Evet. Saat 2'den önce uyumam.
Hayır. Saat 12'den önce uyumuş olurum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
özellikle ramazanda sahurdan sonra uyumayıp oyun oynamak için sahura kadar bikaç saat uyuyodum sonra da oyun oynuyordum aşırı güzel sarıyor bütün ramazan bu şekilde geçti. normal zamanda da 4 gibi uyurum
Bir aralar oyun için ben de manyak gibi oturuyordum. Sahur iftar gece gündüz hep birbirine girmişti :D Ramazandan sonra düzelttim ama şimdi güzel bir uyku düzeni tutturdum
uyku düzenim pek yok genelde ne zaman uykum gelirse o zaman uyurum ben oyun delisiyim özellikle babası şöför olan kızların tır ve otobüs oyunu sevgisini sorgulayamazsıniz
Tahmin etmeye çalışıyorum ya baba mesleği bir oyun olunca gerçekten oyuna aşık olunmaz mı hiç uyku düzeni de aslında sağlık açısından önemli ama bir gamer olunca gerçekten oyun tutkusu uyku düzeninin önüne geçiyor
bende bigün babam gibi o otobüsü sürücem. bazen bana kullandırtıyo ve inmek istemiyorum bikaç yıl sonra ehliyetimi alıp babamın yanında işe giricem
Ehliyeti almadan önceki o ufak sürüşler çok zevkli oluyor. Araba için aynısını ben de istiyorum hiç inmek gelmiyordu içimden. Umarım ileride ehliyeti alır ve iyi bir şoför olursun
teşekkürler
Genellikle 22:00, gibi uyurum
En güzeli mis gibi sağlıklı uyku düzeni ben de 2 haftadır 11 gibi uyuyup sabah 7 gibi uyanıyorum
şu an uykum geldi nsbskshmld
Ben de şimdi yatış moduna geçiyorum muhtemelen 11e doğru uyumuş olurum
Benim de akşam 8den beri var da sırf düzen bozulmasın diye uyumuyorum 1 kere gidince bir daha toplamak zor oluyor. Şu düzeni yapana kadar çok uğraştım :D
İyi geceler dilerim
Cevap
6Cevap
Evet
Genelde telefon elimde 12'den önce uyumuş olurum. Kaç tane telefonu öyle düşürerek bozdum😂
Benim de huyumdur yatarak telefona bakarken uyumak. Neyse ki çok şükür şu ana kadar düşürmedim :D
Bazen evet bazen hayır gece hiç uyumayınca afallıyor insan
Sabahlayıp bir de gündüz uyumayınca gerçekten robot gibi oluyorum. Ayrıca sabahlayıp gündüz uyuduğum zaman genelde uyandıktan sonra kendimi hasta gibi hissediyorum
Zombiye bağlıyor insan en iyisi 00:00-08:00 arası uyku
Kesinlikle. Şu anda uyku düzenimde 11 gibi uyuyup 7 gibi uyanıyorum ve gündüz vakti kendimi sürekli dinç hissediyorum. Uyku düzenim bozukken aynı süreyi farklı saatlerde uyusam genelde en ufakta işte yoruluyordum.
Evet uykuyu sevmeyen birisi olarak geceleri ayaktayım sürekli
Gece 2 den önce uyumam ama kendimi gece kuşu olarak adlandırmıyorum
İş saatime göre günlük 7 8 saat uyumaya özen gösteririm.
Evet, erken uyuduğumda o günü hiç yaşamamış gibi hissediyorum.
Bazen
Hayır değilim. Ama bir müddetligine olurum.
12den once uyuyan da tavuksa 🤔 insanoglu kus misali..
Hayır değilim 😊
En güzeli
12 den önce yatağa girip 3e kadar uyumam
Bir aralar aynı şekildeydim ama sonradan kendi kendine düzeldi
Kendimi bildim bileli böyleyim ben
Benim için çok zordu yani uykum geliyor yatıyordum ama bir türlü uyuyamıyordum. Senin için de zor olmuyor mu?
Oluyor uyku düzenleyici ilaç falan kullanıyorum geçiyor
Bayağı problemmiş ya umarım düzelir yani sabit bir uyku önemli çünkü
Sağol ☺️
Günden güne degisiyor
Hayır değilim
Genelde uyumam ama
Hayır değilim
Gece kuşuyum
Evet net
Gece kuşuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?