Konusu size kalmış, herkesin derdi ayrı ayrı...

Konusu size kalmış, herkesin derdi ayrı ayrı...
Kendi içime dönüyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Çaresizlik döneminde kimsenin bana bir fayda sağladığını görmedim şimdiye kadar. En iyisi kimseden medet ummadan yola devam etmek gerekiyor.
İnsanı kendi sessizliği dahi yoruyor böyle zamanlarda
Dua ediyorum, bir işe yaramadı uzun zamandır ettiğim ve dilediğim duam. Allah ne onunla aramı düzeltti ne aklımdan aldı. Galiba en son bana nispeten demiyorsa yeni sevgili de yaptı. En son cidden çok kırıldım, ben. Son zamanlarda "Allah'ım ya aklımdan ve kalbimden sök al. Benimle yolu bir daha hiçbir şekilde kesişmesin. Benden uzakta beni üzdüğü, kırdığı her şeyi en sevdiği ve güven duymuş olduğu kişi (karısı) ileride ona aynı biçimde yaşatsın. Ne eksik ne fazla... Yahut kalbimi sök, al." diye dua ediyorum. Olmuyor, unutamıyorum.
anlatırım.
O an en zayıf hissettiğim andır. Bana hayatta en büyük zararları veren birş bile nahifçe yanaşıp sorsa anlatıveririm. Aptalım biraz galiba , biri bana sırtını dayadıpında asla kendimi çekmem başakalrı da ben gibi sanıyorum
Ben çaresiz hissettiğim zaman hiç bir şey yapmıyorum çünkü yapamıyorum çaresizliğin tanımı bende bu çünkü.. ama hiç bir şekilde vaz geçmem yani ne olursa olsun dayanırım sabrederim ve çözmeyi denerim o sorunu tabi ki de.. 🍀
Haklısın adı üstünde çaresizlik...😒
Maalesef :/
Cevap
12Cevap
Kendimi hiç çaresiz hissetmedim. Zor zamanlarımda Allah yardımcım olur hep
Eğer çok çaresiz kalmışsam ormana gider kamp yaparım.
Çok hoş.
Teşekkür ederim
Çaresizlik kötü bişey.. ben herşeyi oluruna bırakıyorum olursa olur olmazsada artık 🤔
Ben bırakamıyorum o döngü maalesef peşimi bırakmıyor...
Çaresiz olduğumda bitmiş gibi oluyorum yanii çok susadım diyelim gidip bi bardak su alamıyacak kadar bitmiş oluyorum ve olayın bana verdiği çaresizlik aklımdan bi an bile olsun çıkmıyo çıkmayınca hiç birşeye adapte olamıyorum olamayınca sıkılıyorum sıkılınca uyuyorum uyanınca bakıyorum gene aklımda 🥺🤷🏼
Hiçbir şey. İnsanlardan uzaklaşmak isterim sadece, yalnız kalırım.
Çaresizlik bir çıkış yolu olmadığı anlamına gelir zaten, eğer yapılabilecek bir şey olsaydı o durumun adı çaresizlik olmazdı.
Sessizleşirim, susarım genelde. Konuşmak agresifleştiriyor, bu şekilde çözümü olmayan durumlarda derdimi paylaşayım iyi gelir diyemiyorum.
Çaresiz hissettiğimde de çare bulmuştum. Ama uygulayacak cesareti gösteremedim.
Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım. Çaresizlik bana göre değil çünkü.
Dışarı çıkarım sakin bir yer ararım veya evde uzun uyurum.
Rabbime dua ediyorum dualar okur ailemle vakit geçirmeye çalışır onlara derdimi acılarımı anlatmaya çalışırım dinlemezlerse ağlarım ve benle ilgilenirler🤷♀️
Ben şarkı dinlemeyi tercih ederim. Veya bir şeyler yiyerek dizi izlemeyi tercih ederim
Duş kahve veya tek deniz havası olayları düşünme bol bol duaa
Düşerim yollara
Nerelere?
Mesela çocukluğumun geçtiği bazı yerlere, ayrıca Ege'ye Akdeniz'e falan.
Bir sigara yakarım
Ağlarım bir içimi dökerim sonra dua ederdim
Deliliğe vuruyorum, çok iyi geliyor.
Allaha sığınırım
daga taşa dogaya vururumkendimi
Akışına bırakırım.
Dua ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?