+1 yılErkek iseniz 30 yaşından sonra evlenmek bir canım. Evlendiğiniz kadını yüceltip kendinizi değersiz bir köpek yapmanızdır.
Erkeğin max evlenme yaşı 25 yaşdır. Daha sonrasında kadınlarla yanlızca gecelik seks etkinliği yapması gerekir. Çünkü erkek 30 yaşından sonra işini kurmuş para kazanan, olgunlaşmış, kendi kendine yeten, mental ve fiziksel olarak güçlü bir canlıya evrilir.
Kadınlar ise 30 yaşını geçmiş her şeyi tek başına başarmış hayatta kalmış erkeği yanlızca avucunun içine alıp imza attırıp 30 yaşına kadar verdiği tüm emekleri beleşten sömürmeyi hedefler.
O yüzden 25 yaşını geçmiş bir erkeğin evlenmesi aptallıktır. Verdiği tüm emekleri ve zorlukları daha değersiz bir canlıya beleşe sunması demektir.
Kadın evlenmek istiyor ise 25 yaşından önce evlenicek ve erkeğine yatırım yapıp 30 yaşına geldiğin de yatırımının balını parmakla yiyicek ya da yatırım yapmadığı adamdan kaynak ve ilgi beklemiyicek.
Erkek kaynakların ve ilginin bekçisidir.
Kadın ise cinselliğin ve destek bir güç olmanın.
Bir birimizi tamamlarız erkek ve kadın genç yaşlardayken evlenir hayatta kalmak için erkek ve kadın sırt sırta verir ve bu şekilde güçlü ve sağlam bir ilişki elde edilir. Böyle evlilikler ve çiftlerin boşanma şansı %3 bile değildir. Çünkü belli bir yaştan sonra aralarında başarılmış bir hayatın saygısı oluşur.
35 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem bir anlatım on numara tespit
- +1 yıl
Daha değersiz bir canlıya sunmak derken? Evet diğer dediklerinizde haklılık payınız var, en azından bazılarına katılıyorum. 25 yaşından önce evlenmek tamamen saçmalık bence. Ben kadınların da erkeklerin de 28, 30 yaşından önce evlenmemesi gerektiğini savunuyorum. Bunun ne 'kocasının parasını yemek' ne de başka bir şey ile ilgisi var. Kişinin fikirlerinin oturması zaman alabiliyor, ki erken yaşlarda yapılan evlilikler çok daha çalkantılı geçiyor. İnsanlar sadece 'ayy ama çok seviyorum' gözü ile bakıyor. Maalesef ki aşk yeterli gelmiyor. Birbiri ile anlaşmak büyük bir etken.
Erkeğin tek taraflı evi geçindirmeye çalışmasını asla ama asla doğru bulmuyorum. Evet geçim derdi var ve bunu erkeğin tek başına üstesinden gelmeye çalışması berbat bir durum. Bana göre erkek de çalışmalı kadın da. Zaten ikisi de çalışıyorsa kariyer vs derken yaş çoktaaan 27,28 oluyor.
