Harfler mi anlamlı kelime üretir yoksa anlamlı kelime için harfler mi bir araya gelir?
Yoksa insan mı anlam yükler? Bu sonuncu olmasaydı cevap ne olurdu?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Harfler mi anlamlı kelime üretir yoksa anlamlı kelime için harfler mi bir araya gelir?
Yoksa insan mı anlam yükler? Bu sonuncu olmasaydı cevap ne olurdu?

İletişim ve dahilinde kelimeler enerjidir. Tek başlarına bir anlam ifade edebilirler. Ama asıl olarak kendilerini gerçekleştire bildiklerinde bir durum kazanırlar bana göre hiç tanımadığın birine seni seviyorum dediğinde ortaya çıkan enerji ile kalben yoğunluğu olan birine seni seviyorum demek aynı enerjiyi ya da durumu oluşturmaz bana göre
Cevap
1Cevap
kelime için harfler mi bir araya gelir
İşte onu soruyorum
Anlamlı kelimeler için harfler bir araya gelir.
Deli dolu bir hayat için iki kalbin bir araya gelmesi gerekir doğru mu? Biri olmasa diğeri bi anlam taşımaz sıradan bir kalp olur sıradan bir hayat yaşar yalnız ve mutsuz... Anlamlı kelimeler için özenerek seçilmiş harflere ihtiyaç vardır, kelimeler kurulmasa harflere ihtiyaç duyulmaz harflerin bir önemi kalmaz karalanmış birer çizgi olurlar sadece... Kelimelere, kurulan cümlelere ve yaşanılan hayata insanın kendisi anlam yükler. Bir şiir okursun sanki seni anlatiyormuş gibi hayatın sevdiğin sevdiklerin vs herşeyi hayal eder o şiirde birleştirirsin veyahut bir şarkıda, yani birimlerine cok siradan gelen bir şey senin hislerinle duygularınla büyük anlam taşıyor olabilir... Ne yazdığın, neden yazdığın ve kimin yazdırdığı önemli... Hiçbir şey tek başına bir anlam ifade etmez.
İki cümle de hemen hemen aynı gibi. Harfler anlamlı cümlelee oluşturmak için yan yana gelmeliler.
Hâlâ aynı gibi.
Hm. Peki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?