Kişilik & Karakter Aradıklarınızı bulma konusunda size ne yardımcı oluyor? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Aklınız, kalbiniz, duygusuzlugunuz, vicdanınız, zalimliginiz, takintiniz, gamsizliginiz.. Aradıklarınızı bulma konusunda size ne yardımcı oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben aradıklarımı kalbim ve zekam ile buluyorum ayni bulamıyorum daha doğrusu arıyorum sadece 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mantığım. En çok onu dinliyorum. Kalbim kulağıma sağır. 0 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Sanırım verdigim kararlara olan bağlılığım ve hedefe olan konsantrasyonum.. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Düzenli olmak. Neyi nereye koyuyorsam orada bulurum 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben kendime yeterim çoktan buldum'da kaybettigimi aramıyorum aradığım 😑 ,,, 0 0 Yorumla
031pikacu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Akıl duygusuzluk gamsızlık takınti da koyunca hepsini bir harmanlayınca çok güzel sonuçlar çıkar 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hislerim çok kuvvetli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Mantıklı düşünme 0 0 Yorumla
iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Aklım bu konuda çok işime yarıyor. 0 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklım 0 0 Yorumla
Klitorisyalar07 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bir tane sevgili arıyorum kimse yardımcı olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben aradıklarımı kalbim ve zekam ile buluyorum ayni bulamıyorum daha doğrusu arıyorum sadece
Mantığım. En çok onu dinliyorum. Kalbim kulağıma sağır.
Sanırım verdigim kararlara olan bağlılığım ve hedefe olan konsantrasyonum..
Düzenli olmak. Neyi nereye koyuyorsam orada bulurum
Ben kendime yeterim çoktan buldum'da kaybettigimi aramıyorum aradığım 😑 ,,,
Aklım ve kalbim
Akıl duygusuzluk gamsızlık takınti da koyunca hepsini bir harmanlayınca çok güzel sonuçlar çıkar
Hafızam yardımcı oluyor
Ruhum
Kalbim ve mantığım
Hislerim çok kuvvetli
Mantıklı düşünme
Aklım bu konuda çok işime yarıyor.
Aklım ve kalbim yeterli oluyor
İçgüdülerim ve öngörülerim.
Genel olarak kalbim diyebilirim.
Hislerim..
Ne aradığıma bağlı
Aklım