Kişilik & Karakter 13 yaşındaki haline ne söylerdin? Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! TEŞEKKÜRLER 13 yaşındaki haline ne söylerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Seni çok güzel günler bekliyor, yarınını güzel hazırladım çocuk 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendini sev derdim sadece başka bir şey demezdim ya da yol yakınken vaz geç hayatından 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tebrikler! ilk sevgilin ile tanıştın iyi halt ettin uzaklaş.. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Herhalde dersleri daha sıkı tutar daha iyi bölüm kazanır daha iyi öğrenci olurdum 1 0 Yorumla
_Begonvil_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Geçmiş, geleceğini şekillendirecek. Bunu derdim, o anlardı beni, hata yapmazdı. 1 5 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Anlamzdi maalesef Yorumla _Begonvil_ +1 yıl Anlardı. Benim çocukluğum o 🙄 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yok sen cocuklugunu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yanlis akserttrin Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Cunku Yorumla
meyhisa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl kimseye güvenme hislerine güvenöldüğünde bile yalnız olacaksın kendini sev 1 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha çok çalışmalısın ve kendine güven! 🙃 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Çok kötü, berbat günler seni bekliyor. 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Daha dur kötü günler yeni başlıyor hazırlıklı ol.. 1 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Platoniklerine scm mal 1 0 Yorumla
Howshouldbeended Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Kilicdaroglu aday olmasin 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç kimseyi umursama salla gitsin 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni çok üzerler 1 0 Yorumla
aleyna0812 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Saf olma yeter 2 2 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Oyle degilsin bence Yorumla aleyna0812 +1 yıl Bence öyleyim keşke bilsen olayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni çok güzel günler bekliyor, yarınını güzel hazırladım çocuk
Kendini sev derdim sadece başka bir şey demezdim ya da yol yakınken vaz geç hayatından
tebrikler! ilk sevgilin ile tanıştın iyi halt ettin uzaklaş..
Herhalde dersleri daha sıkı tutar daha iyi bölüm kazanır daha iyi öğrenci olurdum
Geçmiş, geleceğini şekillendirecek. Bunu derdim, o anlardı beni, hata yapmazdı.
Anlamzdi maalesef
Anlardı. Benim çocukluğum o 🙄
Yok sen cocuklugunu
Yanlis akserttrin
Cunku
geçicek güzel kızım toparlan o seni böyle görmek istemezdi :)
kimseye güvenme
hislerine güven
öldüğünde bile yalnız olacaksın kendini sev
Daha çok çalışmalısın ve kendine güven! 🙃
Güçlü olmaya bak.
Çok kötü, berbat günler seni bekliyor.
Eğlenmene bak. Çok düşünme
Hayallerinden vazgeçme.
Sakın cabalamaktan vazgeçme.
Daha dur kötü günler yeni başlıyor hazırlıklı ol..
Herşeyin üstesinden geliceksin 💪🏼
Platoniklerine scm mal
Kilicdaroglu aday olmasin
Neden yasamak i
Hiç kimseyi umursama salla gitsin
Kesinlikle hukuk oku
Burada söyleyemem, kötü bir şey
Seni çok üzerler
Saf olma yeter
Oyle degilsin bence
Bence öyleyim keşke bilsen olayı
Tatli
Aferin o zamanlarda bile gayet iyi davrnamışsın.
merak etme duzelicen