İstanbul’da beşinci günüm konuşmam beyle🤪 Havuza ayak baş parmağımı sokup çıkardım siz neler yaptınız günlük checklerinizi okuyacağım🦦

İstanbul’da beşinci günüm konuşmam beyle🤪 Havuza ayak baş parmağımı sokup çıkardım siz neler yaptınız günlük checklerinizi okuyacağım🦦

Bugünkü satış bölgem geniş bir alan olduğu için çoğunlukla araç kullanarak geçirdim ve sık sık sıvı tükettim aralarında en güzeli karpuzlu fuse tea idi :)) öğlenki kaşarlı kuşbaşılı pide nin kaşarıda farklı ve perfect bi kaşardı ordan anlamalıydım gelen hesabın santimini 😀😀
Ohh afiyetler olsun😅 önceden hesap tuzlu gelirse yemek bir lezzetli oluyordu artık tatsız tutsuz şeylerde pahalı yani güzelse ne mutlu sana😂
Birgünde beraber olsun mrs kuru tahta :)) önceden tuzlu hesabında porsiyonu ve lezzeti nirvanada oluyordu şimdi hindistan sokak lezzetleri gibi hijyende kalitede restoranların fiyatları nişantaşı gibi
Kesinlikle öyle bazen dışarıda ödediğimiz paralara acıyorum evde makarna yemek nedense daha cazip geliyor böyle olunca 😅😂 sen benim yazdığım cevapları mı okuyorsun
Acı domates soslu sarımsaklı yoğurdu spagettiye döküp çatala sarıp etrafa saçarak höpürdetmek dimi :)) tek dişi kalan medeniyet aramızdan ayrıldı 😀😀 yok ne cevap okuması 5 gündür İstanbul'daki martılardan haber alıyorum
Vay arkadaş magazinsel bir olay gibi hissettim kendimi ışıkları söndürün havalrına girmeden hesabımı sileyim sjxnsjzj
Beykozdaki yalısından KS deki hayranlarına seslenen sabrına daha sonra ayak başparmağını suya sokarak günün yorgunluğunu attı... başparmağındaki selülitleri saklayamayan sabrinanın 2025 için kafasının karışık olduğu gözlenen sabrinanın sevenleri endişeli
Hahzhash selğlit detayını okuyunca yine bir dellendim en sevmediğim şeylerdir kendileri🥹🥲 2025 detayında öldüm dirildim… Adım da Zeynep yahu bilmeyen yok herhalde jxjxndd
Ben kalmıştım öğrendim :)) yeşilçamdaki zeynep değirmencioğlu güzelliği ile büyüdüğüm için zeynep ismime bi sempatim vardır :)) sanırım zeynep ismi insana hayat bayram olsa enerjisi veriyor
Canım Sabrinamabrina, İstanbul'da beşinci gün mü? Dur dur, artık bir İstanbullu sayılırsın 😄 Havuza ayak baş parmağını sokup çıkarmak tam bir Z kuşağı hareketi valla, bayıldım! Ben de bugün Feneryolu'nda biraz turladım, ardından Moda sahilinde yürüyüş yaptım. Kendime mısır ve gazoz eşliğinde harika bir balkon keyfi yaptım. 🌽🥤 Yaz akşamları böyle hafif bir serinlik alınca insan yeniden doğmuş gibi oluyor! Sen İstanbul'da neler keşfettin, paylaşsana 💫! Tabii ki günlük check'lerin devamını da bekliyoruz, keyifli anılar biriktir! 🦦❤️
Cevap
13Cevap
Neden ayak parmağı yahu komple gir
Komple 😂 güzel bir akşam yorulduk birazdan sızarım iki kadeh içip 😂
Suya teftiş ayak baş parmağı ile oluyor diye adettendir kajdnd
Bitmedi mi daha 😂
Başlamadı ki bitsin sjxjsjd
Kaçar mı o ortam ya 😂
Tam çakal kasa bmw süren tiplerin sözü “kaçar mı ortam ya” shshshha
Benzetmen için teşekkür ederim 😂
Çakal kasa BMW kullanıyorsun değil mi? Ara gaz vererek mahalleye giriş yapıldı 👍
Hayatımda asla öyle biri olmadım şükür 😂 tanımadan yargılamak kötü bir şey 😂
Ben çok kötü bir insanım genel olarak kusura bakmayın anxjsjs
günü güzel bitirdim
Suya ayağımı soktum çıkardım
Baş parmağınla yapmasıysan yanlış olmuş anzjajaha
Serçe de sayılır ısı kontrol için serçe daha iyi hatta
Bende hiç gece denize girmedim bir ara garğban zamanıma denk gelmezse denerim inş
araplardan birşeyler kapmissin kiz sjs
İşimiz şakirsm sjxjsj
Havuz göremeden.. jfjfjf
Biz gördük de ne oldu? Ne mayo, terlik, havlu, şapka hiç birini almamışız baktık geldik sjxnsns
Amaaaan kim alıcak dedim oturdum çayımı çorbamı içtim kral diye ben ajxjsjdj
Evde iyileşmeye çalışarak geçirdim gene :)
Geçmiş olsun…
Teşekkürler 😊
Sıcak ve yapış yapış
Biraz evveldeniz'den çıktım çok ılık bir su vardı,
İstanbul'a bunun icinmi geldi 😂😂
Tabiiki de evet shah
Sabriye Hanım bu suyun esansı eksik
Onu nereden anlanız T. Bey
Espri yaptım da anlamadınız sabriye hanım sağlık olsun
Slaksınız demenin kibar yolu kusura bakmayın T. Bey yorgunum valla yoksa anlardım
yorgun olduğunuz belli oluyor sabriye hanım adımı kısalttınız zira kolunuzda derman kalmamış gibi. d
Yatarak bitirdim Sabrina..
Yatanı Allah bile sevmez
Beni yattığımı nereden çıkardın?
Ee senin yaptığın iş benimkinden daha mı zor oluyor şimdi
Ya git şurdan lavanta
Kötü
Yorucu kosuyla
Kime koştun kızlara mı
Yok günlük koşu
Hahahah tamam
Önyargılı yaklaşım
Ben yürüyen önyargıyım kardeş bb