Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmak sizin için kolay mıdır? Yoksa zorlanır mısınız? 👀

Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmak sizin için kolay mıdır? Yoksa zorlanır mısınız? 👀

Kaybettiğim şeyler pek yok şimdiye kadar sadece duygularımı kaybetmiştim. ve bu duygularımı da artık bulamıyorum zaten çünkü aramak ile gelmez yani aslında duygular zamanla güzel şeyler yaşadığım zaman bana geri gelebilir ama güzel şeylerde pek yaşamadığım için geri gelmiyor.
Bu yüzden de genel olarak kaybettiğim şeyler aslında maddesel şeyler değil daha çok zihinsel duygusal şeyler. yani hislerimi güvenimi inancımı ya da insanların içinde ki iyiliğe olan inancımı gibi şeyleri kaybediyorum. ama asılda bazılarından memnunum ama bazılarından memnun değilim. bu yüzden de aslında kaybettikten sonra bazılarını aramam.
Bunu dışında eşya olarak da kaybettiğim şeyler yok aslında her zaman için eşyalarım yanımda olduğu için kaybetmiyorum. ama kaybedersem de bulmak da iyiyim. ama aynısını duygularım için söyleyemem ne yazık ki
Iki saat arayıp ya cebimde ya da baş ucumda bulmam ayrı bir olay 🤦 tüm evi telaşa vermemde cabası...
Tamam ya vazgeçtim aramıyorum dediğim anda birden önümde berilmesi ya 🙄 say say bitmez uyuz oluyorum 😂
Offf sorma sorma istemediğin ot olunca burnunun dibinde biter, aradığında da çıkmaz karşına. Olan dağınıklığı toplarken de söylenir söylenir durursun..🙄😂😂
merhaba anasayfanızdaki fotoğraftaki çift flmden veya diziden mi öyleyse ismi nedir?
teşekkürler
Ben hiçbir şeyi kaybetmem. Ya önüme koymusumdur ya da biri almıştır. O kadar dalginim ki kaybettim sanıp her yerde aradıktan sonra bir bakıyorum başından beri önümde duruyormuş 🤦
Ve başından beri harcadığın o anlamsız arama çabası... 🥲🥲🥲
Kaybolduysa bulamam bulduğunda da hep yenisini almış olurum klasiktir bu olay
Hep böyle olur, hep...😑
Cevap
13Cevap
Anneme soruyorum, o bilir 😅
Maalesef geçen airpodsun tekini kaybettim ve nasıl kaybettiğimi bile bilmiyorum hala bulamadım.
İnşallah bulursun ya. Aramayı kestiğin ân çıkıyor karşına. 🙄
Yenisini alana kadar bulamam, yenisini alınca kendisi gözüme sokar gibi ben burdayım diyor 🤨
Aşırı doğru bir yorum...
Ne zaman yanlış yorum yaptım ki 🤨
Doğrudur 😃
🤣
Djsj öyle çok oldu. Arıyorsam bulamam genelde bırakmam gerekir.. vay be felsefe gibi oldu
Aramakla bulunmaz ama bulanlar ancak arayanlardır diyerek ben de felsefe yapayım sjjshd
Genelde çok eşya kaybetmem. Hepsinin yeri bellidir benim için. Fakat telefonumu nereye koyduğumu çok unutabiliyorum.
En zoru gözlüğünü kaybetmek hem onsuz göremiyorsun hem de bulmak zorundasın. 😂😂
Ayyy gerçekten çok zor geliyor kulağa, zor bir seviyede oyunda kalmaya çalışmak gibi. Allah yardımcın olsun...😂
Derecesi ne kadar yüksekse hayatta kalmakta o kadar zor 😂 ama arada hileyle annemi devreye alıyorum o buluyor. 😂😂
Ahahaha hile modu aktif ajsjdh çok iyi 😂
Ahahah 😂
Genelde anneler bulduğu için ben bu konuda biraz yeteneksizim evlendim ve kendi evimdeyim ama hâlâ birşeyler kaybolunca annemin bulması gerekiyor
Gözümün önündeki şeyleri göremem çoğu zaman. d
Zorlanırım ya. Kaybettiğimi de çok geç fark ederim zaten
Düzenliyimdir yeri bellidir ama oluki kayboldu hemen bulurum
Pek değilim elimden gelse herşeye alarm takıcam😄
Velma gibi gözlüğümü kaybettiğimde asssla bulamıyorum hemen birilerinden yardım istiyorum
Gözümün önündekini bile deli gibi aradığım zamanlar oluyor gerçi.
Pek başarılı olduğum söylenemez, evin altını üstüne getirip öyle bulabiliyorum 👀
Bismillah çektiğim her şeyi buliyorum hamdolsun:)
Pek sayılmaz, neredeyse hemen buluyorum.
Müthiş ya.
Annemin taktiği koyduğun yerdedir 😅
Ağlayıp yenisini almakta üstüme yok😅😅
Aa ağlanmaz ama 😄
Sinirlenince ağlıyorum 😂
En son bir şeyi kaybettim ondan sonra kendimide kaybettim, şimdi ne kendimi bulabildim ne de kaybettiğimi
Eşyalarımın yeri belli olduğu için kolay kolay kabetmem
Bulamam deli olurum sona lazım değilken karşıma çıkar yine deli olurum
kaybettiğim olmuyor kurtulduğum oluyor genelde
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
O anki şansıma bağlı bir durum.
Ne zaman işim olmasa o zaman buluyorum
Hızlıca
Pek başarılı olduğum söylenemez.
Kaybettiklerimi hiç bulamadım 🚬
Çoğunlukla aklımdadır en sonki yeri
3/10 😀
3 vakte kadar buluyorsan yine iyi 😄