Kişilik & Karakter Sana verilen sırları iyi saklar mısın? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sırrını veren kişi bir gün düşmanın olsa bile sırrını iyi saklayabilir misin? Sana verilen sırları iyi saklar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KalpSozcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet saklarım ama hayatta şunu gördüm ki dost dediğim arkadaş dediğim ya da sırrımı verdiğim insanların damarına bastığım zaman benimle ilgili bütün her şeyi ortaya döktüklerini gördüm bence insanın en güzel dostu her zaman kendisidir 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ser verip sır vermem bu konuda kendime güvenim tam, düşmanım bile olsa 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tuzak kurdukları için 4 kişi herşeyi dedim tabiki benim hatamı demedim 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben sınanmadığımdan kendime güvenmiyorum. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. saklarim evet 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Tabiki söz çıkmaz 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla