Kişilik & Karakter Şu an size beyaz bir tuval ve boyalar verilse neler çizerdiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Kişilik #Karakter 20 dakika içinde bembeyaz bir tuval ve her renk boya verilse neler çizmek size iyi gelirdi?🍎#tubasueda 🍀🍀 Şu an size beyaz bir tuval ve boyalar verilse neler çizerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Merhaba 🧡. Ben o tuvale turuncu bir kedi çizerdim. Yeryüzünün en güzel süsü onlar. Baktıkça da içim huzur bulur. Bir kedinin insanın hayatına kattıkları düşünülürse duvarımı da onunla süslemem çok mantıklı.🥰😻 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Masmavi bir deniz ile masmavi bir gökyüzünün birleştiği bir ufuk çizerdim. 1 2 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Cok karma karisik birseye benzemeyen ama birşeyler anlatan birsey çizerdim ama resim yetenegi yok bende 1 0 Yorumla
sdqwasp Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Manzara resmi, çok severim elim ne zaman fırçalarıma gitse hemen manzara resmi çizerim çok hoşuma gider. 1 0 Yorumla
vigilanteshit Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl küçükken nerdeyse hepimizin çizdiği dağdan nehir akar bir tane ev olur etrafında da çiçekler olurdu ya o resmiden yapardım sanırım 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yetenege göre güzel cizmeye calisirim 1 0 Yorumla
Luvstruckpuppy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Empresyonizmden çok etkileniyorum ve o tarz bir şey yapmaya çalışırdım 0 0 Yorumla
Merhaba 🧡. Ben o tuvale turuncu bir kedi çizerdim. Yeryüzünün en güzel süsü onlar. Baktıkça da içim huzur bulur. Bir kedinin insanın hayatına kattıkları düşünülürse duvarımı da onunla süslemem çok mantıklı.🥰😻