Kendinize kızdiginiz bir durum var mi ne için kendinize kızarsınız?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Duygularımla hareket etmeyi bırakmak istiyorum
Keşke diyorum keşke o gün bütün telefonalrımı kapatsaydım kendim yok olsaydım
Keşke demek hic bir işe yaramıyor maalesef kendinize de kızsanız çare olmuyor geçen zamana 🤷🏼♀️
Hiç bir şekilde onun için hep bu şekilde hayatın yükünü omuzlarımıza aldık
Kendimize kızdigimiz konu ya da durumlar ne ise aynısını ya da benzerlerini yapıyoruz yinede ister istemez ve yine kendimize kızarken bulabiliyoruz kendimizi 😞
Kesinlikle haklısın ama bu sefer farklı ya bu sefer kesinlikşe benim hatam benim mallım ☹️
Kendinize kızdiginiz konu ne bilmiyorum ama ne zaman kızmayı bırakıyorsunuz genelde zaman geçince mi başka bir sebeple mi
Zaman geçti çok oldu başak bir. debeblerin hiç biri ilaç. olmadı öyle gidiyor mal mal
Cümleden bir şey anlamadım ama sanırım hala kızıyorsunuz kendinize bunu çıkardım kendim
Evet yani ne zmanlar girdi orta yeri zaman çok uzun mesela fayda yok gece uykuları zaten yok
Bu saate kadar hala uyuyamayanlardanim bende bazı sıkıntılar dertler uykusuzluğa sebep oluyor
Kesinlikle bazen diyorum insanların nekadsr dedirdi var senin derdin mi var siyorum mesela ama sonra yine başa sarıyor 😂
Tam anlayamiyorum sanırım sizin uykunuz gelmiş ya da klavyeden böyle oluyor kelimeleriniz uykunuz geldiyse ne mutlu ben çok sinirlendim uykum gelmiyor diye kendime
Bende sinirlendim uykum var ama şöyle söylim kendi derdimi küçümsüyorum insanların dertlerinin yanında gerçekten diyorum hani diğer insanalrın dertlerinin büyüklüklerini diyorum motive etmek için saçmalığını kendime anlatmak için mesela ama sonra illa dönüp dolaşıp tekrar aynı yere başa geliyor yine dertler bizde oluyor
Öyle tabiki insan illaki kendi derdinden büyük dertleri görüyor üzülüyor şükrediyor kendine ama hep kendimizle olduğumuz için dert bize ait oldugu için çeken biz olduğumuz için elbette yine kendimize üzülürken ağlarken vs buluyoruz kendimizi bu hep boule olmuştur
Evet kesinlşkle böylede devam ediyor o döngü
Insan kendine kızdığı şeyleri yapmamalı üzülen yine kendimiz oluyoruz sonuçta
Evet artık akıllandım ama iş işten geçti
Kendimi seviyorum. Kızamam ki.. Hata yaptıysam da ben yaptım 😂
Keşke namaza daha erken baslasaydim
Bu çoğu insanda oluyor o huzuru anlayınca pişmanlık oluyor ben çok kişiden duydum en azından ama kendinize kızdiginiz en büyük şey bu olsun kizmaktada haklıyız bu konuda sanırım
Şimdi kazaları kılmak zor geliyor mesela ve hersey gençken yapılmalı ben bunu anladım yaşlılıga bırakılmamalı.
Ibadetin genci yaşlısı olmaz ama tabiki ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi ne kadar zamanımız var bilmeden erteliyoruz Bnde kendime bu konuda kızıyorum
Nasıl genci yaslisi olmaz yapma lütfen 😊 gençken kilinanla yasliyken kılınan Bile arasında sevap farkı vardır. Sana bir söz söylüyüm kızdıgin konuyla ilgili.
Çekme dünya nazını
Kıl 5 vakit namazını
Yarın kılarım diyenin
Bugün kıldık namazını ☺
Genel olarak ibadetin yaşi olmak aşırı yaşlılıktan bahsetmiyorum sağlık elverdiği sürece ibadetin yaşi olmaz gencken elbette başlanılmasi lazım ama yaşlanınca ibadet bırakıyor mu sanki o anlamda söyledim 14 yaşında başladığımda devamlilik saglayamadjhim için kızıyorum kendime aslında yoksa elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum Allah eksiksiz şekilde ibadet etmeyi nasip etsin hep inşallah benim hep duam bu
Sağlık elverdiği sürece değil nefes bitene kadar namaz kılmak farzdır ya deli olacaksın ya ölü. Felçli olan bir insana bile namaz kılmak farz gözüyle bile olsa kılmalı😊 amin inşallah eksiksiz bir şekilde ibadet etmeyi nasip etsin ama elinden gelenin fazlasını yapmalısın ozaman 😊
Rabbim dualarini kabul etsin inşallah bak cuma sabahındayiz 😊 Cumanın hâyr ve bereketi üzerimize olsun inşallah 😊
Ne demek istediğimi anlatamadım sanırım olsun.
