Aşırı zekiyim gerikafalı insanlara tahammül edemiyorum ne yapmalıyım?

Aşırı zekiyim müslüman değilim IQ seviyem 170 agnostigim 4 dil biliyorum ingilizceyi ana dilim gibi biliyorum fen lisesinde okuyordum bir hata yapıp meslek lisesine nakil aldım arkadaşlar sıkıntı şu okulumdaki herkes gerikafalı cahil yobaz derste kilodunu indiren erkekler kızlar sigara içen insanlar kavga eden kişiler insanlara Zorbalık yapan kişiler var ve her gün bunlarla aynı havayı solumak bana işkence gibi geliyor Elon Musk kafa yapısına sahip bir insanım elin kroloruyla aynı havayı solumak aynı ortamda bulunmak bana işkence gibi geliyor yaş 18 ve sıkıntı şu annemde düşük zekalı çarpım tablosunu bile yapamıyor babamda ortalama zekada ya da düşük zekalı düşük zekalı oldukları içinde sürekli beni eleştiriyorlar yemin ederim elimden bir kaza çıkıcak bu kadar cahil insanlarla aynı havayı solumak falan beyinsiz insanları öldürmek bile istiyorum cahil ve geri kafalı insanlar zaten dünyaya tüm zararı veriyor Avrupa'ya falan göç etmek istiyorum acilen ama ailem izin vermiyor sizce ne yapmalıyım?

Aşırı zekiyim gerikafalı insanlara tahammül edemiyorum ne yapmalıyım?