Astroloji & Burçlar Yapıp tutan ritüeliniz var mı? Vuvdbnkhxz Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani birinden görüp yaptığınız bir ritüel var mı Söyleye bilir misiniz Yapıp tutan ritüeliniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% Balık +1 yıl Toplumca çok iyi ritüelimiz var. Bakarız millet nasıl dedikodu yapıyor sonra daha iyisiniz kendimiz yapmaya çalışırız :D 0 0 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% Oğlak +1 yıl Müthiş bir ritüelim var fakat paylaşıma açık değilim 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% İkizler +1 yıl Kimseyi ritielle kendime bağlayacak kadar bağımlı olmadım. Bunu istemem 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% Oğlak +1 yıl Birini azıcık dusunmem yeter pat mesaj gelir. Bak dene bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğine adet kanıni içirirsen aşık edermisin kendine burada okumuştum ama hiç denemedim bilmem tutar mı 😂 0 1 Yorumla lizzydelrey0 Boğa +1 yıl büyüye giriyor o cahil Yorumla
Öylesinebiri06255 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Kova +1 yıl Gerçekten bu ritüel denen şeylere inan var mı ya😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Toplumca çok iyi ritüelimiz var.
Bakarız millet nasıl dedikodu yapıyor sonra daha iyisiniz kendimiz yapmaya çalışırız :D
Müthiş bir ritüelim var fakat paylaşıma açık değilim
Kimseyi ritielle kendime bağlayacak kadar bağımlı olmadım. Bunu istemem
Birini azıcık dusunmem yeter pat mesaj gelir. Bak dene bunu
Sevdiğine adet kanıni içirirsen aşık edermisin kendine burada okumuştum ama hiç denemedim bilmem tutar mı 😂
büyüye giriyor o cahil
yapmayin
Gerçekten bu ritüel denen şeylere inan var mı ya😂
Yok kanka
Yok canim benim
Çıks!.. Yok🙂