Utanma duygusu güzel bir şeydir aslında. Bir hata yaptığınız zaman bunu fark edersiniz ve düzeltirsiniz. ama bazıların da böyle bir duygu yok yüzsüzlüğe devam ediyorlar ✌

Utanma duygusu güzel bir şeydir aslında. Bir hata yaptığınız zaman bunu fark edersiniz ve düzeltirsiniz. ama bazıların da böyle bir duygu yok yüzsüzlüğe devam ediyorlar ✌

Var çok şükür, bence bir insanın yiyecek ekmeği olmasın ama utanması olsun, çünkü ekmeği olmayanla sadece komşusu uğraşır, utanması olmayanla da dünya alem..
🙏🖤
Var ve bence olması da çok insani. Utandığım anlar bana durup kendime bakmayı öğretti. Birine istemeden kırıcı olduğumda yüzümün kızarması, içimde bir rahatsızlık hissetmem beni düzeltmeye itti. Ama bazılarında bu durak yok gibi. Hata yapıyorlar, hissetmiyorlar ve devam ediyorlar. Utanma duygusu insanı törpülüyor, yüzsüzlük ise büyütmüyor.
Elhamdülillah var.
✌️🫰
🤍✌
Var, çok şükür
EİC için teşekkür ederim ✨
Rica ederim ✨🌸
Var ama seçici çalışıyor diyebilirim 😄 Mesela başkalarını zor durumda bırakınca çok utanırım, hemen telafi etmeye çalışırım 🙈 Ama kendimle dalga geçilen, ufak rezillik anlarında “boşver ya” modundayım 😂 Utanma duygusu güzel, insanı frene basmaya zorluyor; yeter ki suçluluk batağına çevrilmesin 💫
Cevap
43Cevap
Utangaç biri değilim, ama bazı şeylere göre utanma duygusu var.
Kişide utanma duygusu yoksa insan değildir desem yeridir. İnsan da hiç mi utanma olmaz aloo?
Aşkarlanmış derler öylelerine yüzsüz arsız demek..
Utanma duygusu çok kıymetli.
Hiçkimseyle alâkam yok. Bir konuda yanlış anlaşılmış ve kendimi doğru ifade edememiştim. O beni çok rahatsız etmişti. Sonra net oldum o daha da yanlış anlaşıldı. Sorun değil.
Çözdük diye umuyorum.
Allah utandırmasın utandırmasın dediniz dediniz Allah sizin utanma duygunuzu aldı aklıma hep bu geliyor
Utanma duygum çok güçlüdür, her şeye , her hatama ve yanlışıma kolayca utanabilirim, ama utandığım için de özgüvenimden feragat etmem. her şey tutarlı ve dengeli olmalı.
E, çok şükür utanma duygum var.
Utanma duygusu olmayan insan yaptığından pişman değildir.
Bu nasi soru insan olarak var tabi. Patronun arabasinda telefonumu unutmuştum gel lan dedim tekrar telefonumu geri getir:)
Var ve herkeste olması gereken bir duygu kesinlikle ama artık pek takmıyor kimse utanma falan kalmamış kimsede
Barış Allaha havale edip önüme bakıyorum
Kim kimle ne yaparsa ne ederse etsin
Gölgeme yaklaşmasın.
Vallaha tek bir sözde limanı yakarım
Utanma duygum var lakin yeri geldiğinde utanmaz birisi olabiliyorum bu duruma ve kisye bağlı karşımda ki
Bir sapikta utanma duygusu asla olmaz. Olgunluğa ve belli ahlaka geçmiş herkes de o duygu şikeden gelen bı olaydır
Hatalarını tekrarlayan insanlar utanmaz ve arsız olur. Hiç sevmem.
Elbette var. Bir çok duygudan da ağır basar.
Evet çoğu şeyde utanırım sırıtıyorum o yüzden sürekli 🤓
Olaya, duruma ve kişiye göre değişir bende bu durum
Evet hatta utandığım zaman yanaklarım içe çekiliyor
Bazı zamanlar var tabiki hayatın getirmiş olduğu koşturma durumunda olabiliyor
Var evet utanmak yerine göreyse bence iyidir
Olmaz mı edep güzel şeydir ama dozunda utanırım fazlası itici
Oldukça var ancak bu hata yapmama engel olmuyor hata yaptıkdan sonra vicdan azabından perişan olmama yarıyor.
Bazen eksik olduğunu hissediyorum rezil olduğumda... Sonradan utanıyorum işte ama yaparken okey geliyo
Haya imandandır🌿 utanma duygusu masumiyettir had bilmektir
Olmayan da söylemez ki 😆
Ben de o duygu kalmadı kank 😀😀
Var çok şükür öyle yetiştirildik
Var tabii ki 😂
Neyden utanıcak olmama bağlı
Var şükür...
Var yanaklarım kızarıyor
Evet var herkesde olmayan bir duygu ;)
Tabiki var. Herkeste olması gerekiyor
Bilmem hiç kendimi o duruma düşürmedim
Yoktur dkdkkd benim yerime başkaları utansın