Kaliteli bir erkeğin en belirgin özelliği nedir?

#mutlugünler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaliteli bir erkeğin en belirgin özelliği nedir?

#mutlugünler
Kaliteli bir erkek, herkese saygılı davranır ve diğer insanların duygularına ve haklarına saygı gösterir. Kaliteli bir erkek, dürüstlük ilkesine bağlı kalarak, yalan söylemekten kaçınır ve diğer insanlarla açık ve net bir şekilde iletişim kurar. Kaliteli bir erkek, sorumluluklarını üstlenir ve sözünü tutar. Kendi hayatı ve çevresiyle ilgili konularda aktif olarak sorumluluk alır. Kaliteli bir erkek, diğer insanların duygularını anlamak için empati kurar ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır. Kaliteli bir erkek, kendine güvenen ve özgüveni yüksek bir kişidir. Kendine güvenirken aynı zamanda başkalarına da güvenir. Kaliteli bir erkek, çalışkan ve disiplinlidir. Kendi hedeflerini belirler ve onları gerçekleştirmek için çaba gösterir. Kaliteli bir erkek, açık fikirli biri olarak farklı düşüncelere ve bakış açılarına saygı gösterir ve başkalarının fikirlerine açıktır. Kaliteli bir erkek, herkese eşit davranır ve adalet ilkesine bağlı kalır. Herhangi bir ayrımcılık yapmaz ve herkesin haklarına saygı gösterir.
Sadece vicdanlı merhametli olması ve kavgacı olmaması, ince fikirli ve yardımsever olması, çevresindeki herkese insan olarak değer vermesi. Beyhan Budak, Gökhan Çınar gibi erkekler tam bir beyefendi ince ruhlu kaliteli örnek alınası erkeklerdir. Bir nevi psikolog edasına sahip olmalı kaliteli erkek dediğin.
Bizim bir komşumuz var, karısı şirret terbiyesiz bir kadın. Ama adam o kadar tatlı ki bayılıyorum ya. Herkese yardım eder, yumuşak konuşur iyi davranır. Bal derler ya bal. Bütün komşuların kapılarına sürpriz ufak tefek yiyecek bırakır. Bu ramazan pide hediye etti mesela. Yazın kavun karpuz bırakır. Ne kadar ince bir düşünce. Biz de gidip alabiliriz ona muhtaç değiliz ama böyle şeyler düşünüyor işte. Ne tatlı canım benim ya 🥰
Çok şeyapma sen yine de 😃
Çok seyyapmiyorum zaten benim diyaloğum yok kendisiyle, gönülden seviyorum insanlığını :)
Herkese aynı olmayan, beklentilerini önce kendisi uygulayan, duruşu, hayat görüşü olan, ahlaki ve insani değerlerine sahip çıkan, yerine göre davranmayı bilen, saygılı insan benim için kaliteli insandır cinsiyet ayrımı olmaksızın.. Keyifli günler..
Bitanesi bilemi tutmaz yaa.. :(
Peki bu insan yaşıyor mudur 😃
Yaşıyordur elbette.. Gerçekten öyle insanlar da var bence 😊
şişştt.. Beni çekiştirmeyi bırakın.. :p
Var ama sen veya başka kızlar onu hakeder mi acaba?
Cevap
102Cevap
Kaliteli bir adam karşısındaki kadına her zaman saygı duyar. Önceliklerine ve kırmızı çizgilerine önem verir. Kendi egosu yüzünden kimsenin kalbini kırmaz. Her şeyden öte centilmen olur.
Çok kız becermiş olması ve kimseye saygı duymaması paysınmaması. Ağzı bir orp daha iyi laf yapan. gel-gitleri olan. keyfi mesajlar ve konuşmalar yapan...
