Kişilik & Karakter Sır tutma konusunda kendinize ne kadar güvenirsiniz? Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 20 yerinde kilitli kutu gibi mi olursunuz sır verilince, biz bizeyiz son derece şeffaf olabilirsiniz😂 Sizden sır çıkar mi? Çıkarsa ne kadara çıkar?😂 Güncellemeler+1 yıl 20 yerinden ** Sır tutma konusunda kendinize ne kadar güvenirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sır falan istemem bana ne milletin özelinden. 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben güveniyorum güveniliri birisiyim. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ablamın dediğini anneme demem öyle kara kutuyum 😄 3 2 Yorumla Gzz00 +1 yıl Voov bu ileri düzey durustlukmus Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Herkesle aranda olan farklı ve özeldir Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bi başkasının sırrını taşımam ama sevdiğim ilişki yaşadığım biriyse bilir beni.. 2 4 Yorumla Gzz00 +1 yıl Isim olarak asla çıkmaz enden de. Belki özneleri hafif yutarak hani 😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Benden de* Yorumla İstanbul_bey +1 yıl İyi bari Yorumla Gzz00 +1 yıl Ne yalan mi soyleyim😂 ortaya konuşurum ben alınan alinir😂 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Verilen sırrın dünyanın en ücra köşesindeki kişinin duyması 1 sn sürer 😂😂 2 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Dedikoducu seni 👆 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Sır küpüyüm ben. Bana güvenilerek söylenen benden çıkmaz asla. 2 0 Yorumla
STRANZEL Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Bana söylenen şeyleri o gün içinde unuttuğum için iyi bir sır tutucu diyebilirim kendime bshsj 2 0 Yorumla
thePARDUS Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Benim sarhoş olmamam lazım diye bir sözüm vardır, bu durum için söylenmiştir 😄 2 0 Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Bana da söyleniyorsa sır değildir zaten benden de gayet güzel çıkar 2 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zerre sır tutmam benim bildiğimi çoğu kişi biliyordur genelde 2 0 Yorumla
sevgiEmektirr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 1 0 Yorumla
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sırrı unuturum sır sahibi hatırlatana kadar. 1 2 Yorumla Gzz00 +1 yıl Inanalim mi inanmis gibi mi yapalım?😊 Yorumla MAY-bee +1 yıl İnanmak konusunda özgürsün ama bu böyle. Kimsenin gözünde eksiye düşmek insanı mutlu etmez Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben sır tutabilirim güvenim var kendime 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet iyi sır tutarim 2 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Ben anneme her şeyi anlatırım 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Unuturum bile :d 2 6 Yorumla Gzz00 +1 yıl Hic inandirici degilsin😂 Yorumla hARDER_ +1 yıl Neden:) Yorumla Gzz00 +1 yıl Sir unutulmaz ki cin gibi adamsın sen unutur musun ya Yorumla hARDER_ +1 yıl Sırra ve adamına göre değişir takmadıgım şeyi aklımda tutmam Yorumla Gzz00 +1 yıl Takmadigin kişi de sırrını vermez herhalde zaten Yorumla hARDER_ +1 yıl Bilemezsin :d Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sır çıkmaz 2 10 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ketumlukta üzerime yok diyorsun Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Sağlamım çok şükür diyorum. Sır özeldir özel kalmalı Yorumla Gzz00 +1 yıl Aferin sana o zaman Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Teşekkür ediyorum. Olması gereken Yorumla Gzz00 +1 yıl Çok kibarsiniz beyfendi Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Her zaman ki halim 😊 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ben farkedememişim sendeki cevheri demek ki sorry Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Aynı payda da bulunamadık her nedense Yorumla Gzz00 +1 yıl Payımız farklı belki Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Oda olabilir Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çok güvenirim 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tamamitla 2 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Sırrı saklarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sır falan istemem bana ne milletin özelinden.
Ben güveniyorum güveniliri birisiyim.
Ablamın dediğini anneme demem öyle kara kutuyum 😄
Voov bu ileri düzey durustlukmus
Herkesle aranda olan farklı ve özeldir
Bi başkasının sırrını taşımam ama sevdiğim ilişki yaşadığım biriyse bilir beni..
Isim olarak asla çıkmaz enden de. Belki özneleri hafif yutarak hani 😂
Benden de*
İyi bari
Ne yalan mi soyleyim😂 ortaya konuşurum ben alınan alinir😂
Verilen sırrın dünyanın en ücra köşesindeki kişinin duyması 1 sn sürer 😂😂
Dedikoducu seni 👆
Sır küpüyüm ben. Bana güvenilerek söylenen benden çıkmaz asla.
Bana söylenen şeyleri o gün içinde unuttuğum için iyi bir sır tutucu diyebilirim kendime bshsj
Benim sarhoş olmamam lazım diye bir sözüm vardır, bu durum için söylenmiştir 😄
Bana da söyleniyorsa sır değildir zaten benden de gayet güzel çıkar
Zerre sır tutmam benim bildiğimi çoğu kişi biliyordur genelde
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sırrı unuturum sır sahibi hatırlatana kadar.
Inanalim mi inanmis gibi mi yapalım?😊
İnanmak konusunda özgürsün ama bu böyle. Kimsenin gözünde eksiye düşmek insanı mutlu etmez
asiri derecede güvenirim
Çok güvenirim 😃
Ben sır tutabilirim güvenim var kendime
Evet iyi sır tutarim
Ben anneme her şeyi anlatırım
Kendimden biliyorum iyi saklarım.
Unuturum bile :d
Hic inandirici degilsin😂
Neden:)
Sir unutulmaz ki cin gibi adamsın sen unutur musun ya
Sırra ve adamına göre değişir takmadıgım şeyi aklımda tutmam
Takmadigin kişi de sırrını vermez herhalde zaten