25 yaşındayım 3 dil biliyorum (Master seviyesinde) Hukuk mezunuyum yüksek lisans da yaptım. Pek çok insanın hayatını ve sağlığını heba edecekleri kadar bir miktarı henüz bu yaşta elde ettim. Bir çok ülke gezdim. Ancak kiminle oturup konuşsam yalnız olmamı bir kusurmuş gibi bana lanse ediyorlar. "o kadar başarılı ve varlıklısın yalnız olman saçmalık" veya " öyle hayat mı geçer illaki yanında birisi olmalı" " başarılarının tadını neden yalnız çıkarasın ki?" gibi bir sürü şey söylüyorlar. Böyle bir hayat sizde olsa illa yanınızda birisi olsun ister miydiniz? şahsen ben başarılarım üstünden kendine reklam yapacak ve servetim için benim yanımda duracak insan istemiyorum. gerekirse sonsuza kadar yalnız kalırım ama bu tip insanları yanımda barındırmam.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
en iyisini yapıyosun öyle dıyenlerı boş ver
yalnızlık ıyıdır
Bir yerden sonra aramayı bırakıyor cidden insan... ama dışarıdan bu şekilde tuhaf tuhaf yorumlar geliyor işte
Kendinden bu kadar eminsen baskalarin sozunu bu kadar onemsememelisin.
Yooo umurumda olmaz onların dedikleri onların dedikleri gibi yaşasam zaten bugün bu konumda olmazdım orası kesin... sadece şunu merak ediyom illaki birisi mi olmalı ne kadar başarılı olsan bile? bence gerekmez
Sorguluyorsun işte?
Tabiki herkesin hayati kendine, isteten yalniz isteyen cift, rvli isteyen her gece 1 kariyla siqisir hayatini yasar. Toplum nedir?
Herkesin kulturu, algisi, anlayisi toplumsaldir degiskendir.
Dunyayi gordum diyorsun Tr de olmasaydin bu muhabbetleri yapar miydin sence.
Bence cevabı zaten biliyorsun :D
boş ver işine gucune bak kankitom.
Yine de kendini iliski ve insanlara kapatma. Belki kafa dengi birileeriylr tanisirsin.
Iş, maddi durumunu herkese anlatmana luzum yok yeni tanistigin insanlara mal varligi, isin hakkinda detayli aciklamaz, daha normal birisi gibi gorsterirsin.
elbette karşıdaki kişiye "selam ben hukuk mezunu bir multimilyonerim" diyerek yaklaşmıyorum :D ama genel olarak elimi o işlerden çektim artık olsa ne olmasa ne kafasındayım sadece son zamanlarda çok sık duymaya başladım bu lafları "neden yalnızsın neden kimseyi almıyon hayatına falan" bunu merak etmiştim gayet de yardımcı oldu herkes yorumlarıyla
Siqip atarsin, kafana denk olursa o zaman ciddi baarsin be olum nolcak. Iki gunluk hayat, sende multimilyonersin parayi da obur tarafa goturursun en kotu
öbür tarafa götürme biraz abartı oldu ama anladım seni :D :D :D
Yanlızlık seçimdir boş ver
mantıklı bir yaklaşım
Mantığını kullanmayan yarıyolda kalir
sence bu tip yaşama sahip olsan illaki birisini ister miydin yanında? kendine dermiydin "ben bunca şey başardım ama kimse yok" açıkçası ben alıştım bu duruma başarıyı kendim için kazandım sonuçta ve kendim için uygulayacağım işin sonuda. eskiden sana yüz vermeyen insanlar multimiyoner olduğunu duyup gelmeye başlasalar sen ne yapardın? şahsen ben onların hayatıma girmelerine dahi izin vermiyorum...
Ya açıkçası görünüş olarak iyiyim zaten birisini istersem de olur gibime geliyor ama ben yanlızlığı seviyorum senin içinse paran olduktan sonra sana gelen boştur birisi olması gerekiyorsada o insana duygusal anlamda inanıp güvenmelisin değmeli yani. Paranın hiçbir değeri yok karakter çok önemli hayat arkadaşı seçiyorsun paran olmadığında da sevebilmeli bide şizofren falan olup olmadığına kıskançlık vs dikkat et
inan bana paranın gözümde hiç kıymeti yok bana benimle her türlü haltı yiyecek insan lazım ağzı sıkı, sır saklamasını bilen, birlikte bir şey yaptığımız zaman nedenini anlayacak... hani derler ya kaş göz hareketinden ne demek istediğimi anlayacak birisi olmalı
Umarım bulursun
inşallah diyelim yorumunun için teşekkürler :)
Rica
Hep 25 yaşında kalmayacağına göre evet bence de şart.
Bence gereksiz... Eskiden bizi dışlayıp aşağılayan pek çok kişi bugünlerde çıkarları için geliyorlar yanıma... bunu anlamak zor değil cidden. Özelliklede koca bulamayan eski okul arkadaşım olan kızlar... o zamanlar insan yerine koymayanlar şimdi multimilyoner olduğumu duyduklarında koşa koşa geliyorlar...
Sen de her gördüğün insana mal varlığından bahsetme o zaman.
Altta bir arkadaş daha söyledi onu :D ben zaten kimseye bir şeyden bahsetmiyorum veya şöyle yapmıyorum "selam ben hukuk mezunu bir multimilyonerim hadi evlenek" gibi saçma sapan bir yaklaşım kullanacak değilim merak etme :D :D :D aksine burada mesela anonim olmasam sormazdım bile o derece kimseye söylemem. ama eski arkadaşlar veya yakın çevre bir kere öğrendi mi üstüne ekleyerek yayıyorlar anlarsın işte
Bence abartıyorsunuz hep birlikte. Sen olmasan başka erkek olur, sonuçta dünyada bi sen kalmadın. Yalnızlığı istiyorsan da kendine, evleniyorsan da kendine. Bir başkasına ne faydası ne zararı olmayacak sonuçta.
Elbette o şekilde bir düşünceye düşecek değilim. dünyada sürüsüne bereket insan var sonuçta... ben burada aynı şartlar sizde olsa genede birisini ister miydiniz diye sormuştum sonuçta... bence gereksiz çünkü bu hayatı aynı zorluklardan geçmeyen insanlar kaldıramaz ve o ilişkiden de hayır gelmez... bencesi bu tabiki