75 tane kız yorumu var bunların 70 tanesi yukarıda dediğim tipe yüzük taktırmak için tüm bedenlerini bile jiletliyiceklerine yemin ederim. %95 yukarı da ki tipe kaynıyor. %5 lik kesim zaten evde kalmış tayfa pazarın alt tezgahlarında çöpe atılmayı beklediği için bir önem arz etmeyen kesim. Kim yüzük uzatırsa heee diyicek kesim %5.
iyi olcak saygılı olcak vs. yalan faso fiso. bUNLARA İNANAN ERKEK VAR İSE GAVURU DENİZE DÖKTÜĞÜ YERE GİDİP KENDİNİZİ DÖKÜN ÇANAKKALENİN HIRÇIN SULARINA PLS⚠⚠⚠
Öyle ölmezler füze at 😃
Doğru bu good guys o kadar çok var ki toplu soykırım vs. lazım.
Merhaba,
Kaliteli adam, namuslu kadın, bilgili insan, zengin yürekli gibi kavramlar kişinin hoşuna gidebilir elbette. Hatta böyle biri olmasa bile herkesin hayalini süsleyebilir.
Benim parmak basmak istediğim nokta ise şu:
Kişinin prime hali ( tam potansiyelli hali ) yine kendisidir. Alfa, beta, sigma, male v. 2.0 gibi kavramlar ise kamil olma yolunda ilerlemeyen kişilerin sığındığı duraklardır.
Kişinin kalitesine kendisi karar verir. Şahsen ben, sohbet ederken kişinin bana yakınlık derecesini hesaba katıyorum. Ne kadar yakın o kadar samimi sohbet.
Demem odur ki, kişiye yakın değilsiniz diye ona kalitesiz demeyin, hoş konuşun ki, hoş söz duyasınız.
Kulağın müşterisi ağızdır. Ancak gönül sesin duymayana 100 dil bilmi yine fayda etmez.
Saygılar.
Işıkla kal...
Toplumda kabul gören: Zengin, kendi işinin sahibi olan, para kazanmayı bilen erkek.
Olması gereken: Kendini her alanda geliştiren, duygularını kontrol edebilen, her durumda çözümler üretebilen, yerine ve zamanına göre davranan erkek. Yani ben 😂
Ben demeyeni dövüyolardı zaten iyi yaptın 😃
Bence en belirgin özelliği ayrıldığı kadını kötülememesidir. Arkadaş ortamında muhabbete meze yapmamalısıdir.
Genel olarak birine kaliteli demek için net bir özellik söyleyemem ancak bu dediğim gerçekten benim için önemli anında gözümde kendisini nirvanaya taşır.
Küfretmeyen, narsist ve alıngan olmayan erkek klas erkektir.
Alıngan erkekte bana kız kardeşim gibi geliyo 🙄
Erkeklerin kalbi yok mu? Alınamazlar mi? Kızgın olamazlar mi? Yanliş düşünce
Alıngan insanların hiçbir cinsi çekilmiyo yalnız öyle kız kardeş de olmaz olsun 😃
Allah beni imtihan etmek için vermiş ama az kaldı kendime benzetiyorum 😃😃
?
Kolay gelsin diyorum 😃👍
Teşekkürler 😃
Mesele alıngan olup olmamak değil mhmt, laf sokmalara tahammül yani 😄
Narsist erkek mi ciddi misin
Narsist olmayan demiş..
@CorneliusScipio yanlış okumuşum ya
Kardeş sen çok şey yaşamsiin hemde kötü be😞
Kadınınına da arkadaşlarına dürüst ve samimi olması.
Şimdi bahsettiğim tipleri hemen hatırlayacaksınız, çünkü her yerde var bu sürüngenlerden.
'Dün gece... ya öyle bir çaktım ki aga yok böyle bir şey!'
'Ya o or×spu knk salla onu yaramaz sana' (1 hafta sonra o kadınla çıkmaya başlar).
Sonuna kadar katılıyorum
Böyle insanlar tiksinç geliyor bana. Çevremdeki insanların dürüst olmasına dikkat ederim ve başkalarının arkasından atıp tutanı hayatımdan anında çıkarırım.
Sözü ağır duruşu asil ise, değer verdiğine değerini hissetiriryorsa, karşılıksız canı pahasına koruyorsa sevdiklerini, özü, sözü duruşu birse karşıdaki insana güzel bir iz bırakıyorsa, kaliteli bir adamdır..