Bazı kadınlar para için evleniyor. Aman bi çocuk yapayım, olmazsa boşanırım. Nafaka tazminat, malın mülkün yarısını da alırım diye düşünüyor. Bu onlara hak verdiğim anlamına gelmez çünkü bu iğrençlik. Kandırmaca bildiğiniz. Evet böyle saçma kadınlar var, yok değil. Ama onların iğrençlikleri yüzünden tüm kadınların 'erkeklerden daha değersiz canlılar' olduklarını kabul etmiyorum. Kadın ve erkek farklı cinsiyette olabilirler fakat ne erkek kadından üstündür ne de kadın erkekten üstündür. Farklılıklarımız sadece görünüşlerimizden ibarettir, erkeğin kadından üstün olma durumu yoktur. KADIN DA ERKEK DE EŞİTTİR - +1 yıl
femistliklerin hepsi gizli feminazilerdir. Kadınlar zaten objektiflikle ünlü bir cinsiyet değil o yüzden polimiğe girmem pek doğru değil ama işe yaramıyıcağını bilerekte olsa açıklıyorum durumu. "KADIN DA ERKEK DE EŞİTTİR" Diye bir şey yok olamazda. Kadınlar madene girebilir otobüs sürebilir çöpcü olabilir, sanayi de 1500 derece sıcaklıkta çalışabilir... fakat %0.001 lik kesimi bu işleri yapar geri kalanın hepsi zengin koca ve ileri için yatıp yuvarlanıcak kredi kartı extresini yaw he gibi ödeticek bir koca arzular tabi kocası gittiğin de ise sikicisi gelip becermesi için bir jigolo da ister... Bak ben 8 yaşından beri kadın-erkek ve para ilişkisini inceliyorum. İnsanlar eşittir. İki cinste insani olan yasal haklarla eşit olabilir... fakat cinsiyet anlamında bu eşitlik söz konusu olamaz. Bana katılmanı beklemiyorum hatta beni hiç şaşırtmadın. birisinin bu yorumu atmasını daha yazmadan evvel geliceğini biliyordum.
- +1 yıl
Düşmanlık değil. Düşmanlık olsa tüm kadınlar ölmeli ya da şöle yapılmalı derdim. Bunları kadın cinsiyetinin içsel doğasını bilen biri olarak erkeklerin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattım. Fakat siz de devamlı olmlu yorum araya olumsuz yorum katıştırmanız dediklerimin harfiyen doğru olduğunu megafonla broadcast yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Doğruları erkeklerden gizleyemezsiniz. Dibine kadar doğru olduğundan zaten sizlere batıyor yorumum. Siz sanıyorsunuz ki bunları yüzünüze karşı söyleriz... Hayır... Bizim bunları bilmemiz ve bu bilgilere göre değer verip davranmamız yeterli geliyor.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşın yapmak istenilen şeylere etki edeceğini düşünmüyorum ama çevrede alışkanlıklar çok olduğu için bazı şeyler absürt görünebilir benim açımdan önemli olmadığı için hiç dikkat etmedim.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBi olay anlatacağım. 35'ini aşmış kariyer sahibi bir hanım müvekkilim, nişan bozma işini benim yapmamı rica etti. Ben de kabul ettim. Nişanlısı beyefendi ofise geldi. O da kariyer sahibi bir bey. İşte birkaç parça takı var, onu iade edeceğiz, tutanak tutacağız filan... Zaten çok bir şey yok.
Beyefendi geldikten bir süre sonra annesi de geldi! Oğluşunu yalnız bırakamamış. İnananmadım... Öyle cazgır bir kadın ki... Vay gelin hanıma bir 3-4 tane iç çamaşırı aldık (!) bir tane ile yetinmedi, size kaç tane alındı? vay bizim şehrimize geldi ona yemek ısmarladık, tamtur yüzüğü daralttı değeri düştü... İnanamadım. Allahım o adamcık (adam değil yani) yerine ben utandım. Yahu diyorum, oğlunuz varken size çok da laf düşmüyor aslında. Bir iki kinaye yaptım, anne bizimle dalga geçiyor, daha fazla konuşmayalım diyor beyefendi. Bahsettiğimiz kişiler üst düzey kariyerdeler... Öyle böyle değil... Hayatımda o kadar şaşırmamıştım. Müvekkilim bana, nişanlısının annesi ile aynı odada yattığını (ortak yatak odasında yatmak ne yaaaa?) söylediğinde şaka yaptığını düşündüm, abarttığını düşündüm. Ama o kadını görünce dedim bu iş doğru...
Efendim sözün özü ne diyeceğim, yetişkin bir birey olduktan sonra ana kuzusu olmak yakışmaz! Abesle iştigaldir. Olsa olsa ergenlik öncesi bir oğlan çocuğuna yakışır. Daha ötesi olmaz.
38 Yorumla- +1 yıl
@afrodit-0 ahh böyle bir şey olamaz.
