Kişilik & Karakter Sizin övülmeye mi ihtiyacınız var, paraya mı? PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Net, kemiksiz soru Öve öve bitiremesinler beni Kes, çıkar dolarları euroları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin övülmeye mi ihtiyacınız var, paraya mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim ikisini de ihtiyacım kalmadı. ama para belki bir şeyleri dğeiştirebilirdi 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Övülmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. 5-10 milyon dolar kadar param olsa yeter.. 1 6 Yorumla PandaİsBack +1 yıl Acun abim olsaydı 50 milyona yuvarlardı Yorumla RememberUS +1 yıl Keşke olsaydı kanka :// Yorumla PandaİsBack +1 yıl Kankim uyu belki rüyanda görürsün sjdhshs onun bile garantisi yok bak skfhsj Yorumla RememberUS +1 yıl Garantisi yoksa uyumıcam o zaman :/ Yorumla PandaİsBack +1 yıl Uykusuzluk grevi mi hadii bakkiimm Yorumla pars1453 +1 yıl Bana 200 000 TL şu an ilaç olurdu işimi büyütür sahaf dükkanı açardım Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İkisine de pek yok aslında mütevaziyiz gözümüz de tok 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl 100 000 TL ya da 200 000 TL paraya ufak bir dükkan açmak için ama Yok ne yazıkkiE ticaret le uğraşıyor um kıtap satışıHome Office dan çıkmam lazım 0 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Parayı severim ama kendi kazandığım parayı. O yüzden memura bir zam olsaydı mükemmel olurdu 🤧 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Benim şu an sadece biraz uykuya ihtiyacım var.😇Ama birini seçmek zorunda kalsam övülmek derdim 0 3 Yorumla PandaİsBack +1 yıl Kaşına gözüne 10 adam ölür ha 🤣🤣 hadi iyi geceler Yorumla Çilek_22 +1 yıl Övüldüm galiba 😄 Yorumla PandaİsBack +1 yıl Maksat raad uyu 😀 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Ben ne halt olduğumu biliyorum, abartılmaya ihtiyacım yok. Canlıyı göreyim!! 0 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Muhakkak ikiside lazım olur da samimiyete daha çok ihtiyacım var sanırım 0 0 Yorumla
Armanc2072 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Para varsa övgü zaten gelir. Malum toplum artık paraya bakıyor 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yemişim parayı.Övülmek değil de. İyi sağlam arkadaşa.. 0 0 Yorumla
whoreyou Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Parayı bana versin zaten öven olur 😂 He yine mi yok övgüsünü satın alırım 😂😂 0 0 Yorumla
ceydacimnapiyosun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 67% +1 yıl bana bol para versinler hiç poh pohlancak halim yok 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Övmelerine gerek yok biliyorum mükemmelim , paraya ihtiyacım var 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana para versinler, gerekirse kendi kendimi överim hiç sıkıntı değil. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Benim ikisinede ihtiyacım var ne yapıcaz? Üçüncü bir seçenek daha koyamadın mı?😅 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok zor bir soru. d para diyeyim bari.. 1 5 Yorumla PandaİsBack +1 yıl Kolay sorarım halbuki Yorumla dionysosjai +1 yıl Zora oynuyorsun şwpxmgğwğdfl Yorumla PandaİsBack +1 yıl Zoru severim ama ben oyun oyamam slfjsdhs Yorumla PandaİsBack +1 yıl *oynamam lsfjlaf Yorumla dionysosjai +1 yıl Ahahaha pekâlâ. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ver bana paraları, ben kendimi överim. Hatta seni de överim jsiwkssksmsm 0 0 Yorumla
çılgınAtEiSt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Artık övmesinler ya övgüyle bı bok olmuyor biraz gurur biraz kibir hepsi bu 0 0 Yorumla
SoruSoracağım1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Biraz olsun hayatta yaptığım iyi işleri desteklerinler yeter 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Allah'ım bana para ver 😄 0 1 Yorumla PandaİsBack +1 yıl youtube.com/shorts/jyMfzwdoY9w?feature=share Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Hiçbirşeye ihtiyacım yok şükür Allaha 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl @_Maidetta_ ne diyorsun 😀 0 2 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Çok zor bir seçenek bu 😂Miktarı biz belirliyorsak, para diyorum 😅 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @_Maidetta_ Allahhh seni var ya 😂 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. 2 sinede ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl dolar euro verin lan :D jkasdklasdjasdkljas 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İkisine de sahibim 😄 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. hiç ihtiyacım olmayan ikili 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Para lazım 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hocam TL de değil dolar Euro diyosun sjsjsjs 0 0 Yorumla
YıldıZnisanur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben kendi kendimi öperim para versinler 0 1 Yorumla YıldıZnisanur +1 yıl Överim* Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bu ekonomi de paraya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim ikisini de ihtiyacım kalmadı. ama para belki bir şeyleri dğeiştirebilirdi
Övülmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. 5-10 milyon dolar kadar param olsa yeter..
Acun abim olsaydı 50 milyona yuvarlardı
Keşke olsaydı kanka ://
Kankim uyu belki rüyanda görürsün sjdhshs onun bile garantisi yok bak skfhsj
Garantisi yoksa uyumıcam o zaman :/
Uykusuzluk grevi mi hadii bakkiimm
Bana 200 000 TL şu an ilaç olurdu işimi büyütür sahaf dükkanı açardım
İkisine de pek yok aslında mütevaziyiz gözümüz de tok
100 000 TL ya da 200 000 TL paraya ufak bir dükkan açmak için ama Yok ne yazıkki
E ticaret le uğraşıyor um kıtap satışı
Home Office dan çıkmam lazım
Parayı severim ama kendi kazandığım parayı. O yüzden memura bir zam olsaydı mükemmel olurdu 🤧
Benim şu an sadece biraz uykuya ihtiyacım var.😇
Ama birini seçmek zorunda kalsam övülmek derdim
Kaşına gözüne 10 adam ölür ha 🤣🤣 hadi iyi geceler
Övüldüm galiba 😄
Maksat raad uyu 😀
Ben ne halt olduğumu biliyorum, abartılmaya ihtiyacım yok.
Canlıyı göreyim!!
Muhakkak ikiside lazım olur da samimiyete daha çok ihtiyacım var sanırım
Para varsa övgü zaten gelir. Malum toplum artık paraya bakıyor
Yemişim parayı.
Övülmek değil de. İyi sağlam arkadaşa..
Parayı bana versin zaten öven olur 😂 He yine mi yok övgüsünü satın alırım 😂😂
bana bol para versinler hiç poh pohlancak halim yok
Övmelerine gerek yok biliyorum mükemmelim , paraya ihtiyacım var
Bana para versinler, gerekirse kendi kendimi överim hiç sıkıntı değil.
Benim ikisinede ihtiyacım var ne yapıcaz? Üçüncü bir seçenek daha koyamadın mı?😅
Çok zor bir soru. d para diyeyim bari..
Kolay sorarım halbuki
Zora oynuyorsun şwpxmgğwğdfl
Zoru severim ama ben oyun oyamam slfjsdhs
*oynamam lsfjlaf
Ahahaha pekâlâ.
Sen ver bana paraları, ben kendimi överim. Hatta seni de överim jsiwkssksmsm
Artık övmesinler ya övgüyle bı bok olmuyor biraz gurur biraz kibir hepsi bu
Biraz olsun hayatta yaptığım iyi işleri desteklerinler yeter
Allah'ım bana para ver 😄
youtube.com/shorts/jyMfzwdoY9w?feature=share
Paraya ihtiyacım var