Onlar hep öldü bence 😒
@özgür1022 Doğrudur..
@özgür1022 Allah kerim umut hep var düşüncelerin karışık olmadığı güzel günlerde olacaktır..
Bebekler aptaldır, kandırması kolaydır. Yapılan rolü anlamazlar. Bebeklerle anlaşıyor rolü yapınca tüm kızlar düşer buna. İnternette gördüğünüz tespitleri birinini iyi olup olmadığını anlama kriteri seviyesine getirmeyin. Kendi kurallarınızı kendiniz koyun
Özel günleri unutmaz. Öfkesini duygularını kontrol etmesini bilir. Öz bakımına önem verir. Cömerttir, anlayışlıdır, sadakatlidir. Duygularını gerektiğinde yerinde ifade etmekte zorluk çekmez. Hamımcıdır. Egoist ve kibirli olmaması, sahiplenmesi koruyup kollaması ahlaklı olması, erkeğe en çok yakışan ise merhametli olması. Nedemiş atalarımız; “taş olda, baş yar “diye
Saygılıdır öncelikle, düşüncene, hayatına, her şeyine saygı duyar. Verdiği sözleri tutar. Küçük hesaplar peşinde koşmaz. Bi birey olmuştur artık, hayatındaki kadın tarafından güdülmeye ihtiyacı yoktur. Güven verir, yanındayken bana bi şey olmaz hissini yaşatır. Böyle uzar gider liste
Hedefleri olan, hayatı başkalarını memnun etmek için değil, Allah rızasını kazanmak için yaşayan, kibirden uzak, merhametli olan, vicdanının sesini dinleyen, okumayı, gezmeyi seven, yaşı her ne olursa olsun öğrenmeye açık olan birisi kalitelidir benim için.
Doğruyu yanlışı iyi ayirdeden yeri geldiğinde annesine veya eşine bile hata sende diyerek hizaya çeken, gereksiz kişilere mesafe koyan, hayattan ne istediğini bilen, idealist, fikirlerini çıkarları uğruna esnetmeyen, hayat felsefesi olan, dünyayı daha yaşanabilir hale getirmek isteyen, amaçları doğrultusunda hareket eden, güzellikleri gelecek nesillere aktaran insan kalitelidir. Kalitenin erkeği kadını olmaz, cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir.
Kaliteli erkek insanları kırmak istemez, sabırlıdır, kolay kolay kırmaz kimseyi, kırsa dahi ölçülü davranır. Nettir, ani duygu değişiklikleri yaşamaz , patavatsız değildir, şefkatlidir, kibardır, hayvanları sever, hayvanlara merhametli davranır, dürüsttür
Kaliteli erkek koşulsuz sever, Kadınlar sevildiğini hissetmek ve duymak davranışlarda görmek ister.
müdahale etmeden dinler
iltifatta bulunur
küçük hediyeler ile seni unutmadım aklındasın mesajı verir
saygılı ve anlayışlı olur.
Ahlaklı olmak.
Kısacası Kraliçe yapın o da sizi Kral yapmasına izin verin.
Söyledikleri ile yaptıkları çelişmez. Dürüsttür. İnsanlardan ziyade kendi hayatına odaklıdır. Sorun olduğunda çözüm odaklıdır. Çabuk pes etmeyendir. Kadınlara nazik olandır. Hayatındaki kadını ise baş tacı edendir.
Ben alcak gönüllü olayım hepsi bende var demeyim de buna yakınım diyeyim
Kadınlara niye nazik olalım ki?
Ve dürüst olunca ne kazanıyoruz?
