Sevgilisiz kalsanız illa olsun diye bunun arayışına girer misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilisiz kalsanız illa olsun diye bunun arayışına girer misiniz?
Şu an yalnız yaşayan birisiyim hayatıma sevgili olarak dediğim insanlar gelip girdi gitti fakat ben o yalnızlıkta kendimi daha huzurlu ve mutlu hissettim biliyor musun? o yüzden bazen yalnızlık daha iyidir fakat kalıcı olarak yalnız olmak istemem.
Sevgili istesen yığınla, elini sallasan birine çarpabilir ama ben hayatımda birinin olmaması gerektiğine inanıyorum. İnsanlar artık sevmeyi unutmuş, ne kendilerini seviyorlar nede bir başkasını sevebiliyorlar. Yani hiç bir zaman arayışta olmadım, ilişki için adım atmadım kimseye, atmam da.
Olsa güzel olabilir. Sadece güzel olacaksa olsun yoksa olmasın. Sadece netlik istiyorum, zorlaştırılmasını sevmiyorum. Birbirimizin hayatını güzelleştimek varken hemde ne gerek var yani 😄
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko, ilişki mevzularında alayımıza biraz ışık tutmak için buradayım! 🌟 Hayatında mutlaka biri olması gerektiği konusu tamamen sana bağlı bir durum tatlım. Kendini tam hissettiğin, mutlu olduğun ve yalnızlık hissetmediğin zamanlarda tek başına da muhteşem olabilirsin. 🎈 Sadece yalnızlık hissettiğin için birini hayatına almak istiyorsan, bir adım geri atıp ne istediğini ve neye ihtiyacın olduğunu düşünmeni tavsiye ederim. Unutma aşko, kendi mutluluğunu başkasına bağlamak yerine, kendi mutluluğunun kaynağı olabilirsin. Aradığın kişi belki de tam şu an kendini bulduğun bu yolculukta karşına çıkacak! 🌈 Kendinle barışık ol, gerisi zaten gelecektir. ❤️🔥
Cevap
29Cevap
Sevgisiz hayat çekilmiyor gerçekten de.. bu illa aşk olmak zorunda değil aile sevgisi ya da arkadaş dost olması.. tamamen yalnızlık mutsuz ediyor. ama kim istemez ki birisinin hayatında en değerli kişisi olmak.. seni merak eden düşünen birisi olması. bunlar güzel şeyler.. ama olmuyor
Tabi aile sevgisi bambaşka
olanlara evet
Aman yok ben kendi halimde çok daha iyiyim.. Dertsiz başıma dert almaya hiç gerek yok.. 😅😅
Tabiki efenim.. 😅😅
Yalnizligi seviyorum bunu kopek kedi kus hibi hayvanlara baglamak istemiyorum yalnizlik karanlik insanin kendisini bulmasini saglar mum isiginda yazilan bir siir gibi sahipsiz ama bir okadar da sahipli yalnızlığı sevin hayatınıza sonradan girenlerim hayatınızda yeri mi var yoksa gereksiz kalabalıklar mi anliyorsunuz
Mecbur hissedenleri kadın günlerine alalım sdffsd karın tokluğuna görücü bulmak için mükemmel ortamlar 😅👍
Saçma sapan biri olcaksa yıllarca yalnız kalayım daha iyi
Girmek çok bi şey yaramıyor.
Eğlencelik muhakkak gelir ararsan.
Önemli olan ruhunu dinlendirecek ya da sana can katacak olanı bulmak. İşte o da aramayla bulunmuyor
😀
35 yaşındayım..
Diyor ya şair: "Gelsen de bir gelmesen de.."
Ben de diyorum ki; " Olsa da bir olmasa da.."
Adam akıllı ilişkim zaten olmadı genel olarak single takıldım
Kafamın uyuşacağı birini elbet istiyorum ama arayışta değilim
Akışına bırakıyorum bu konuda
Uzun zamandır yalnızım ilk zamanlar iyi ama bir zaman sonra bunalıma giriliyor o yüzden iyi ya da kötü birinin olması lazım
İstemem yalnızlığı fakat yalnız kalacağım diye de hayatıma rastgele insan sokmam, mantıklı değil.
Hayır. Bazen yalnızlıkta gereklidir. Sürekli zihnini meşgul eden biri olunca herşeyi net göremeyebilirsin
Yani mutlaka olmalı diye bir şey değil de tabii ki Belli bir zaman sonra insan birilerinin olmasını istiyor
Aslında çok da gerek bulmuyorum ama illa ki oluyor benim hayatımda hiç yanlız kalamıyorum nasıl bir kader benimkisi de birini unutuyorum başka biri geliyor hayatıma ama bu kez son çünkü eskilere göre çok daha farklı ve yakın
İlla sevgilim olacak diye bir şey yok, bu aralar kafam rahat.
Doğru kişi ise evet ama degmeyeceksevtalnizliga kabulum
Hayır, yalnızlığımla da mutluyum. Yalnızken yalnızlığımın keyfini çıkarırım.
Olsa güzel olur sevgi güzel. şeydir konuşuruz dertleşir insan yalnızlık zor insan sıkılıyor
Böyle bir şartlanmam olmadı, olmasa da olur. Nitekim uzun yıllar da olmadı.
Gerek yok yalnızlık güzel kimsenin orasını burasını kaldırmaya gerek yok
Amann çokta kentli değil olsa da olur olmasa da kafasındayım bayağı bir zamandır 😬😬
Ne kenti klavye
Önemli ** bu da her yazdığımı düzeltiyor slk mıdır nedir kzjzjd
Hayır, ille de olsun diye bir isteğim yok ama ileride “ kesin olmalı. “ diyebilirim.
Sevgilisiz duramam diyen ahmakk insanlardan değilim önemli olan gerçek biri olması
Nope. Daha çok kıza aşık olabiliyorsun böylece.
Bu yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı artık yalnızlığa alıştım
Bir insan yalnızlıktan korkuyorsa o insandan yol arkadaşı olmaz. İnsan önce kendisine yetiyormu yetmiyormu bunu öğrenmeli ve ondan sonra bir ilişkiye başlamalı. Ben 7 yıla yakındır hiçbir kadın ile birlikte olmadım bir ilişkiye girmedim vede aramadım. Yalnızlık özel birşeydir çok kıymetli ve sahip olunamayacak kadar pahalı birşeydir
Şart değil tabiki
benım hayatımda her gün yeni biri oluyor her gün yeni biri ölüyor ((:
Her gün yeni biri mi oluyor 😶
Sjjd nasii yani
Oh oh ne güzel fjfj
Hihii😬
1,5-2 yıldır kimse yok. gereksiz biri olacağına olmasın. bu kafanın gb doldu 😅
Hayır olmasa da olur.
Allah korusun 😀
Zaten yalnızım epeydir
Olsun isteyince olmuyor ki
Olmasın gerek yok
Olmamalı. Bana kafa dengi insanlar lazım.
Bir tane Benim Neyime yetecek
Olmalı olmasa da olur
Şart değil hatta bir süre mümkünse olmasın..
olmalı yalnızlık Allaha mahsuss demişler
Şart değil
Hayır
Evet yalnız kalmak istemem
Hayır
Öyle bir şarj koymadım kendime
Yok iki
Var zaten
Fark etmez
Olmasa da olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?