Kişilik & Karakter Bayramın ilk gününü enerjik mi bitirdiniz, ölü mü? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun zaman sonra ben ilk defa bir bayramdan bu kadar keyif aldım valla 😃 Bayramın ilk gününü enerjik mi bitirdiniz, ölü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hiç iyi geçmedi ilk gün bi kaza oldu bi araba küçücük çocuğa çarptı 1.5 2 saate çocuk öldü çok üzüldüm yerdeki kanı gördüm damla damla hemde kucaklamışlar arabaya bindirip sağlık ocağına götürmüşlerdi sağlık ocağında öğrendik olayı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben bitkinim biraz ve yorgun gibi ama idare ediyoruz 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Şu an birwz yorgunum gadası 0 0 Yorumla
Since1915 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Saat 15:00 gibi bir saatlik bir şekerleme hali ile 1 saatli bir uykuya artık teslim olmuştum 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. 17.30’a kadar uyudum valla 1 0 Yorumla