Dürüst olması, menfaatçi olmaması, kendini yetiştirmesi ve hayatındaki insanların gelişimine engel olmaması, erkek olmayı değil insan olmayı benimsemesi öncelikle.(mükemmele yakın bir tarif oldu bu😂)
Çorumlu ve denizlide yaşıyor olması 🤣🤣 şaka şaka benim profil resmime bak nasıl oluyormuş kaliteli erkek gözün gönlün açılsın 😎😎
Kaz ayakların dikkatimi dağıttı 😃
Onlar tecrübenin göstergesi 😎
Bak seeen 😃
Az konuşması çok sevmesi yüreği dağ gibi geniş olması hatayı affetmesi yanlışı cezalandırması ve kim ne derse desin gururlu olması aşk da gurur olmaz derler ama bu devir de erkek de gurur kalmamış yeni nesil özellikle felaket yüzsüzler
Ağzı sıkıdır
Ağır başlıdır
Dürüsttür
Ergenclik oynamaz
Kaba ve küfürlü konuşmaz
Ne istediğini net bilir
Hoşgörülüdür
Kolay sinirlenmez
Boş konuşmaz
Politika yapmaz
Hayvanseverdir
Kitap okur
Vatanseverdir
sadece beni seven çok bebek vardı çok güzel ilgilenirim arada metroda bebekler ya da küçük çocuklarla ilgilenirken sağdan soldan duyarım çok tatlı konuşuyor bebekle diye. Çocuklar ile eğlenmek çok zevkli
Bebeklerle çocuklarla çok iyi anlaşırım hayvanların dilinden anlarım 😀
Maşallah Maşallah 😃
Öyle bariz, şudur diyemeyiz bir özelliğine bakıp.. imkansız..
Görseler katılıyorum.
Her insana göre kendini bozmadan muamele etmek kaliteli insan özelliğidir. :)
Aynen.
Bence en güzeli hiç kimseye eyvallahı olmamak kendi kendine mutlu olmayı bilen piyasa derdi olmayan hobileriyle meşgul olan kültürel olarak kendini yetiştirmiş biri kalitelidir.
Erkek ya da kadınları kaliteli/kalitesiz şeklinde sınıflandırmak bana mantıksız geliyor. Ama illa bir tanımlama yapacaksak kaliteli insan; dürüst, zeki, açıksözlülüktür, dolaysız, rafine zevkleri olan kişiler olarak tanımlanabilir.
Güzel kalbini yansıtabilmek ama kendini kimseye ezdirmemek. Saflıkla iyi niyet arasındaki ince çizgiyi belirleyebilmek.
. merhametli olması
. ailesine bağlı olması
. kendini geliştirmis veya gelistirmeye acık olması
. saygılı olması
Yaniii @lockerow35😍
ülkemizde kaliteli bi erkek yok onu bi düzeltelim sorunuza gelicek olursak kaliteli bi erkek aile terbiyesi görmüş geçirmiş egitimli kültürlü işinde gücünde kadınına önem veren saygı duyan biridir sevgi saygıdan geçer...
Saygılı olmasi söz verdiignde tutmasi sir saklayabilmesi yerinde nasil davranmasi gerektigini bilmeli bu kadinlsr icinde gecerli
İşten eve dönerken bir şey lazımmı diye soruyorsa evdekine toplum içinde başkalarını yargılamıyor incitmiyorsa insan secmiyorsa samimi ve dürüst se vicdanı varsa o insan kaliteli insandır
Olgun olan herkese saygısı olan karşıdakini kırmayan anlamaya çalışıp çözüm bulan merhametli adam adam gibi adam bence
Sinirliyken bile olabildiğince kibar, saygılı olması. Saygılı derken öyle tanışma esnasından bahsetmiyorum. Gerçekten her görüşe saygı gösterebilmesi.
Hayır dendiğinde nazlanma olarak görmeyip elde etme hırsına bürünmeyip karşıdakinin kararına saygı duyarak erdemiyle gitmesi.
Sevdiği kadını incitmez.. sözleri ve davranışları sevdiğini yaralamaz.. arzularına ket vurmayı bilir..
Çocukluktan çıkmışsa olabilir..
Bebekle ilgisi yok, uzun uzun yazmaya değmez, kalitesi hissedilir herkes tarafından özellikle hayatındaki kadına bunu hissettirmeli...
