Görüşler için teşekkürler soruyuda beğeniyoruz🤪😂
Sinirlenince nasıl birine dönüşüyorsunuz?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğeniyoruz🤪😂

Gerçekten ben sinirlendiğim zaman bambaşka bir insan oluyorum aslında her insan sinirlendiği zaman değişik bir yüzü olur yani bambaşka olur, çünkü ister istemez insan öfke duyar ve canı sıkıldığı için her şeyi yapama modunda olur ama doğruyu söylemek gerekirse ben sinirlendiğim zaman veya aşırı derecede öfke duyduğum zaman ya da işime gelmeyen bir durum olduğu zaman karaktersiz bir insan oluyorum o kadar kötü sözler söylüyorum ki, kendini kaybederek bambaşka bir insan oluyorum ve daha sonra pişman olsam da o insan bir daha beni kolay affetmiyor yani benimki kalp kırmaktan ziyade o kalbi parçalanmaktır, bu huyumu hiç sevmiyorum aslında normalde yumuşak katlı bir insanım ama bazen öyle karaktersiz öyle adi bir insan oluyorum ki kendimden nefret ediyorum.
Aşırı sorgulayıcı olurum. Beni sinirlendiren duruma mantıklı bir alamadığımda daha da irdelerim. Olur da beni salak yerine koymaya teşebbüs dahi edildiğini gördüğümde karşımdakine hiç küfretmeden çok edepli ifadelerle derin izler bırakacak hakaretler ederim. Argümanlarını alır farklı yönlerden iade ederim.
Esasında çok kolay sinirlenen bir yapım yok. Çoğu insan hayal kırıklığına uğradığında sinirlenmeye meyleder o yok mesela bende. O yüzden meseleye mantık çerçevesinde açıklama getirildiği takdirde çok güzel sakinleşirim.
Normal de çok güler yüzlü ve sakin biriyimdir. En son sinirlendiğimde beş kişi zapt edememişti.
Genelde yansıtmamayı tercih ederim ama gözlerimdeki ateşi görmemek mümkün değildir.
Belli knk🤣
Sakin ol knk😂
Cevap
50Cevap
Kolay kolay sinirlenen bir insan değilim gadası. Ama sinirli olursam o ortamdan uzak kalmam benim için daha iyi olur.
2018 Ocak ayına kadar karşıma kim ne çıkarsa yıkıp geçiyordum. Şimdilerse sinirlenince o ortamdan uzaklaşıp biraz yürüyorum sakinleşiyorum. Kimsenin kalbini kırmadan sakin sakin olanı söylüyorum olmazsa da o gün muhattabı kesiyorum.
Sinirlenince bir boğa gibi oluyorum, burnumdan soluyorum, elim ayağım birbirine karışıyor, sinirimi ağlayarak çıkartıyorum, başka türlü gitmiyor bu sinir bu öfke.
Insan dışında vahşi olabilecek her şeye benziyorum. Ama genelde yılan diyebilirim sokarsam eğer iyi şeyler olmaz çünkü.
😂
öfkemi kontrol edebılıyorum.
adamına gore kufur ya da sessız kalma ya da dırekt agzını burnunu yırtma.
degısıyor sinir katsayıma göre.
Öfkem iki üç dakika surer ama o esnada brz sesim yukselır ve cok kontrolu kaybedersem sözlerim kırıcı olblr ama öfkem gecıncede kırdığım üzdügüm icınde cabuk özur dileyen bırymdr ama kırılan kalp öyle Bı özurnen onarılmıo oyzden ofkeyı kontrol etmek lazım
Aptal ve salaklara ilini beceremeyenlere karşı inanılmaz bir dayanılmazlığım söz konusu☺️
Hep kendimi teselli etmeye çalışsam da iki tane yüzüm olduğunu söylerler
Melek ve köpek yüzlüymüşüm
Cok cok cok ama cok zor sinirlenirim. Ama sinirlenince tipki dogal bir afet gibi her seyi yikar gecerim. Hic bir guc beni durduramaz. Gozum hic bir seyi gormez.
Ben sinirlenince gülerim. Daha çok sinirlenirsem daha çok gülerim.😅😅😅.
Yalnız sindirim sisteminde bı aksaklık çıkınca otomatik başka bir insan oluyorum.
Bayaa bir sabirliyimdir fazla zorlarlarsa fena patlarim neye patladigima gore degisir nasil biri oldugum, kendimi geri cekerek yalniz kalarak muzik falan dinleyerek sakinlesebilirim
Selam :)
Öfkelendiğim an eğer ki bir de haklı isem kavgaya kadar yolu var.
Ama kontrol edebiliyorum. her ne kadar sinirlensem de durmasını da bilirim.
