Kişilik & Karakter Babanız/anneniz yaşında biriyle olurmuydunuz? Malesefyinegeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sevgili masterler yodalar gurular fenomenler keşke her soruma gelseniz 😁 cevaplarıniz icin teşekkürler. Babanız/anneniz yaşında biriyle olurmuydunuz? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayatta olmam. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır olmam midem bulanır ama kendimden büyük kızları seviyorum daha çok 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olmam.. Yanlışlıkla teyze falan derim ben.. 1 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Teen zamanımda bile olgun birini hayal etmedim.(olmadım). 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Gönül bu bir bakarsın ki brnden 10 15 yaş büyük bir kadınla oldum hayat bu. 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok kendime saygım var. 2 0 Yorumla
Asyabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Beni kesin yinede olmam sorusu bile midemi bulandırdı 2 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl En fazla 40 yaşında biriyle oldum. Fazlası olmaz. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Olmazdım 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yok Tobe 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. olmam 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayatta olmam. Keyifli günler..
Hayır olmam midem bulanır ama kendimden büyük kızları seviyorum daha çok
Olmam.. Yanlışlıkla teyze falan derim ben..
Teen zamanımda bile olgun birini hayal etmedim.(olmadım).
Gönül bu bir bakarsın ki brnden 10 15 yaş büyük bir kadınla oldum hayat bu.
Yok kendime saygım var.
Beni kesin yinede olmam sorusu bile midemi bulandırdı
İğrenç. Hayır..
Hayır tabiki 😨
ekonomik duruma bakmak lazım 🤣
Çok detay vermiyim 😂
En fazla 40 yaşında biriyle oldum. Fazlası olmaz.
Hayır
Hayır
Hayır olmam
Olmam.
öğğğ🤢🤮
Hayır
İtinayla
Olabilir 😊
Olduk nalet gelsin 😀
Olmam
Olmazdım
Yok Tobe