- +1 yıl
@afrodit-0 insanlar tuhaf..
- +1 yıl
Maalesef o adam için üzüldüm. Kadın bir şekilde yalnız ya da hayatına birilerini dail ederek mutlu olabilir. Çizgisi olmayan bireyin sınırlarına herkes dahil olur.
- +1 yıl
O adam denilen şahsın yüzüne tükürmek gerekir ve diyeceğin tek kelime annenle evlen öyleyse demek olurdu
Biliyor musun hiçbir şey. Hayatı kalıplara sığdırmak çocukluğu bastırmak bence yaşamayı sıkıcılaştırıyor. Kendini kalıba sığdırmaya ne gerek var. Canın saçını mavi mi yapmak istiyor yap çocuk gibi mi olmak istiyor ol. Nemrut suratsız olmaktan çok daha iyidir. Genç kalmak değil ki mesele. Mesele mutlu kalmak. Bu dünyaya yaşanabilir kılmak. Bu yüzden böyle sorular sormayın kendimize hayatınızı yaşayın mutlu olun. Gülün eğlenin, adrenalin insanı genç ve dinç tutar bunlarda sizi mutlu kılar mutluluk da sağlıklı olmanızı sağlar. Hayatınızı yaşayın. Yaş bir sayı ve inanın mutlu olmak ya da hareket etmek için hiçbir manası yok.
62 Yorumla- +1 yıl
Supersin 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@wkertenkele al işte bir çirkin daha... Eyvallah canlar güzel sözleri ve sizleri sevdim Cansınız eyvallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılAkülü çocuk arabasına binmek 😃
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılBu herkesin kendi kararıdır ama benim için soracak olursanız ben 30 yaşından sonra aşk, evlilik gibi şeyleri yapmazdım sanırım. Çünkü bunlar özellikle aşk yani bence her insanın gençken yaşaması gereken bir duygudur. Ya da 30 yaşından sonra mesela dünya gezmek veya hayatı yaşamak saçma oluyor ama herkesin de düşüncesi farklıdır.
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju400 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiçbir şeyi yapmanın yaşı ya da zamanı olduğunu düşünmüyorum. Hepimizin hayatı herkesin o dilediği klasik doğ, biraz büyü, okula git, üniversiteye git, 22-23 yaşlarında mezun ol, direkt işe başla, evlen, çocuk yap, çocuklarını büyüt, evlendir ve öl şeklinde ilerleyemez ve ilerlememeli.
Hayatta her zaman önceliğimiz kendimiz ve kendi hayallerimizi gerçekleştirmek olmalı. 30 yaşından sonra yapılamayacak, yapılırsa absürt kalacak bir şey aklıma gelmiyor artık. Üniversiteye başladığım ilk sene 55 yaşında bir teyzenin Almanca dil bölümü okuduğunu görünce tüm önyargılarımdan arınmıştım.10 Yorumla
+1 yılBilmem hiçbirşeyin yaşı yok bence
İnsan istedikten sonra her şey olur70 YorumlaEvimde nasıl takılacağıma karışmadıklarına göre kaldığım yerde çocukluk rutinlerime devam ederim giyinirim keyfimce. Dışarda mimik oynatmadan hayata devam.

Dişarda zaten bir şey olsadq bela çıksın diyenler çok direk absürtsün zaten. insanlığımı korumam şart. 00 YorumlaYaşın bir önemi yok. İstediğin herşeyi yapabilirsin. İnsanların ne düşündüğü umurunda olmamalı çünkü senin hayatındaki baş rolde oynayan kişi sensin. Sen durunca hayat da duruyorsa, neden şimdi istediğini yapmayasın ki?
10 Yorumla
+1 yılKarekterini oturtmamış, ergenler gibi davranan, malıyla övünen sacma davranislar sergileyen kisiler cok itici olur.