Amin
Bu zamana kadar ettiğimiz ibadetlerden çok daha fazlasını yapmak nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah ve rabbim de hepsini kabul etsin inşallah 😊 merak ettim bu soruyu soran birinin kendi sorusuna cevabını.
Bir kaç yorum öncesi yazmıştım aslında dikkat etmemisiniz ibadetlere daha erken başlamama konusunda kendime kızdigimi söylemiştim bende kızdigimiz bir çok şey oluyor elbette ama en çok bu kesinlikle
Yok hayır tabiki dikkat ettim sadece başka bir şey var mı diye merak etmiştim 😊 anladım sizde benim gibi
Başka şeyler gündelik hayatta oluyor ama genel olarak hergun en çok buna kızıyorum kendime
Yaşlılığa bırakılmamalı dediniz yaslandiniz mi ki
Anladım çokta kızmamak lazım nefes alindigi sürece halen bir umut vardır telafi edilir elbette 😊😊
Inşallah
30 yaşında yaşlı sayiliyorsam 😂 gençken yapmak güzel diyorum sadece yaşlılıga bırakmamak lazım çogu insan emekli olmayı bekliyor namaz için bu yüzden 😊
Sen kendini yaşlı hissediyor musun 😊
Her yasta bir yaşımız olduğu için yaşlı oluyoruz kimse yaşsız değildir ki zaten
Lafı böyle anlamana hayran kaldım 😂 oldu ozaman biz sizi arariz. Hayırlı günler 😊
Akıl yettikten sonra bir seyleri kavradiktan sonra başlamak lâzımdı başlamak kadar devam ettirebilmekte en önemlisi
Bende onun çabası ve gayreti içindeyim rabbim kabul etsin inşallah.
Sıralama karıştı sanırım yorum yazarken o yuzden karışık gibi oldu cevaplarım sorduğunuz sorunun cevabı tam sorunuzun altına denk gelmiyor o yüzden
Sorun değil teşekkür ederim ilgi ve alakan icin 😊
Rica ederim sizede tskkurler güzel bir cvp verd8g8j8z için
Bu arada keşke yazmışım ama keşke dememek lazım hiç bir zaman. Herşeyde bi Hayır vardır onuda düzeltmek istedim keşke demek bize yakışmaz hayırlısı demek yakışır.
Nede olsa bu benim sorumdu ve bende kendime ej çok ibadetler konusunda kızdığım için boyl3 bir soru sormak istemistim Allah biliyor ya
Evet genel olarak keşke faydasız bir kelimedir geri getirmez hiç bir şeyi ama boyle bir meselede insan keşke diyor yani pişmanlık duyuyor ibadet konusunda
Sana birsey dediğim yok ki benim 😊 sorabilirsin tabiki. Rabbim herseyi bilir zaten şüphesiz 😊
Yok yinede keşke dememek gerek hayırlısı olsun diyip telafi etmek gerek. Bu arada konuşmak ister misin yorumda değil ama.
Allah keşke demekten korusun konu ne olursa olsun
Tabiki hayırlısı demek lazım 😊
Sorduğum soruya cevap gelmedi ama neyse bakalım 😊 hayırlı günler
Hangi soruya
Konuşmak ister misin diye sormuştum sana
Şu ana kadar yazdiklarimdan da anlayabileveginiz üzere dini konular benim ilgilendigim en önemli konu anlatabiliyormuyum
Onu zaten anladım bende sen beni anlamadın. Konuşmak ister misin derken yorumdan bahsetmedim özelde diyorum?
Ben onu anladım o yüzden öyle bir cevp verdim anlatabiliyormuyum diye o yüzden yazdım
Direkt cevabı verseydin daha iyi olmaz mıydı
Her neyse muhabbetin için teşekkür ederim hayırlı günler dilerim 😊
Sizde gizli üyesiniz bende
Çıkardim o sorun değil de gizlide olsam yorumda bu kadar uzun konuşmayı tercih etmiyorum 😊
Benim sorduğum soru olduğu için ben çıkamam
Ben çıkıyım sen bana yaz olur mu. Pp den
Nereden
Bu sitenin varlığıni bilmiyordum ben yeni grdim o yüzden bilmeme sebebim
Ismime tıkla takip at bana
Sorun değil 😊 ısmime tıkla takip et e tıkla
Gereksiz Anlayış göstermemm
Bazılarının kafasını kırmıyorum o yüzden
Lanet olsun çok iyi sevişiyorum ya🙃
O kadar cok ki
Çok yersem