Kişilik & Karakter Stres ilk nerenize vuruyor? IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor *dünyanın en küçük sorunu başıma gelir*Birkaç saat sonra saçlarım: Stres ilk nerenize vuruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tansiyon ve baş ağrısı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Stres genel olarak kalbime vuruyor en çok yani uyuyamıyorum ayda kalbim ağrıyor bazen de bunun dışında bir de mutsuz oluyorum ilk 1 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Cildime bende direk sivilce yapıyor ne berbat bir durum ama öyle 1 0 Yorumla
Armanc2072 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Karnıma vuruyor uykum gelse de kendime işkence çektirerek yatmiyorum 1 0 Yorumla
Sym5568 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Başıma, migrenim tutuyor. Sonra kaburgalarımın ağrır. Bir ara çok sık yaşıyordum. 1 0 Yorumla
InfiniteSoul04 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben streslenince çok gergin oluyorum herkese çatarım bir de kendimi yemeye veriyorum 🙄 1 0 Yorumla
Mahinevberçeste Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benim ilk yüzüme vuruyor sağ olsun anında domates gibi kızarıyorum😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Egzamama vuruyor yüzüm kıpkırmızı olup kurumaya başlıyor ve kaşınıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçlarım sakallarım beyazladı saçlar döküldü 26 yaşında kel kaldım reflü oldum falan filan işte 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Başıma. Çok kötü ağrılar giriyor. 2 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Mideme vurur 😒 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Önce mideme sonra başıma. 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Nefesime. Astımımı tetikler direkt. Ve midem. 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mide ve bağırsak. 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Midem bulanıyor kalbim ağzımda atıyor falan 1 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Mideme anında kramp girer 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Göğsüme vurur. Boğazıma doğru 1 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Direk başıma ya 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mideme 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. baş ağrısı yapıyor 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mide 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. başıma ve göğsüme 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Karnıma 1 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. d. ckime 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykularıma 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Başıma bide boynuma 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kalbime 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tansiyon ve baş ağrısı.
Stres genel olarak kalbime vuruyor en çok yani uyuyamıyorum ayda kalbim ağrıyor bazen de bunun dışında bir de mutsuz oluyorum ilk
Cildime bende direk sivilce yapıyor ne berbat bir durum ama öyle
Karnıma vuruyor uykum gelse de kendime işkence çektirerek yatmiyorum
Başıma, migrenim tutuyor. Sonra kaburgalarımın ağrır. Bir ara çok sık yaşıyordum.
Ben streslenince çok gergin oluyorum herkese çatarım bir de kendimi yemeye veriyorum 🙄
Benim ilk yüzüme vuruyor sağ olsun anında domates gibi kızarıyorum😂
Egzamama vuruyor yüzüm kıpkırmızı olup kurumaya başlıyor ve kaşınıyorum
Makatıma makatıma vuruyor, tak tak tak diye.
Saçlarım sakallarım beyazladı saçlar döküldü 26 yaşında kel kaldım reflü oldum falan filan işte
Başıma. Çok kötü ağrılar giriyor.
Başımın arkası ağrıyor
Mideme vurur 😒
Mideme vuruyor ya da migrenim tutuyor
Önce mideme sonra başıma.
Suratıma ardından baş ağrısı
Nefesime. Astımımı tetikler direkt. Ve midem.
Mide ve bağırsak.
Bazen sivilce artıyor işte
Midem bulanıyor kalbim ağzımda atıyor falan
Mideme vuruyor :D
Yüzüme vuruyor sıcak basıyor
başıma vuruyo nereye vurcak
Mideme anında kramp girer
Göğsüme vurur. Boğazıma doğru
Sivilce çıkıyor hemen
İlk beyinden başlar sonra devam eder.
Başıma..🤦♀️
Direk başıma ya