Öfke kontrolüm asla yok efendim.. Gözüm döndüğünde neler yapabileceğimi ben bile bilmiyorum.. En son babam anneme bunu tımarhane'ye yatır demiş.. Bu kadarda çok seviyorlar işte..
Kesinlikle ben ben olmuyorum belki de onlarca kez çevremden bu yönde yorum almışımdır kimse ters tarafımı görmesin
Gülerim ben ya...
Gülünecek bir şey bulmam, bir zeka meselesi.
Artık pek sinirlenmiyorum.
34 yaşımdayım. 40 a çeyrek kala...
sinirlenince ben temsili
Tam bir bomba oluyorum. Cevremdeki herkes nasibini alir
Çabuk parlayan biriyim fakat öfkemi kontrol edebiliyorum
Öfkemi kontrol etmeye çalışıyorum, ortamdan uzaklaştığımda sinirim yatışıyor
Pek sinirlenen bir yapım yok öfkemi kontrol edebiliyorum ama damarıma basılırsa neyse 😅😅
ben çok kötü birisi oluyorum. Ne annemi ne de babamı tanırım.
Gerçekten sinirlenmişsem o masum kız bi an da canavar gibi oluyo
sinirim saman alevi gibidir çok çabuk gelir ve geçer
Ses tonum yükselir fiziksel olmasa da sözlerimle döverim açıtırım
Çok şükür bugüne kadar kontrolümü hiç kaybetmedim. Usulca lafımı sokarım.
Bana da öğrett laf sokmayı çok istiyorum
Bambaşka bir kadın oluyorum içimden resmen şeytan çıkıyor
Fırtına öncesi sessizlik. Çok sakinim ama sinirlenmeye başladığımda ortalığı yıkmaya başlıyorum.
Sinirlenince ben ben olamıyorum. Ama hiç bişiy de yapamıyorum. Sadece ağlıyorum.
Sinirlenince yanımda durmasınlar mümkünse çünkü çok sabredip bir anda patlıyorum
Bazen tersliyorum karşıdaki kişi suçsuz da olabiliyor. Ama sonra özür diliyorum
Ben kendimi kaybediyorum sonunu düşünmeden hareket ediyorum ben bile korkuyorum kendimden.
Kıskanıyorum seni ama. 😒
Yanyana sinirlenmem cok zor sevgilim ise karşı cins ile bir sey yaşamalıyım
Genelde kontrol ederim kendimi alıngan ve çekilmez biri oluyorum.
Öfke problemimim binde bir oluyor cok sakın bir yapıya sahibim asla sesim çıkmaz ama çok çok çok aşırı bir tepki etki olayı olunca cinnet geçirebilirim ama binde bir ihtimal e oda bir iki defa oldu zaten 33 yıl içinde
Kendimi bile tanıyamıyorum :D
Saman alevi gibiyim 💁♂️ .
İnce bir çizgi var, sinirlenince eğer o çizgiyi atlarsam çok zeki ve anında laf söyleyebilen tartışmacı birine dönüşüyorum. Çizgiyi atlayamazsam duygusal biri oluyorum sinirden ağlıyorum
Tazmanya canavarına 😃
Deliye dönüyorum. Sakin halimden eser kalmıyor.
Immmmm yani bu çok zor bi soru genelde kimseye yansıtmam ama elim ayağım ciddi anlamda titrer gerçekten sinirlendiysem
sakinliğimi korurum. küfür etmem. çok aşırı kendimi kaybedersem duvarın arkasına gider duvarı yumruklarım.
Çok kolay sinirlenirim ve asla kendimi kontrol edemem
Çok açırı ya kaçan bir öfkem var maalesef öfke kontrolüm yok bir manyağa dönüyorum
Genelde sakin biriyim kızınca ortamdan uzaklaşırım en güzel taktik budur bence
Memati polat karışımı bir şey oluyorum.😏
Uyuz birine dönüyormuşum
Eğer sinirleniyorum benden uzak durun
Gözüm döner ve bazen kimseyi görmem
Ağlıyorum. Elimde değil çok kötü bir huy
Sinirlenince hiç çekilmiyorum 😄
Kolay kolay sinirlenmem
Sinirlenince ben ben olmaktan çıkıyorum 😄
Kotu biri agzima aklima ne gelirse soylerim
Ben Kolay Kolay Sinirlenmem Yumuşak Bir insanım
Menfaatimi düşünmediğim olur
Sağı solu parçalıyorum. Kendimi de parçalıyorum.
damızlık aygır gibi oluyorum
yerine göre tepkim değişir.
pek insanlığım kalmıyor..
Hulk gibi oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?