Kişilik & Karakter Şu sıralar yüzde kaç mutlusunuz? Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İçimi kararttıniz Şu sıralar yüzde kaç mutlusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hiç mutlu değilim 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir ara modum dusmuadu simdi yavasdan cikisa gecdim moral olarak 1 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Değilim bir sürü şey var uzun uzun anlatacağım 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl mutsuzum şu anda mutlu filan değilim.. 0 2 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden? Affedilmeyen +1 yıl nedeni yok
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sıfır mutsuzluktan zehirlendim. 1 3 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden? Yorumla Drakula3584 +1 yıl Genel her şey var iş aşk sağlık vs. Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Umarım tez zamanda hepsini toparlarsiniz Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yüzde 100 keyfim, hayatımda her şey yolunda. 1 0 Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yüzde sıfır 1 3 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden mutsuzsun Yorumla Geçiciüyeğ +1 yıl Hayat şartları Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Üzüldüm Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sıfır, hatta eksilerdeyim 0 1 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendimle barisiik biri olarak super 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yakın zamanda olanlar daha arttırdı %90 diyelim 0 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. %100 1 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Yüzde 1.8 0 2 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Sıfırdan iyidir 🙂 Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Sevap point iyidir Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hic mutlu degilimki 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. %40 civarı 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 20 falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mutsuzum gi 0 4 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim hayatim eskiden cok hizli canliydi simdi ot gibi pus pus heyecan yok hayatimda ml gibiyim 😔😔😔😔 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Hayatımızın bazı donemleri böyle hissedebiliriz takılma çok olumlamalar yap. İyilik yapmaya çalış geçer zamanla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nekadar iyisin melek gibisin sennnnnnnnn burcun ne sevdim seni 100 kere♥️🧿🦋🌺🌹⚘ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hiç mutlu değilim
Bir ara modum dusmuadu simdi yavasdan cikisa gecdim moral olarak
Değilim bir sürü şey var uzun uzun anlatacağım
mutsuzum şu anda mutlu filan değilim..
Neden?
nedeni yok
Sıfır mutsuzluktan zehirlendim.
Neden?
Genel her şey var iş aşk sağlık vs.
Umarım tez zamanda hepsini toparlarsiniz
Yüzde 100 keyfim, hayatımda her şey yolunda.
Yüzde sıfır
Neden mutsuzsun
Hayat şartları
Üzüldüm
Sıfır, hatta eksilerdeyim
Neden
Kendimle barisiik biri olarak super
Yakın zamanda olanlar daha arttırdı %90 diyelim
Telefonumun şarj süresine göre %51
Yüzde 20 falan..
%100
Yüzde 1.8
Sıfırdan iyidir 🙂
Sevap point iyidir
Hic mutlu degilimki
20 felan karışık işler güçler
%50 gibi
Elli.
0.0001 yeni çıkan coin kadar
%40 civarı
0 mutsuzjm
Bugün %90
Yüzde,95
20 falan
Mutsuzum gi
Neden
Ne bilim hayatim eskiden cok hizli canliydi simdi ot gibi pus pus heyecan yok hayatimda ml gibiyim 😔😔😔😔
Hayatımızın bazı donemleri böyle hissedebiliriz takılma çok olumlamalar yap. İyilik yapmaya çalış geçer zamanla
Nekadar iyisin melek gibisin sennnnnnnnn burcun ne sevdim seni 100 kere♥️🧿🦋🌺🌹⚘
30 falan