gecelere sor

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Aileden harçlık almak.

0
    0 Yorumla
  • Gkey991
    Gkey991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı.

her şey yapılır ben yapıyorum en azından

0
    0 Yorumla
  • Mavipanda35
    Mavipanda35 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Her şey her yaşta yapılabilir

0
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hala ne yapıcam diye düşünmek

0
    0 Yorumla
  • evlimutsus
    evlimutsus Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Hiç bir şey her şey yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • selcuk69
    selcuk69 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 80%
    +1 yıl

Çok agresif kalıyor ya her şey genelde

0
    0 Yorumla
  • bayyalnizadam
    bayyalnizadam Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

yaşın farkı yok bence

0
    0 Yorumla
  • Mertizm2834
    Mertizm2834 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bilgi edinmeye geldim :D

0
    0 Yorumla
  • Arda_ateş
    Arda_ateş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 49%
    +1 yıl

Canın ne isterse kafana göre

0
    0 Yorumla
  • LordVoldemord
    LordVoldemord Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı.

Yaşin bence önemi. Yok

0
    0 Yorumla
  • Aytenliikadinn
    Aytenliikadinn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

30 yasindan sonra cadilar bayrami kutlamak

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30 yaşından sonra neler yapmak absürt kalır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 lu yaşlardan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? 23 cevap verildi
30 yaşından sonra bir şeyler başarmak zor mudur? 102 cevap verildi
30 yas sonra hizli dinamik olmak icin ne yapmali? 4 cevap verildi
33 yaşından sonra ne olunur? 18 cevap verildi
Otuzdan sonrası nasıl gidiyor? 37 cevap verildi
30 yaşından sonra neler sıkıcı gelmeye başlar? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