Boş yapıyor musunuz demiyorum boş yapın diyorum yani her zaman yaptığımızı😂 En iyi boş yapanı Eig dicem ama artık eic oldu ondan seçiyorum işte😂🥳🥳

Boş yapıyor musunuz demiyorum boş yapın diyorum yani her zaman yaptığımızı😂 En iyi boş yapanı Eig dicem ama artık eic oldu ondan seçiyorum işte😂🥳🥳

Normalde iyi yaparım ama sen yap dedin diye yapmayacağım. Hani birisi sana zaten yapacağın bir işi yapmanı söylediğinde hevesin kaçar ya. Öyle oldu işte 😪
Neden bana boş yapmamı söyledin nedennn 🥺
ajasdjsajdad boşun kralın yaptın 🤣😂
Elimde değil istemesem de oluyor 🥺
şu ağlayan suratı atma 🥺
Bu benim insanları teslim alma büyüm 🥺 ne konfesör ne mordsit dayanamaz bı büyüme 🥺
yav bi kadının gözyaşlarından daha tehlikeli bişi varsa oda şeydir 🤔 eee bulamadım 😂😂 yani yok 🤣
Çok güçlü bir silah. Ve kadınlar acımasızca kullanıyorlar bunu 😐 vay halimize 😐😂
jsdjsjdjsd kanmayın napalım yani 😂😂
Vicdanlıyız biz. Kıyamıyoruz 😔
Vicdan mı o ne? Yeniyo mu 🤤🤤
Yok canım başımızın etiyle yetinin. Vicdanımıza uzanan elleri küp küp keser mısır ununa bular kızartırım 😡
Vicdansız 😱🥺🥺
Nunum beni tavlada asla yenemez 😂
Nasıl boş yapabildim mi 🤔 😂
Son sorularda hep konfesör, mortsit filan diyorum. Legend of the seeker izlediğim zamanlarmış 😂
Büyük boş yaptın😂
Hastası olmuştun dizinin 😎 ama güzel dizi 😂😂
Of izleyesim geldi riçırd😍
Hastası olunacak kadar iyi değildi. Ama izlettirdi kendini. Komik bölümleri vardı 😂 ilk bitirdiğim an yapsam güzel eleştiri yapardım da şimdi üzerinden çok zaman geçti. Unuttuğum şeyler vardır 😂
Ben unutmadım kaç tekrar izledim🤭
Seyredecek şey bulamıyorsan önereyim bir şeyler. Tekrar tekrar aynı şeyi izleme 😂
Çok az şeyi tekrar izlerim😂 oda onlardan biri🤔 izlenmesi gerekenler listem var😂
Listeyi at bana bakayım neler varmış 😂 ilgimi çeken olursa izlerim ben de 🤔
Sana yoğğğğ🙄 sana film konusunda gıcığım🙄😡 bulaşma hiç ordan bana, 🤨
Şu mübarek günlerde kalbimi mi kıracaksın 😔
Kalp mi aaaa nunumum kalbi varmış😱😱😱
Evet geri döndü 😳 bana geri döndğu😍
Oh çok şükür😂 iyi bak ona bir daha bi yere gönderme
Kapıyı dışarıdan kilitledim. Bir daha benden habersiz çıkamaz dıları 😂
Cevap
8Cevap
“Bizim zamanımızda böyle miydi yeğenim buralar hep dutluktu”
Eskiler tanır , yeniler örnek alır.
Dünyanın en boş cümlesi ya ya da beni bilen bilir 😂
ağır boş oldu bu müthiş 🤣
Hazır ağır demişken bir de şey var ;
Benim agırlıgım sizin terazinizi bozar 😂
Hssss lan oradan teneke derler adama 😂
😂🤣🤣
Dolu bir yaşamım yok zaten, pek yabancılık çekmiyorum
Yaş kaç nerede yaşıyorsun. Ayrıca çok güzel görünüyorsun 😍😋😘
Ben hicc boş yapmam
Bi koşu boş yap gel 😂😂
😂😂 elendin
Yaparım hayat hep ciddili gitmiyor maalesef
Pek konuşkan değilimdir.
Annem dün 2 kız kuzenimden dayak yedi 😂
Nasıl şakadır umarım😱
Ciddiyim
Neden? ve sen niye mutlusun bundan? Çok çirkin bir durum
Hak ettiği için
Şiddet hak edilen bir şey değildir. Sebebi her ne olursa olsun kimse bir başkasının bedenine dokunamaz. Sebebi en aşağılık şey bile olsa cezası şiddet değil. Dayakla kimse yontulmaz. Sana göre annen hak eder, bana göre A kişisi hak eder diğerine göre B kişisi hak eder. Şu dünyada insanlar her haltı hak ediyor ama kalkıp hepsine hak ettiğini yaşatacak olsaydık ortada sen ve ben dahil yaşayan tek bir insan evladı kalmaması gerekirdi. Yargıç değiliz kimseyi yargılayıp ceza kesme lüksümüz yok kaldı ki bu annen. Ne kadar kötü olursa olsun o annen. Sana davrandığı gibi davranırsan ondan farkın kalmaz.
Orası öyle tabi ama yoruldum artık ölmek istiyorum
Ölmek için sebep arayacağına birşeyleri değiştirmek için sebepler oluştur onlar için çabala okuyormusun çalışıyomusun bilmiyorum. Kendine yetmeye başladığında fikirlerin değişir zaman tanı kendine
20 yaşındayım okumuyorum çalışmıyorum babam 18 sene önce öldü
Ya okuyacaksın ya da çalışacaksın ama şu hayatta başka yol yok. Ufakta olsa birşeyler yaparsın iste yeterki
İş bulamıyorum torpil yok tecrübe yok
Boş yapmak sanatsa ben bir sanatçıyım🌹 yuppi
Bazen olabiliyor 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?