Kişilik & Karakter Özel bir yeteneğinizin olmasını ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Nasıl bir yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Çok ateşli 🔥😂 Özel bir yeteneğinizin olmasını ister miydiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet özel yeteneğim olsun isterdim zamanda yolculuk gibi 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl hiçbir şey yapmadan herkese dert olmak gibi özel bi yeteneğim var zaten. 0 0 Yorumla
Starfairr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Evet olsun isterdim elbette. insanların rüyalarına gözükmek isterdim. Rüyalarım anlamlı olsun isterim geleceği gören rüyalar mesela 0 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben sevmediğim insanlara zarar verecek bir güç isterdim gerekirse ateş ya da elektrik saçayım yeter ki ge * berip gitsinler. 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Pişişik bazı güçlere sahibim. Bunun evrenin bana gönderdiği bir şans, olduğunu düşünüyorum.🍁 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnsan hayvan fark etmeksizin düşünce okumak isterdim. 1 0 Yorumla
hayalperest455 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Evet isterdim zamanı ileri ve geçmişe sarabilmek istediğim zaman 0 0 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Son zamanlarda yaşadığım olayları göz önüne alarak Zihin okumayı çok isterdim…. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. İnsanların hislerini bilmek isterdimYa da büyü yapabilmeyi 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl “ Kadınlar ne ister “ filmindeki mel gibson gibi olmak isterdim.. 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Görünmez olmak 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir avuç Antep fıstığı yersen şirinleri görebilirsin Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😂😂yok ya Yorumla Soran +1 yıl Şirin baba verecek sana görünmezlik formülünü. Parola sorarsa 27eğam dersin 🤣 Yorumla
bikonuşsamvarya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çalışkan olmak isterdim çalışkan olmak benim için bayağı özel bir şey sadece çalışıp onun dışında hiçbir leye kafa yormayan insanlara hastayım gerçek üstü bir özellikten bahdedersek insanların aklını okumayı isterdim çok ihtiyacım oluyor 0 0 Yorumla
Zevkli_Temaslar Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kanatlarım olsada istediğim yere uçsam bari ne vize ne yol parası neden yaya yürürüm 😊👍Ondan sonra ver elini Avrupa direk oraya uçarım 😊 0 0 Yorumla
çılgınAtEiSt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İnsanları kendimden uzak tutma gibi bir yeteneğe sahibim bana Özel değil ama olsun 0 0 Yorumla
sinemismim_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Evet, mesela bir yerden bir yere ışınlanmak olabilir ya da şekil değiştirmek 0 0 Yorumla
kırgınlıkgöklerde Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl insanları kontrol edebilmek düşünce okuma falan zxcvbnm 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayvanlarla konuşabilmek isterdim.😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ağzınımı kapatıyorlar 😂 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl He ağzımı kapatıyorlar djfj Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zaten özel yeteneğim var İnsan olmak 0 0 Yorumla
_SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnsanların düşüncelerini okuyabilmek isterdim 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet isterdim. Görünmez olmak isterdim 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Zihin okuma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana özellik veremiyoruz. Zaten senin özel bir yeteneğin var Yorumla fesfs +1 yıl O ayrı yetenek 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ayrı bilmem ben yetenek sonuçta shshshs Yorumla fesfs +1 yıl Yetenek değil istemek işini bilmek erkek ruhundan anlamak Yorumla Soran +1 yıl Uuuu, erkek ruhundan anlayan bir kadın mı, ilgi çekici shshshs Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Var zaten 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nedir? Yorumla Edameda06 +1 yıl Tüm canım mıknatıs gibi kendime çekebilmek Yorumla Edameda06 +1 yıl Grzkları. Kaç senedir sitedeyim hala unutuyorum yasaklı kelimeleri ya Yorumla Soran +1 yıl Senin canını baya sıkmışlar desene Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla
cruel_02 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Nesneleri harek ettirmek isterdim 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl Sihirbaz gibi demi 😊 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Eladerler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl Görünmezlik 0 5 Yorumla Altanlaaa +1 yıl E ben görüyom seni Yorumla Eladerler +1 yıl Oha nası Yorumla Altanlaaa +1 yıl Yorumla Altanlaaa +1 yıl Hem benim yeteneğim de görünmezleri görmek Yorumla Eladerler +1 yıl Vay be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet özel yeteneğim olsun isterdim zamanda yolculuk gibi
hiçbir şey yapmadan herkese dert olmak gibi özel bi yeteneğim var zaten.
Evet olsun isterdim elbette. insanların rüyalarına gözükmek isterdim. Rüyalarım anlamlı olsun isterim geleceği gören rüyalar mesela
Ben sevmediğim insanlara zarar verecek bir güç isterdim gerekirse ateş ya da elektrik saçayım yeter ki ge * berip gitsinler.
Pişişik bazı güçlere sahibim. Bunun evrenin bana gönderdiği bir şans, olduğunu düşünüyorum.🍁
İnsan hayvan fark etmeksizin düşünce okumak isterdim.
Evet isterdim zamanı ileri ve geçmişe sarabilmek istediğim zaman
Son zamanlarda yaşadığım olayları göz önüne alarak Zihin okumayı çok isterdim….
İnsanların hislerini bilmek isterdim
Ya da büyü yapabilmeyi
“ Kadınlar ne ister “ filmindeki mel gibson gibi olmak isterdim..
Görünmez olmak 😂
Bir avuç Antep fıstığı yersen şirinleri görebilirsin
😂😂yok ya
Şirin baba verecek sana görünmezlik formülünü. Parola sorarsa 27eğam dersin 🤣
Çalışkan olmak isterdim çalışkan olmak benim için bayağı özel bir şey sadece çalışıp onun dışında hiçbir leye kafa yormayan insanlara hastayım gerçek üstü bir özellikten bahdedersek insanların aklını okumayı isterdim çok ihtiyacım oluyor
Kanatlarım olsada istediğim yere uçsam bari ne vize ne yol parası neden yaya yürürüm 😊👍
Ondan sonra ver elini Avrupa direk oraya uçarım 😊
İnsanları kendimden uzak tutma gibi bir yeteneğe sahibim bana Özel değil ama olsun
Evet, mesela bir yerden bir yere ışınlanmak olabilir ya da şekil değiştirmek
insanları kontrol edebilmek düşünce okuma falan zxcvbnm
Hayvanlarla konuşabilmek isterdim.😌
Niye ağzınımı kapatıyorlar 😂
He ağzımı kapatıyorlar djfj
Zihin okumak isterdim
Evet isterdim
Zaten özel yeteneğim var İnsan olmak
İnsanların düşüncelerini okuyabilmek isterdim
Işınlanma ya da zihin kontrolü 😄
İllüzyonist olabilirdi.
Evet isterdim. Görünmez olmak isterdim