Utanma duygusunun, masumiyeti ve insanlığı simgelediğini düşünüyorum. Bir hata yaptığında, yaptığı yanlış için gerçekten utanan, farkında olan insanlar var.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hayır ben yitirmedim ama bu ülkede ya da dünya genelinde çoğu insan bunu yitirmiş yani burada ki sorularda bile görüyoruz zaten çoğu troll ama insan troll bile olsa bu tür yani sapıkça gizliden soru sormaya utanır. ama yok işte zaten bu siteyi geçtim hadi çoğu ruh hastası ergen ama gerçekten de bazı insanlar özellikle gerçek hayatta utanma duyguları yoktur hiç suçluluk duymazlar ya da kimseyi düşünmezler kendilerini de sorgulamazlar onlar için tek doğru kendi bildikleri doğru oluyor.
Utanma duygum çoktur aslında. Ancak diğer insanlar gibi değil. Ben cinsellikten arzu ve isteklerimden utanmam. Bir insanı kırmak ve yalan söylemekten utanırım.
Insanda birazcık da olsa utanma duygusu olması gerektiğini düşünüyorum Bu bende var ve bu durumdan dolayı şikayetçi değilim Çünkü utanma duygum tam olması gerektiği yerde devreye giriyor utanmak güzeldir utanmaktan utanmamak gerekiyor
Tamam o zaman gözlerine de hastayım 😄 Ama bugüne kadar hiç mesaj atmadım sana takipte bile değilim sadece sorularını yorumlarını denk geldiğimde merakla okuyorum
Bazı kişisel sebeplerden dolayı henüz kendimi tanıtmayı uygun bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen hayatımda biri falan yok ama bazı problemlerim var 😄🤦♂️ Umarım en kısa zamanda bunların üstesinden gelip sana ulaşacağım. Ama şimdilik gizli bir hayranın olduğunu bilmeni isterim 🤗 Bende teşekkür ederim anlayışın için. Sana da iyi geceler tatlı rüyalar dilerim 🙏❤️