Geldiysen masanın altına 3 defa vur tık tık tık. Fenerbahçe'nin yenilmesi için sağlam bir ritüel organize etmeliyim.

Geldiysen masanın altına 3 defa vur tık tık tık. Fenerbahçe'nin yenilmesi için sağlam bir ritüel organize etmeliyim.

Hayır rutiel gibi saçmalıklara inanmıyorum ben. sadece düzenli yaptığım aktiviteler var film izlemek oyun oynamak kitap okumak ya da sosyal medya gibi daha çok
Cevap
2Cevap
Yenmişiiizzzz
Mondragon gibisin ritüellere girişmişsin 😂😂
Hoaayda Mondragon'u bilecek kadar futbola ilgilisin 🤩
E yaniii 😂😂 hiç unutur muyum Fenerbahçe'nin her gol atışında, Mondragon'un yüz ifadesini 😅😅
Maç sonunda da hüzün çökerdi adama 🤭🤭
Bazen maç sattığını düşünürdük. Gerçekten etkileyici futbola olan ilgin helaalll. Fenerli olman üzücü ama 🤣
https://youtu.be/OdCxz9ggzN8
Bak bunu izleee 😂😂 seneler önce izlemiştim ne gülmüştüm ama yaaa
Gerçi ses ve görüntü aynı değil ama sende gülersin 😂
😂😂
Bak bak hele. Derbi maçları bütün oyuncular için streslidir 😂
Mondragon'un odayı mumlarla çevirmesine ne demeli 😂😂 eski maçlar çok eğlenceli ve heyecanlıydı. Şimdi sorsan Fenerbahçe'deki futbolcuları bile bilmiyorum.
Bence de bilme, bu sene şampiyon Galatasaray 😋
Çok ayıp bak olmadı bu şimdii 😒😒
Eğer ritüel ile telkin aynı şey değilse hayır ritüelim yok. Aynı şey ise bazı telkinlerim var.
Farklı şeyler
Her yere kesimlikle sağ ayakla girme derdim var, dinle bir alakası olabilir ama takıntı haline geldi. Uğursuzluk gelemeyecekmiş gibime geliyo
Çok var mesela avivator da uçak uçarken ekranı yarıya indiririm gidişatı yarım görmem lazım
Hayır yok. Böyle şeylere inanmıyorum.
İnanmüyürükk.
Ne diyün babba
İnanmüyürük hacı abi.
Harbimi diyün
Harbi la ne düyün değişük
Caz yapma severun belanı ha 🤣
Tadı kaçtı.
Patlamışsın ritüel
hayır yık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?