Dizi/Film izlemek
Kitap okumak
Çalışmak
Şarkı dinlemek
Oyun oynamak
Youtube'da ya da Instagram'da takılmak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Müzik dinlemek benim için oksijen ile aynı oranda önemli.. Beni çok daha efektif yapıyor ve daha hızlı yapıyorum işlerimi
%100 katıldığım bir şey. Müzik dinlemek özellikle de Queen dinlemek benim hayat kaynağım.
We will rock youu! Beatles ta severim lol
Beatles'ın çoğu şarkısını bilirim ama çok sevmem. Ama Queen'in bütün şarkılarını biliyorummmmmm. Bu aralar favorim demodan öteye gidemese de I Guess We're All Falling Out
Şimdi Chris Cornell dinliyorum ama gözler yaşlı tabi :((
O kim ysggdkch kanka bak ben Queen ve Elvis'in dışına pek çıkmam
Bir dakika... ELVİS Mİ! Okurken bile kalp ritmim hızlandı.. Benim idolum ve yaşana sevincimi arttıran tek gerçek kişi olabilir..
Ne Elvis aşktırrr kesinlikle katılıyorummmm. Bende Elvis plak koleksiyonu var bir kereee
O zaman sana fazla bilinmeyen harika bir parça armağan edeyim! :) TCB
www.youtube.com/watch
Favori Elvis şarkımı atman dhhdkch Angel with those angel eyes bayağı mükemmel şarkıdır
Asla favori Elvis parçam diye bir şey olmadı ki.. Çünkü hepsi favorim..11 yaşımdan beridir bir gün bile günüm Elvissiz geçmemiştir. Elvis amerikaya beatles i sokmayan kişidir ayrıca asdfgg bir kaç sene sonra girdiler tabi.. Beatlemania da sayılabilirim ama Elvis kadar hiç biri ağır basamaz.
Sadece Elvis ve Roger'ın birlikte çalışmasını isterdim yaa kabul ediyorum Elvis asla grupla falan çalışmazdı çünkü karakterine ters bir de uyumsuzlar ama iki aşk adamımı birlikte görmek mükemmel ötesi olurdu
Elvis asla grup insanı olamadı.. yanlış yönetildi yıllarca Albayın çok büyük etkisi vardı. Elvisi Elvis yapan da albaydı ama küresel anlamda başarı yakalamamasına neden olanda oydu.. Amerika dışında sadece Kanadada konser vermesi kabul edilebilir bir şey değildi. Elvis bir tarih yazdı ve ölümünden tam 46 sene bile hala kral! bu sene Elvissever bizlerin kalbi kırık Lisa Marie de ayrıldı dünyadan.. Tek emaneti sayılırdı.. Ona ihanet eden Priscillanın Şu an Elvis Enterprises i yönetmesini aklım almıyor!
Kanka anlattığın hepsini biliyorum. Ayrıca Colonel Andreas Van Kujik'ten iğrenirim. Bana bilmiyormuşum gibi anlatmana gerek yok. Lisa Marie'nin bir zamanlar Michael Jackson'la evli olduğunu da biliyorum.
Hahahah asla niyetim öyle değildi. Gerçek bir Elvis sever ile olağan normal bir diyalogtu sadece :D
Hayır bilgi yarıştırması yapıyorsunnnn cnvhcmbnv
Yanlış anlama Roger aşığı olmam Elvis bilgim olmadığı anlamına gelmez. Hatta senden bile çok olabilir ben Elvis'in nasıl kahve içtiğini yani nasıl tutarak içtiğini biliyorum
Hahahahah alakası bile yok... :D Elvis sever biri görünce gevezeleşiyorum. Ukala biri asla değilim..
Kaç Elvis sever var acaba bu sitede bcvjcbcj
Olay bir yarış ya da kim daha çok Elvis biliyor durumu değil ki.. Çok yanlış anladınız.. :D sadece genel olarak yazılmış bir subjektif görüştü. Garip böyle düşünmen asdfgg
Sana bir şey söyleyeceğim dbvhdjg ben eskiden Elvis'e yapılan haksızlıkları düşünüp her gün ağlardım
O zaman çok ağlamış olmalısın asdfg hayatı hep haksızlıklar ile dolu çünkü zaten biliyorsun şimdi haksızlıkları yazarsam kızarsın yine ascdfghj
Her gün diyorummm
Office de seviyormuşsun ayrıca hahahah o halde Michael den bir taklit izleyelim ASDDF
www.youtube.com/watch
Elvis taklidi zvchzjvhx bir de şişman toplantılarında hep Elvis'in şişman hallerini koymasııı
Off bazen o kadar özlüyorum ki Office i.. Siyah giyen adamlardaki gibi zihin sıfırlama aleti olsun diyorum tekrar tekrar izliyeyim aynı şekilde asdfg harika rafine zevklerin var! that s what she said lol
Jim ve Pam'in düğünü ve Jim'in, Dwight'a ben senin sadıçın olamam dedikten sonra Michael'ın odaya girişi kalbimi bıraktığım sahnelerden
Benim favori sahnem beni de hep gözyaşına boğuyor... Orada söylediği şeyler gerçekten kalbimi eritiyordu. "I will raise 100 of your children, with 100 of your lovers, if it means I can be with you."
www.youtube.com/watch
Favori karakterin kim cevap vermek için bir dakikan var bxnvhd
Dwight! :D
Jim
Gerçekten çok narin bir kalbi var Dwight'in. Ayrıca korumacı sevdiği kişilere karşı. Jimi korumuştu Roydan.. işte o sahneden sonra her yerde bıçak gizlemişti asdfghh ayrıca bağlılığa çok önem veriyordu.. Bu yüzden dwight :D
Jim'in narinliği, kibarlığı, sevecenliği, tatlılığı, sabrı, sadakati, iyilik dolu kalbi, komikliği ve o tatlı bakışıyla kesinlikle Jim diyorum
Hepsini öyle çok seviyorum ve özlüyorum ki asdf tek özlemediğim kişi de robert california sevemedim gitti asdfg
Cevap
8Cevap
Gün içerisinde çalışıyorum ama evimde her akşam 1,5 saat kitap okuma zamanım var
İlki uyumak. Gün içinde mutlaka bir uyumam lazım. Aileyle sohbet. Telefonda zaman geçirmek.
Kitap okumak film dizi izlemek müzik dinlemek arabayla gezmek yemek yemek mis mis
Aslında değişiyor bazen oyun bazen video bazen de müzik 😁
Çalışırken sigara içmek
Bir şeyler izlemek, oyun oynamak.
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Temiz havada yürüyüş ve listen to music
Yatmak ve yemek yaparken Avrupa yakası izlemek
Şarkı dinlemek
iş dışında oturmayı uzanmayı seviyorum
Yatmak
Sarkı dinlemek
Kitap okumak
Uyumayı seviyorum