Sürekli övündüğünüz bir başarınız, hayatınıza giren bir insan, yaptığınız bir doğru, hatalarınızı olumlu değerlendirmek... Sizin böyle hissettiğiniz neler var?
Sonsuz şükürler olsun RABBİME, mutluyum, mutlu olmak için milyonlarca sebep var bu dünyada,,, sağlıklı olmak, görmek dünyadaki güzellikleri,örneğin çiçekleri, ve tüm renkleri, ya da rahat ca, yemek yemek, bir kuru ekmeği yemek mutluluk verir, milyonlarca insan yemek yiyemiyor, çiğneyip yutamiyor dahi,, ya da yürümek özgürce, yollarda, parklarda, ya da dağlarda, milyonlarca, insan yuruyemiyo , adım dahi atamıyor , buralara yazsam günler yetmez, şükür etmek için milyonlarca sebep yazarım,, ve başarı dediğimiz her şey ALLAH ın bizlere kutfudur , bundan gururlanmam ben ALLAH a sukurederim,, gayret bizden, taktir yüce RABBİMİZ indir
Aslında bakarsak şu güne kadar neredeyse hiçbir konuda şansım doğru düzgün yaver gitmedi. Şanssızlığın ne olduğunu çok iyi bilirim. Bir şeyi elde etmeye çok ama çok yaklaşmışken ortaya beklenmedik bir sorun çıkar ve her şey alt üst olur. O şey ile ilgili kurduğun hayaller, inancın ve azmin tuzla buz olur. Sende öylece kalırsın. Bir çok hayalim çoğu defa avucumun içinden kayıp gitti. Her seferinde de o hayal kırıklığını o yıkılmayı yaşadım. Tabi bunu her seferinde dışarı yansıtmadım ya da yansıtmamaya çalıştım ancak bu da bir yere kadar sürdü. Oysa ki çok değil azıcık bir şansım olsa hayatımı etkileyecek çok şeyi değiştirmiştim. İşte bu yüzden şans benle aynı masaya oturmaz diyorum her seferinde. Ama şanslı olduğum tek bir konu var o da ruh eşimi bulmuş olmam. O benim bu hayatta ki en büyük şansım.
Ailem maddi olara cok karismazlar genel olarak ihtiyaclarımı karsılarlar ama tabi en ufak bi dısardan oda yılda 1 yemek söylemeyede kızarlar bisey alırım niye bu kadar para verdin buna vs vs