Fazla iyi niyet, nankörlük getirir mi?

Merhaba kısa özet geceyim asgari ücretle çalışan biriyim aldığımin yarısından fazlasi eve gidiyor hatta tamamına yakını ama kimse bana teşekkür bile etmiyor ablam var işine gelirse alıyor almıyor ben evde bir şey eksik olunca almadan duramıyorum kendimi buna mecbur gibi hissediyorum içimden gelerek yapıyorum. Herkes böyle olunca hep benden gidince bazen kendimi aptal gibi hissediyorum. Birkaç ay sonra düğünüm var evdeki herkes düğünümü benim kendi başıma maddi olarak yapmami istiyor birikmisim yok elimde hiç param kalmıyor çeyiz eksiklerimi almaya çalışıyorum bir yandan isim de kısa süreli birkaç ay sonra bitecek bir iş. Sinirden herseyi benden yapmami bekliyorlar yapamam deyince bana psikolojik olrak yükleniyorlar. Ağlayınca dalga geçiyorlar. Bir kere ablama sunu sen al desem sürekli param yok diyor ama bir suru keyfi harcama yapıyor ama ben kendime bir şey alsam habire birsey alıyorum oluyo kendime harcadigm para aylık faturamla falan en fazla 400-500 bazen o kadar bile değil. Kedim kopegim var onlara da mama alıyorum. Bu kadar şeyin altından kalkamıyorum ve çok yiprandim... Bazen kötü şeyler düşünüyorum.

Evet
Hayir
Olabilir
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Fazla iyi niyet, nankörlük getirir mi?