Kendimi çok çaresiz hissettiğim elimden hiçbir şey gelmeyen bir konu var ama ben bu konuda yenilmek istemiyorum. Bırakamam asla vazgeçemem. Öylece ellerimden kayıp gidişini izlemek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Çok çaresiz hissettiğiniz zamanlarda ne yaparsınız?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben genelde konuyu çözmeyi denerim eğer çözemiyorsam da zamana bırakırdım kendimi çok yıpratmazdım çaresizlik duygusu kötü bir duygudur ama insan ne olursa olsun vaz geçmemesi gerekiyor bence
1 yıldır çabalayan ben. Bir kaç kez daha umudumu yitirdiğim oldu ama bu kez gerçekten yolun sonuna geldiğimi düşünüyorum. Diğerlerinde durum bunun gibi değildi
Elinden bir şey gelmiyorsa sabredersin. Sabretmek bomboş durmak gibi görünebilir ama sessiz bir mücadeledir aslında. O durma sabredip istediğin şeyi farklı yoldan elde etmeye çalışırsın.
Eğer o tutmaya çalıştığı şey canını yakmaya neden oluyorsa bırak zaman sana iyi gelicektir ama seni acıtan şeyi ısrarla tutma senin olsaydı zaten bu duruma gelmezdi
Aşık olduğum kişi gün geçtikçe benden soğuyor, benden uzaklaşıyor ve başkalarına gidiyor belki çoktan gitti. Ben ise onu göz göre göre kaybetmenin acısını çekiyorum. Hiçbir şey diyememekten de nefret ediyorum
Daha çok geri tepmesinden korkuyorum. Bir tartışma çıkmasından falan. Şuanki durumda söylenmemiş bir çok şey var. İkimizde ne olduğunu bilsek de söylemiyoruz. Söylesek her şey tamamen bitecek temelli ayrılmış olacağız.
Zaten zamanında yaptım. Her şey bittiği halde yeniden başladı. O zaman ile şimdi arasındaki fark o zaman çok yarım kalmışlık vardı, şu an ise hikaye tamamlandı ve nokta konulma zamanı geldi ama ben konulmasını ıstemediğim için gereksiz çırpınıyorum.