Tanidigim biri var benim üstüm. 31 yasinda. Servetiyle övünüyor cocukca hareketleri var mesela ortaya alnan biseyleri beğenmeyen yemeyen cıvık insan karwkteri oturmamis cok cocuksu biri
Bana o kadar itici geliyor ki
Onun yuzunu hergun gormek beni çok geriyor10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Bilemedimki çocuk olmam gereken yerde oluyorum (oğlumdan dolayı) kim ne der diye umursamam... insanların absürtleri ya da düşünceleri beni ilgilendirmez kendi doğrularım var onlara göre yaşarım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şeyin yaşı yok ama yavaş yavaş 30 altı kızlar seni yaşlı görmeye bsşlar. Onlara ufak da olsa yavşayamazsın, onlara bakamazsın hale gelir.
00 Yorumla 18 yaşındaki kızla olman koca bi fail.
Slip mayo giymen fail
Ergen mekanlarında takılman fail
Yaşına göre davranmaman fail
Ergen olman zaten koca bi fail00 Yorumla
+1 yılBir şeyler yapmanın yaşı mı olurmuş 50 yaşında da olsan arada çocuk olacan aga yoksa geçmez bu hayat böyle. insan istediği yaşta istediğini yapmalı bu işin yaşı olmaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşına kadar cinsellik yaşamamış bir erkeğin parayla evlenerek ya da evlilik dışı sevgililik ilişkisiyle herhangi bir cinsellik yaşaması absürtlüğün daniskasıdır. Black Pillci olmaktan kaçmamalıdır.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben yaşamadım O yaştan sonra yaşamayı diye düşünüyorum parasını da verip yaşıyorum evliliğe de karşıyım açıkçası şimdi Absürt mü oluyor
- +1 yıl
Biraz...
+1 yılÇocuklar gibi sorumluluk almamak , Egenler gibi ırkcılık yapmak , kücükmüssün gibi küçüklerle takılmak hoşlanmak
10 YorumlaÖlecegını düşünmeden yaşamak... Ee yaş otuz yolun yarısı eder dıye boşuna denemiş cahıt sıtkı tarancı
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa maşa takılmak saçma bence belki adama hayat 30, undan sonra merhaba dedi takılmayın böyle şeylere
00 Yorumla Kimseye zarar ve rahatsızlık verme, ne yaparsan yap. İstersen çık dama, dalşafak güneşlen... :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Her yaşın ayrı bir güzelliği var mesela ben geçen oğlumu parka götürdüm ve kaydıraktan kaydım kim görmüş çocuk gibi şuna bak demiş umursamadım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıl30 u kadar yapamadıklarımın hepsini yapıyorum artık yavrim. Başkasına absürt geliyorsa bana ne diyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsanların benim yaşamıma set çekmesine izin vermem. Benim ruhum, benim seçimlerim, benim düşlerim, benim bedenim...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılBoş gezmek sağda solda erkeksen erkek arkadaşlarınla sürtmek
hala bir meslek hayatta yapacak bir şey bulamamışsan çok abes06 Yorumla- +1 yıl
Çalışmayabilir ya evlenmek istemiyordur kendini aptallaştırmak istemiyordur Ya bilmiyorum da hani düşüncen çok yanlış olduğunu düşünüyorum ben işi olmazsa olmaması önemli değil ki Sence bir işe olup da bu dünyada böyle çalışan insanlar çok mu Şehit Oldu düşünüyorsunuz ne denir ona sağlıklı olduğunu mu düşünüyorsunuz
- +1 yıl
@Yapayalnızımalone klasik bi halt olamamış avuntunu başka yerde yap sokak kedisi gibi parkta sürtemezsin kimse kusura bakmasın belli yaştan sonra parasız eli ekmek tutmayan adamı ailesi istemiyor el kızı napsın
- +1 yıl
