Hak etmeyen bir şeye ne kadar anlam yüklersen, o kadar anlamsızlaşır mış mış.
Sende durumlar nedir?

Hak etmeyen bir şeye ne kadar anlam yüklersen, o kadar anlamsızlaşır mış mış.
Sende durumlar nedir?
Hayır ben en küçük şeye bile anlam yüklemem. çünkü benim için anlam yüklemek demek o şeyin anlamı olması demek. mesela dışarıda da karga uçtu diyelim buna saçma sapan anlamlar yüklemem. ya da mesela bir kız bana baktı diyelim buna da anlam yüklemem zaten bakan yok da :D
Anlam yüklemek yani önemsemek o şeyi, sahiplenmek. Bi karşılığı yoksa beklentiye girmemek gerekir.
Mesela sen bi çiçeği seviyosun diye o çiçek de seni sevemez, sevmek zorunda da değil. Bunun bilincinde olarak çiçek sevmeli ya da sevmemeli. Ha çiçek beni sevmedi diye ben çiçeği sevmekten vazgeçmem. 😇
Güzel görüş 🤌🏻
Bazen ama sonra hemen şey diyorum"Hey hey hey kendine gel. Sence bu kadar anlam yükleyip abartmanı gerektiren bir şey mi?" Zaten sonra direkt düşüncelerimi silip çok düz mantık düşünüyorum. Hiç bir şeyi derin düşünüp fazlaca anlam yüklemeye gerek yok bence.
Teşekkürler 🌸
Ricakürler 🌸
Ne münasebet jzn hayır
Cevap
17Cevap
Hayır ben dışında her şey çok anlamsız genel olarak zaten. 🙄😄
Ufak şeylere anlam yüklemem ve anladığım şeyler zamanla daha çok çoğalıyor ve derinleşiyorsa anlam yüklerim ve sonra bir bakmışım o anlam tüm benliğimi ele geçirmiş. Apo misal bu gün birşeye anlam yükledim ama üzerinde durmadım bu iki üç kere daha tekrarlanırsa üzerinde durur ve bu anlamı ikiye katlarım bu her gün biraz daha çoğalır işte..
O ufak şeyi kimin yaptığı ve hayatının hangi döneminde olduğun önemli bence. İnsan karşısındaki onun için önemli biri olduğunda veya daha hassas baktığı bir dönem olduğunda anlam yükleyebilir. Bu şartlarda yapabiliyorum ben de, haricinde öyle ufak durumlara pek anlam yüklediğimi söyleyemem.
Karşıcins bana gülümseyince beni beğendiklerini sanabiliyordum eskiden sonra hayatı ve karşı cinsi tanıdım artık öyle anlamlar yüklemiyorum zaten artık gülümseyen de pek kalmadı. 😊
"Artık gülümseyen de pek kalmadı."
Sigara yandığı gibi bitti bee 🚬
Anlamsiz geliyo her sey artik bir seye de anlam yüklemiyorum bu baglamda varsin anlamsiz kalsinlar
Aslında hiçbir şeye anlam yüklemiyorum artık
Yükleme bence de avukoo
Ted Mosby en ufak şeye bile anlam yükledin yıllar boyu bizi sinir ettin.. Hayatının kadını ile evlendin ama o erkenden ayrıldı hayatından.. Acılar ile kavrulmuş bir hayat var ise oda Ted Mosby'nindir..
Tam tersine anlam yüklemem biri cok ilgi gosterse bile aaa bu cocuk bana asik benim icin ölüyor bitiyor demem cok soğuk biriyim en ufak seylerden büyük, küçük fark etmez anlam cikarmam
Ufak şey'ler bazen çok anlam ifade edebilirler, bazense çok anlamsızlar. Karar vermek zor🤷♀️
O anlam yükleme işi sevdiklerim ve önem verdiklerimden geliyor ise evet. Benim için anlamlıdır.
Önceden çok detaycıydım. Bana artısı olmadı. Salıverdim artık, anlam yüklemiyorum bir şeylere.
Detaya katılıyorum. Bazen yalnizca olur ve akışına bırakırsın geriye kalan her şey anlamsızdir
Artık hayır ve hatta içinde bir çıkar vardır deyip kendimi geri çektiğim çok şey oluyor
Hayır, net ve doğrucu insanım herşeye anlam yüklemem
Öyle her şeye bir anlam yüklemem çünkü birçok hareketin anlamı yok
Genelde hayir yükleyeni de sevmem, nefret ederimm :< fazla sıkıcı ve sacma bana göre
Fazla değer verdiğim doğrudur, kaybetme sebeplerimden biridir hatta.
Onu önceden yapardım lakin herkese artık hakettiği anlamı yüklüyorum
Hayata anlam yüklemiyorum ufacık tefecik şeylere hiç yüklemem
Eskiden yüklerdim de şu an olsa yüklemem. Hayal kırıklığı ile bitiyor sonra.
Evet ufacık meselelere anlam verip abartmakta üstüme tanımıyorum.
Hoşlandığım kız profil fotomu beğenmiş kesin verecek kanka 😂😂😂😂
Önemsediğim biriyse ohooo hayal dünyam cümbüşe dönüyor anlatsam karşımdaki benden tırsar😀😀😀
anlamsız şeylere anlam kazandırmaya çalışırdım eskiden artık anlamı varsa da anlamadığım sürece anlamsız görüyorum
Kesinlikle evet bi erkeğin karakteristik özelliğidir kibarlık iltifat vs ve benden hoşlandığını düşünürüm bazen
Yok valla
En iyisi valla
Yuklerim ben takintiliyum biri bisey dediyse onu hep düşünürüm acaba niye öyle dedi diye içim icimi yer eğer kötü bisey dediğini düşünüyosam direk silerim görüşmem
ileryen seviyeleri takıntı hastalığına yani (okb) ye. dönüyor bilginiz olsun ))
Bazen ve kişiden kişiye değişiyor
Hakeden şeylere anlam yüklüyorum :)
Yüklerim, sonra da üzülürüm genelde
Hayır o kadar detaycı değilim.
Önceden çok yüklerdim artık yükleyemiyorum.
arıza çıkarmak istiyorsam evet 😅
Anlam yüklerim bazen ya
O canımlık var biraz. Sansür benden
Hayır artık çocuk değiliz
Yaptığım zamanlar olmuş olabilir..
Maalesef yüklerim.
En kötü huyumdur yaa en ufak şeye anlam yüklerim.
Evet çok anlam gizlidir
Bazen yüklediğim oluyor 😅
Konuya göre değişir bu bazen evet bazen hiç
Yok havadan nem kapmam
Yok yükleme ben.
Yüklemem iyice düşünür ona göre hareket ederim
Evt ya yapıyorum maslf buda kötü etkiliyor
En ufak şeylere anlam yüklemem
Evet
Yüklemem
Hayır
bu hatayı yaptım maalesef