Kişilik & Karakter Bugün güne yüzde kaç mutlu uyandınız? ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Günaydınlar.. Günaydın mesajı almayanlara bir hayır yapayım dedim bugün 😂Güne nasıl başladınız?Ben sabah erken kalkıp işe gitmek zorunda olmasaydım kendimi %100 mutlu hissederdim 😅 Bugün güne yüzde kaç mutlu uyandınız? Cevapla İş Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Günaydınlar. 🧚♀️Bugün güne yüzde 80 mutlu uyandım diyebilirim. Yüzde 20'sini neyden kırdığımı bilmiyorum ama 80 havalı geldi gözüme nedensiz. 😂 1 3 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Aa mutluluk oranın düşmüş 😅 sen 99'un altına inmiyordun son zamanlarda 😂😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ahahah demek ki başkalarına hediye etmişim o 20'yi 😂 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Ne kadar da paylaşımcı bir Sultan 😂Mutluluğundan bir parça da halkına dağıtan Sultan gibi Sultan 😂😂😂 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla 90 civarı iyiyim yani umarım hep böyle kalır enerjim düşmez:))) 1 3 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Allah mutluluğunu arttırsın aynen :)) Yorumla Şişkoletta +1 yıl Teşekkür ederim 🤣🤣🤣 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Ricalar 😂 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bugün güne pesimist başladım saatlerce ağladım gözlerim kan çanağı gibi kendime patates kizarttim onları yiyip mutlu olacağım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bugün mutsuz uyandım her zaman olduğu gibi 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Bugün hiç mutlu uyanmadım😕 sinir stres var üzerimde. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Uykusuzdum bayağı.. Sonradan açıldı içim bir ses duyunca.. 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sifır sifır sifır.😒Hem erken uyandım, hem işe gideceğim, hemde aşırı düşük hissediyorum. Verecek bir yüzdem bile yok o yüzden. 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl %70 mutluyum hayallerim ve hedeflerim doğrultusunda tam gaz çalışmaya devam ediyorum. Gerisi şu an kapsamı alanım dışında kalıyor. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. %100 daha uyumamış olsam da şükür her şey yerli yerinde 2 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erken uyandım gece de sürekli uyandım o yüzde 2 veriyorum 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl %100 diyelim. Mutluyuz çok şükür😅 2 2 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Allah mutluluğunu bozmasın 🍁😄 Enperatriz_Eztia +1 yıl Amin🍁😅
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günaydın. Yüzde 15 :D 1 5 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Aa neden bu kadar az 😅 Yorumla İrşii +1 yıl Çünkü yorgunum :D Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Dinlenirsin 😄 Yorumla İrşii +1 yıl Ne zaman Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Müsait olduğunda 😅 Yorumla
meriç4ayşen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ben bugün çok mutlu uyandım. yüzde yüz diyebilriz :) 2 0 Yorumla
Kimse98 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl %100 çünkü tüm eski üzüntülerimi kenara atmıştım zaten ve Bugün sadece keyfime bakcam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşe gitmediğim için %99 mutluyum Ragnarok 1 5 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Ne güzel, evde yat 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohhh misss Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl 1 puanı nereden kırdın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinek girmiş odama uyandırdı adi Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Vay pis sinek 😅 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 679 cevap paylaştı. Yuzde 10 olabilir en fazla 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mutlu uyanmadım ki stabil uyandım işte 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yüzde yüz 1 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. pek mutlu uyanamıyorum bu aralar 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. 50 falan 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 39,02. Anca bu kadar 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar