Kişilik & Karakter Güne mutlu başlayan kaç kişi var? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Rabbime şükürler olsun hergün mutlu başlıyorum herşeye rağmen. Güne mutlu başlayan kaç kişi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Başlamadım 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sipariş ettiğim termosum geldi, sahile inip vakit geçirecek olmak beni mutlu ediyor. 1 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Başlayamadım henüz, zorla uyanma aşamasındayım. 😭 2 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hem çok mutlu hemde çok üzgünüm bu cevap sayılırsa 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok şükür fena sayılmam 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pek mutlu değil. Güne baş ağrısı ile başladık 🙄 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ben mesela 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başlamadım
Sipariş ettiğim termosum geldi, sahile inip vakit geçirecek olmak beni mutlu ediyor.
Başlayamadım henüz, zorla uyanma aşamasındayım. 😭
Hem çok mutlu hemde çok üzgünüm bu cevap sayılırsa
Hep yorgun başlıyorum
Ben başlamadım o kesin
çok şükür fena sayılmam
Ben hariç herkes drama
Pek mutlu değil. Güne baş ağrısı ile başladık 🙄
Bugün çok ama çok mutluyum.
Mutsuz ve yorgunuz büyükbaba 👴
Mutsuz başlıyorum
Görsel çok iyi ksdjdl
Hava güzel güneşli tam çalışmalık