Kaliteli olduklarını kalitesiz kızlar anlayamaz, o yüzden boşverin böyle sorularla olacak iş değil, liginizde takılın ;)
Mizahı. Mizah kalitenin göbek adı çünkü. Mizah yapamayan insanların yuva kurabileceğine de pek inanmıyorum ‽
Görselin kaliteyle alakası yok. Kaliteli erkek üzmez, üzmemeye bakar. Boş konuşup kafa şişirmez. Boş vaatlerde bulunmaz.
Bebek seven hiç kimseden zarar gelmez ya. Canım bebekler ☺️
Herkese karşı ağırlığını koyup sana karşı yumuşak oluşu,
Adaletli ve merhametli oluşu
Size karşı saygılı olur ! Olayı sürekli ve kısa sürede cinselliğe getirmez
Saygınlığı duruluğu durgunluğu adının durmuş olması.
Para dolu bir cüzdan
Evet
Aynı anda 100 kişiye yürümüyorsa ne istediğini bilen kaliteli erkek benim gözümde budur..
hayatta hedefleri olan ve bunun icin cabalayan
Kişiden kişiye değişir o kesin birsey yoktur herkeste farklı yani 👍
Kızların istediği kaliteli erkek; uzun boylu, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, ağzı laf yapan, eril enerjisi yüksek, onları kısıtlayacak, parası olan, vb. özelliklere sahip erkek istiyorlar. Ben de böyle olmadığım için hiçbir zaman, hiçbir kız bana bakmaz; genç yaşta evde kaldım sjskslsld
Kaliteden yoksun ahlaksız kadınlara güvenmez ve farkeder..
Her şeyi ben bilirim kafasından çıkıp açık görüşlü olmalı
Edebidir. Karşısında kim olursa olsun kendi edebini bozmaz.
Adam olsun ilk önce saygı duysun ve en önemli para😍😍😍
Kompleksli kezbanların ardını yakan erkeklerin özelliklerini kötülemesini okumak için geldim.
Sözlerinde tutarlıdır, dürüsttür, seçicidir. Ağzı bozuk değildir. Bir duruşu, tavrı vardır 👌
Ana sınıfı öğretmenleri nirvana falan oluyor o zaman 😂
garsona iyi ve kibar yaklaşımı ve cinsel konuları açmaması kaliteli erkek özelliğidir net.
Cinsel konuları açmamak ne ara olumlu bir özellik olmuş? Türk kızları cinsel tabularını yıkmalı artık
@Yamahamotocross tabu değil sürekli bu konuda darlayan erkek bayıyor
muz yerken bile laf atıyor adam, bu ne
Cinsel tabun olmasın bir zahmet zaten 2023 deyiz evlenmeden olmaz demeyin artık
@Yamahamotocross Evlenmek kişiye özgü bir karardır ve evlenmeden olur
@Yamahamotocross ama sen 2017 lerde kalmışsın
İnançlı biri misin peki evlenmeden olur diyorsun?
2017 ne alaka sjsjsjjs ben kızlar cinsellikten uzak durmasın diyorum cinsel konular konuşulmalı
@Yamahamotocross fikirlerim ve inancım seni ilgilendirmez
İslamda evlenmeden olur diye bir şey yok ama
@Yamahamotocross hala karışıyorsun ama açıklayayım evlenmedim diye her gece faklı adamın koynuna gideceğim anlamına gelmez ben işinde gücünde biri olarak BEKAR kalmak istiyorum.
Tamam
ve sustun, sonundaa
Cinselliğe karşı misin değil misin diye sormak istedim işte neyse
@Yamahamotocross karşı değilim ama tercih etmiyorum
Anlayışlı, güvenilir ve saygılı kişiler diyebiliriz
Basit. Bahsettikleriyle yaptiklari arasındaki farka bakmak yeter.
Çocuklari seven dünyayi sever. çünki akli oldüğu icin bilge olduğu icin. dir
Var olduğunu sandığım bir olgu bu sabaha kadardı. şu an böyle bir kalite olduğunu düşünmüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?