Kendimden nefret ediyorum çok kötü birisiyim?

İğrenç bir insanım bayramın ilk günü annem, babam ve ben mezarlığa gittik anne babam yaşlı ben gencim ama geç olmuşum işte babam kalp hastası benim için çoook kıymetli annem tansiyon falan var dizi tutmuyor engelli bir ağabeyim var diğer abim çok uzakta memur kendi ailesi var derdi var bizimle uğraşamaz neyse babam kalp hastası olduğu için abimde engelli olduğu için hiç arabamız olmadı hatta ogün babamla baba bana seneye araba alacak mısın dedim alırım tabi dedi o zaman gelirken taksiye binelim çok yazmaz dedim söz verdi bana babam sonra mezarlıktan çıktık taksiye giderken annem herkesin içinde bağırdı ne taksisi çok mu zenginiz sanki diye herkes bize bakınca utandım anneme kızdım çok üzdüm kadını cahillik ettim eve geldik akşam babam kalp krizi geçirdi babam yerde yatıyorken bir şey yapamadım abimde üzüldü annemde hemen komşuları çağırdım çok şükür babam iyi annemle babam olmadan ben bir hiçim babam hastanede yatıyorken karnım acıktı babam olsaydı bana en güzel yemekleri alırdı yanımda para yoktu amcamgil birşeyler ye dedi ama utandım isteyemedim tokum dedim Allah bana iyi bir evlat olmam için uyarı mı gönderdi acaba bilmiyorum ama artık onlar için herşeyi yaparım bu sene her şey üst üste geldi okul birinciliğimi bile kaybettim ama ailem için küllerimden doğup yksnin içinden geçiceğim sayısalcıyım bu arada ama onlar için başaracağım.

Güncellemeler
+1 yıl
Birdr hastanede bir teyze ve amca vardı amcada kalp krizi geçirmiş teyze kanser hastasıyımış onların durumu daha kötüydü üstelik kızının jipi olmasına rağmen babasını ziyarete gelmemişti teyze tek başına bekliyordu adamı
Kendimden nefret ediyorum çok kötü birisiyim?