Maalesef ben de sinirlendiğim zaman öfkemi çok fazla kontrol edebilen bir insan değilim. O an yanımda ya da çevremde beni bu kadar sinirlenmeme sebep olan kim varsa mutlaka çok büyük tepki gösteriyorum. Keşke böyle zamanlarda birazcık daha kontrol olabilsem.
Eskiden Evet duvarları falan yumruklardım hani 25 yaşından sonra artık kendimi daha çeki düzen verebilen daha kontrol edebilen bir erkek haline geldim genelde düşünürüm sakinleşirim ama o an çok iyi zeka kapasitem tavan yapar yani Aklına gelmedik şeyler çıkartır aklımız gelmedi işe gireceğiz cevaplar veririm orada bitiririm kaçta iki kişi hani şöyle anlatayım küfür etmem kötü bir söz söylemem ama öyle bir söz söylerim ki o biter orada bir daha beni görmek istemez Yani bazen de hiç Sessiz sedasız dinlerim dinlerim Dinlerim takmam geçer giderim kulaktan bir kulaktan girer bir kulaktan çıkar
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Bu gif genelde bana ait değil ama bu sefer kullanayım sdfsdf sinirlendiğim zaman konuya göre kişiye göre değişebiliyor yapacağım şeyler. ama sakin kalmayı denerim öncelikle
Çok soğuk birisine dönüşüyorum, nasıl desem içim böyle kavrulur ama dışa yansıtmam. Tabii karşıdaki kişiye sinirimi yansıtırım ama bir yandanda kendime engel olamayacak şekilde soğuk nevale oluyorum. Bir yandan çok ağır konuşuyorum ama bir yandan umursamıyorum gibi bir şey.
Sinirlendiğim zaman kendimi kontrol etmeye çalışıyorum Çünkü yapmadığım zaman kesinlikle çevreme bir zararım olmaz Ancak tepkim büyük olduğu için kalp kırabiliyorum Maalesef ki sonrasında bana zarar veriyor Bu yüzden kendimi kontrol etmeye çalışıyorum olabildiğince beni sinir edecek şeylerden uzak duruyorum En azından deniyorum
Sinirlenince çok uzatmak istemeyen biriyimdir ortamı terk ederim genelde kendimi daha sakin hissetmek ve karşımdaki insana istemeden daha fazla tartışmak içine girmemek için kendimle kalır durumu daha sağlıklı düşmekye anlamaya çalışırim hatalıysam sonma gider özür dilerim değilsem kırgınlığım uzar
Nasıl açıklayacağımı bilemedim. Birisi sinirimi öfkemi hak etmişse vay haline onun. Öyle bağırış çağırış olmaz, şuursuz bir saldıganlıkta yapmam. Bilakis daha dikkatli ve sakinimdir. Ama acımam sakınmam.
Zararı sadece kendine olan birine dönüşüyorum, kendimi yatıştırayım derken en ufak şeyde daha büyük patlak veriyor ve sonucunda oturup hüngür hüngür ağlamadan kendime gelemiyorum ve bu sürekli böyle olunca evet yoruyor hemde çok.
Öfkeliydim birşeyleri kırıp dökmeden rahatlayamıyordum - canlılar hariç, sadece eşya - ama bıraktım. Şimdi level atlayarak devam ediyorum ve tek temennim birgün sinirlenmeyi bırakacağım. Sadece zalimliklere ve adaletsizliklere karşı bir öfke kalacak içimde.
Gözlerim doluyor ağlıyorum. Öfke kontrolüm var. Karşıdakine zarar vermek istemediğimden kendimi tutuyorum ve içime atıyorum ama göz yaşı olarak dökülüyor işte.
Sinirlenince karşımdakine bakıyorum ıq'su eksi şempaze ise boşveriyorum 🐸
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sakin olurum sert bakarım baktım devam ediyor gözüme perde inene kadar beklerim sonrası masanın ikiye bölündüğü olmuştur ya da başka birşeyin durduk yere kimsenin kalbini kılmam
Ağlamak ne kadar kötü olduğunu düşünsek de gayet iyi bi sinir atma duygusu bence yoksa ya etrafı yıkmak istersin ya baskasina ya da kendine zarar verirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
uyurum, ortadan kaybolurum, sorgu meleğine dönüşürüm vs