Aynen haklısın. hep sen haklısın. bravo ya ne kadar haklısın. yalnız muazzam haklısın. son zamanlarda bu kadar haklı birini görmedim üff. 😮💨

Aynen haklısın. hep sen haklısın. bravo ya ne kadar haklısın. yalnız muazzam haklısın. son zamanlarda bu kadar haklı birini görmedim üff. 😮💨

Evet bence sorunları vardır kesinlikle. yani bir insan her zaman kendini haklı görüyorsa ya gerçekten hiç hata yapmıyordur yani mükemmel ve kusursuz bir insandır ki dünya da bömle bir insan yok. ya da dediğim gibi zihinsel sorunları vardır insan bence yeri geldiği zaman hatasını kabul etmelidir ki zaten hatasını kabul etmeden de kendini geliştiremez bir arpa yol alamaz. bu tür kişiler de ego da oldukça çok oluyor bu yüzden de bir insan sürekli kendini haklı buluyorsa ben o insan ile iletişim kurmam bir daha çünkü sürekli suçu bana atar kendini masum sanar bu da kötü davranmasına ya da hatalarını görmezden gelmesine devam etmesi anlamına gelir benim için.
Söylediklerinin ne kadar gerçekle ilişkisinin olduğuna bakılır.
Yaptığım hataların buna bağlı olarak yanlışların ne kadar doğru ve gerçek olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Bu zamana kadar kendime çok ve gereksiz dert edinmişim.
her şey ne kadar bariz önümde belirgin duruyormuş ben fark etmişim.
Artık şimdi taşlar daha kolay oturuyor yerlerine.
Yaşanmışlık tecrübe ve yapılan hatalar kişilerin yanlış yapmasına engel.
Gerçi çoğu insan kendini beğenmişlik olarak nitelendiriyor fakat doğru her zaman dediğim gibi maalesef tek ve bir.
Kendini sürekli haklı gören insan sorunludur, kendi içinde büyük problemleri vardır. Bu tip insanlara denk geldim. Bazen umursamadım "Ayn aynı canım . d" moduna girdim. Bazen de üstüne gittim.
Tartışmayı seven bir insan olarak yıpratırım o kişiyi.
Tabii ki hiç hatalı olduğunu düşünmeyen sürekli haklı olduğunu düşünen insan normal değildir zaten bir insanın hatası olabilir Onu kabullenmeli yeri geldiğinde özür dilemeyi de bilmeli bu insanı alçaltmaz yüceltir
Cevap
15Cevap
Sorunlu değiller, gayet iyi çalışıyor kafaları.
Çok fazla çalıştığı için herkesten üstün görüyor kendini. Her şeyin en iyisini onlar bilir, diğerleri cahildir.
Yakın bir zamanda öyle biriyle kavga ettim işleri güçleri her konuda profesör olmak hiç takmamak gerek onlar
Sorunlu kelimesi hafif tabir..
En irrite olduğum insan tiplerinden birisi..
Narsizim ve gizli narsizmi araştırmanı öneririm belki Yardımcı olur.
Mesela benim haksız olduğum taraflar var.
Güvenmek..
Sorunlu tipler
Var bir sorunu evet..
Evet. Hiç sevmediğim tip insanlar.
Kesinlikle sorunludurlar
Onlar için harcadığın nefese yazık
Hayır onlar sorunlu olamaz onlar hep haklı
Evet öyleler zaten
sorunludurlar
Hehe diyip geçiyorum🤣
Süzme apptallar
Kesinlikle 🙄