Ya şimdi bak ben sana şusun Busun demedim Ben diyorum ki ya bir erkek Mesela benim tanıdığım arkadaşlar var ya adam çalışmıyor babasından mal varlığı kalmış kalmamış Ben diyor gönlümü gün edeceğim bu şekilde öleceğim diyor bu da var mesela Elin kızı yani evlenir evlenmez diye bir şey demedim ki zaten yani Adam zaten evlenmeye niyeti yok abla evlilik için para lazım ayrı bir şey ya Mesela ben şu an Doktora mı için uğraşıyorum Ben bu yaşıma kadar gelmişim yani kadın olmuş olmamış bu saate kadar yani hayatıma girmemiş Bu saatten sonra girse ne olur girmese ne olur yani ne olacak kadın değil mi ya da erkek değil mi diyorum artık Yani bir yaştan sonra artık bazı şeyler aşıyorsun Ya ben normalde bir düşün yani şu an onuncu üniversite okuyorum biliyor musun Yani düşünelim düşün yani ne kadar çılgınca eğitim öğretime zaman harcamışsın Doktora mı yapacağım bir 5 sene sonra 40 olacak yani ben şimdi 35'inde 40'ında evlenememişim zamanımı geçirmişim gibi bir şeyler düşüneceğime yani evlenmem hiçbir şey yapamam yaşamam ablam yani sizin görmediğiniz bir sürü şey var Bir şeyler kadın olarak erkek çalışmak zorunda kadın çalışmak zorunda Bir şey demiyorum ben Ama ihtiyaç olmuyor yani Bir saatten sonra öyle söyleyeyim ablam tutsun çalışmak zorunda kalıyor ayrı
- +1 yıl
@yapayalnizimalone ben de yüksek yapıyorum çevremde çok var o şekilde ama ayrıca benim erkek arkadaşım yaşadığım şehrin en zengin ailelerinden birisi torunlarının torunları çalışmasa bile gayet iyi yaşarlar ama asla ben yatayım kafasında değiller dedesi 85 yaşında hala ticaret yapıyor. Ben asla çalışmasam bile babamdan gelenle prenses gibi istediğim ülkede yaşarım ama ben de asla çalışmayayım yatayım kafasında olmadım. Senin + yönün doktora yapmak sen boş durmamışsın zaten benim dediğim ne akademik başarı yapan ne de iş atılımı yapan insanlar babadan para gelse bile yatanlar bunlar saçma. Ve şu konuda haklısın insan kendine yetiyorsa aşırı ekstra bir durum olmadıkça erkek ya da kadın aramayı bırakıyor. aşık olmadıkça niye hayatımı b0k edeyim diyorsun. Göremediğim şeyler değil aksine gördüğüm aşina olduğum şeyler. Ama bunun değişmesi için de hayatına çok ekstrem bir kadın dahil olmalı ya da yönelimin her ne ise yoksa evlenmek boş cidden o açıdan bakarsan 🙏
- +1 yıl
Bizim şuna saygımız olması lazım başta bizim toplum olarak insan istediğini yapabilme hakkına sahip olması lazım yani Sen mesela şey düşün tamam mı Ne giyeceğine birisi karışmaması lazım Benimle Nasıl çalışacağımı nasıl yaşayacağıma nasıl bir hayat seçtiğime kimsenin karışmaması lazım bunun gibi düşün sadece senin için de Hepimiz için
- +1 yıl
@Yapayalnızımalone ben kimseye karışmam ama hayatıma da öyle insanı sokmam basit
+1 yılNe yaşmış arkadaş. Millet 60 yaşında evlenir, okula gider, kalkar ip atlar, sokakta dans eder ama 30 yaşa her şey yasak, absürt.. 🤦♀️
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle zihniyet farklılığı her şey her yaşta yapılabilir
- +1 yıl
Çok saçma bir şekilde irite ediliyor..
- +1 yıl
Aynen zihniyet farklılığı diye yorumladım :) herkes aynı kafada olmuyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşından küçüklere kötü gözle bakmak dışında her şey normal olabilir 🙄
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kesinlikle
- +1 yıl
Yasal sınırları kuruduktan sonra kimse kimseye kötü gözle baktığını düşünmüyorum ben onu Alize 18 Sen büyük parasını verdiğin zaman bir kadınla beraber olabiliyorsun mesela ona kim
Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. yaşama sınır koymak olmaz, sağlık ve imkan olduğu müddetçe her şey yapılabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir yaş bir şeyler yapmaya engel değildir yeter ki iste
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılCıvık cıvık ilişkiler veya arkadaşlıklar ciddi bir şekilde absürt kalıyor.
