Para konusunda her zaman şanslıydım, hiç yokluğunu görmedim şükür 😄🤌🏻🌸💜

Para konusunda her zaman şanslıydım, hiç yokluğunu görmedim şükür 😄🤌🏻🌸💜

Senin adına sevindim bende genel anlamda şanslıyımdır. Askere gittim 3 ay askerlik düştü 42 yasında eyt vurdu sigorta girişimden kaynaklı , bunun gibi çok örnek veririm. Allaha şükür bende yokluk görmedim. Allah herkeze benim şansım gibi bir şans nasip etsin
İyilik iyidir
Yardımseverlik
Vicdan merhamet konusunda
Soyle söyleyeyim Kızılaya yaptığı kan bağışları ile plaket almış Afrika da suya hasret insanlar için su kuyusu acmis Doğu ve güneydoğu Anadolu da ki köy okullarına yardım etmiş ilik nakli ile bir hayata yasama can vermiş bir insanim
Bacakta haç dövmesi var cümle sonunda şükür diyorsun. 🤷♂️ Abi bi tarafınızı seçin ya ya göründüğünüz gibi olun, ya da olduğunuz gibi görünün 🤦♂️ not: para yoklugu çekemedim diyince resme bakma gereği duydum nasıl biriymis diye.
Cevap
14Cevap
Senin adına ben mutlu oldum şu an abla gerçekten :D 🌸 ben kendimi şanslı hissettiğim tek nokta gözlerim.
Ailem konusunda..
İyi ki böyle bir ailenin bir ferdiyim..
Tüm sanssizliklari üzerime cekecek kadar sansli hissediyorum kendimi. Sansli oldugum seylere örnek vermek isterim de ayirt edemiyorum hangisini secsem acaba diye.
tam bırsey yazacam sonra aklıma o konuda aldıgım yaralar gelıyor vazgecıyorum... yinede sukretmek lazım Allaha.. bızden daha kotu durumdakı ınsanları dusunup
Ailem, Türkiye'de doğup büyümüş olmam ve Müslüman olmam.
Para denilen şey her türlü bulunur bacım. Karakter de yokluk gitmeyelim yeter.
Aile, iş, arkadaşlar
Benim de para olabilir. Zengin değilim ama yokluk çekmedim çok şükür.
Hayat sana güzel o zaman
buna bir cevabım yok sanırım
Özgüven ve para olabilir
Aile ve arkadaşlarımla birlikte
Ailem konusunda
Ticaret iş yerim para✌️🥃
Evlat😊
Sağlık elim yüzüm temiz hamdolsun
Aile
Her konuda şanslıyım
Her konuda
Pek yok