Hadi bakalım neymiş senin barzo ya da kezban tanımın? 😂 Keyifli günler.. 🙃🥂
https://m.youtube.com/watch?v=s1bTn59OXbo
#smell

Hadi bakalım neymiş senin barzo ya da kezban tanımın? 😂 Keyifli günler.. 🙃🥂
https://m.youtube.com/watch?v=s1bTn59OXbo
#smell

Kanka ve kezban arasında ki bağlantıyı bulamadım abla sjsjs :D ama şöyle söyleyim kanka davranışı genelde mesela yemek yiyorsun kankan yanına geldi samimi olduğunuz için oo yemek mi o alırım biraz ucundan deyip direk almasıdır :D ya da mesela seni savunmasıdır. kezban davranışı ise bir insanın işte ego kasması ya da cring davranışlarda bulunmasıdır. umarım mantıklı yazmışımdır
Bar. zoyu sansürlemişler inanılır gibi değil
Dorusu neydi ki abla
Ben yeni anladım :D :D kanka da sanırım erkekleri nyaptığı davranışlarmış. onlar da işte maço olmak kaba olmaktır. ayda kızları rahatsız edenlere kanka denir
Öyle biri olmadığım için öyle bir örnekte aklıma gelmiyor gerçekten , ben karşı tarafa herzaman nazigim , en kötü yaptigim şey yokmuş gibi davranmak 🙄
Avazı çıktığı kadar bağırarak konuşmak,"Aşko" gibi terimler kullanmak, karşı cinsin dikkatini çekmek için şekilden şekile girmek.
Laubali konuşmak, yere tükürmek, aşırı küfür kullanmak.
Cevap
11Cevap
kanka ya da kezban diye görmemiş insanlara diyorum ben. Benim yaşlarımda olup ergen ergen davranan, atarlı konuşan insanlardır.
Elinde tespih, ceket sırtında kolları giyilmemiş ve mahalle kabadayısı gibi yürüyen tipler geliyor aklıma
Tırnağı kırılınca ağlamak bana göre kezbanlık :D kanka da elinde tespih boynunda altın kolye hod hod yapan :D
Sokakta bağrışarak kavga etmek, en üst kezban davranışıdır. Gerçekleri acımasızca yüzüne vurmak da bir kanka davranışıdır.
Yere tükürmek, yemek yerken sapır sapır ağız sesi , elinde tesbih yaka bağır açık gezmek
Serseri gibi giyinmek. Ağzını yaya yaya konuşmak. Tesbih sallamak falan
Öyle bi özelliğim yokmuş düşündüm düşündüm aklıma gelmedi hiç 😂😂
Sokakta yüksek sesle müzik dinleyerek yürümek, tesbih sallamak.
Kanka seni düşünen sana destek olan bahane aramayan kezban sevgilisini çalan *
cırtlak sesle bağırmak, yere tükürmek vs
merhaba dediğimizde sevişmek istiyormuşuz gibi düşünmek kezbanca.
Kankayı neyden çevirdi acaba diye düşünüyorum 😃
Bar, zo yazdım diye ya 😂😂 ya küfür değil ki bu
😂😂 admin sağ olsun değiştirdi ya
Kezban az karşı cinsle muhattap olmuş kişiler oluyor genel de
küçük hesap peşine düşen tipler rahatsız eder beni
Lahmacun yer gibi öpüşmek mesela
Düşündüm ama yok galiba
erkekte beyaz çorap kadında beyaz iç çamaşırı
Abartılı küfür ve yere tükürmek
Kaba saba olmak sürekli argo konuşmak
sadece Xper için yazıyorum.
o ne ki