00 Yorumla 30 yaş altı kişilerle diyalogta zorlanırsınız.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta her şey yapabilabilit, insanların söylediklerine kulak aşmamak lazım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar Daha oturaklı olmalı cıvıl cıvıl giyinmeleri absürt olur
07 Yorumla- +1 yıl
30 yaş ve üstü kadınlar diye dipnot geçeyim
- +1 yıl
Sana denmedi zaten
- +1 yıl
Sie erkek bozuntusu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErgence davranmak, düşünmek, konuşmak..
00 Yorumla
+1 yılHâlâ ne istediğini bilmemek ve karar vermemiş olmak.
01 Yorumla- +1 yıl
Benden bahsediyorsun.
+1 yılBoş gezmek çocuk gibi oyun oynamak kendi işini kendisi yapmamak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı. Hala hayata başlamamış olması. İs güç VS vs.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok insan kendini 25 inden sonra buluyor zaten
Bir de bu kalıplara mi gireceğiz? Daha neler !00 Yorumla
+1 yılçocuk gibi oyun oynamak mesela yaşıtların gibi işinde gücünde olmalı insan
00 Yorumla
+1 yılBence 30 genç ya
Absürt olacak bişey düşünemiyorum00 YorumlaBana hiçbir şey absürt gelmez canımın istediğini yaparım
00 YorumlaYolun yarısı tam ortasındayiz hayatın. Bende o yastayım. Bazı şeylerin başlangıcı bazı şeyler için geç kalınmış bir yaş. Çalış, aşık ol hayır demeyi öğren hayatı kafana göre yaşa işte.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç bir şey yakışmaz 30 yaş üstüne zaten her şeyi görüp geçirdikleri için yapacak pek bir şeyleri de kalmamıştır o yaştan sonra otursun torun sevsinler Kalan günlerini güzel geçirsinler
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada telefonunu çıkar muhabbeti yapıp biz gençlerin asabini bozmasinlar yeter
+1 yılher yaşta her şey mümkün sadece toplumda hoş karşılanmayan çocuksu davranışlar var ben hala yapıyorum banane ben içimdeki çocuğu kaybetmicem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. absurt bir sey yok, canın istiyorsa yapıcaksın
00 Yorumla
+1 yılİstediğinizi yapabilirsiniz 30 yaş o kadar fazla değil. Hayat kısa ne isterseniz yapın.
00 Yorumlaİstediğin şey yapılabilir yani fiziki durumun vs. engel teşkil etmediği sürece
00 Yorumla
+1 yılHicbirsey için geç değil her yaşta her şey yapılır
00 Yorumlahayattan ne istediğini hala bilmiyor olmak
20 Yorumlayaşla alakalı bir durum olacağını sanmıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılNe istersem yaparım kimse umurumda değil
10 Yorumla Ergen gibi davranmak
10 Yorumla
+1 yılCocuk gibi dans etmek
Deli gibi kahkaha atmak00 Yorumla
+1 yılSensiz gecelere sor
00 Yorumla
+1 yılAileden harçlık almak.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. her şey yapılır ben yapıyorum en azından
00 Yorumla
+1 yılHer şey her yaşta yapılabilir
00 Yorumla
+1 yılHala ne yapıcam diye düşünmek
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey her şey yapabilirsin
00 YorumlaÇok agresif kalıyor ya her şey genelde
00 Yorumla
+1 yılyaşın farkı yok bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilgi edinmeye geldim :D
00 Yorumla Canın ne isterse kafana göre
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılYaşin bence önemi. Yok
00 Yorumla
+1 yıl30 yasindan sonra cadilar bayrami kutlamak
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım