Kişilik & Karakter Bi insan neden uykuya direnir? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kafayi mi yediniz yatın uyuyun bozulacak o gözler bak Güncellemeler+1 yıl Çok uykum geldi uyucam iyi geceler✨ Bi insan neden uykuya direnir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Uyuyunca da geçmeyen şeyler vardır belki 😃 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Yaramizi deşme simdi Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hiçte huyum değildir 😬 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Belki de uyumak istemediği içindir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uykunuz yoksa bana yardım eder misiniz? Diyetisyensiniz değil mi 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sen neden gizlisin yardim edeceksem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli olmak bir tercih burada. İsterseniz açarım ama. Ben birazcık zayıfım da bana yardım edebilir misiniz diye rahatsız ettim. Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Kan biyokimyasal bulgularini gormeden belirli parametrelerden geçmeden diyet yazmam dogru olmaz. Oyle bi sıkıntın varsa en yakın beslenme uzmanina gidip daha saglikli bi sekilde tedavi gorebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi geceler Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Akşam saat 9 da kahve içmedim mi uyku bastırıyor. Şuanda olduğu gibi. O yüzden bana iyi geceler 😄 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İftardan sonra 3 saat uyudum. biraz daha takılırım uyurum. 1 0 Yorumla
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Tamam annecim yatıyorum hemen 👶 1 3 Yorumla kristal_kalp +1 yıl Şey de desene gece yatmak bilmez sabah kalmak bilmez Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sabah uyanabiliyorum Yorumla kristal_kalp +1 yıl Zar zor anca ayılabiliyom ben Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl arkadaşlar oyundan çıkmama izin verirse :D 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumak vakit kaybı gibi geliyor bazen 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yarın tatil olduğu için 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende bundan zevk alıyorumm 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Uyku yok şu anda 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Vardır sebebi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uyuyunca da geçmeyen şeyler vardır belki 😃
Yaramizi deşme simdi
Hiçte huyum değildir 😬
Belki de uyumak istemediği içindir.
Uykunuz yoksa bana yardım eder misiniz? Diyetisyensiniz değil mi
Sen neden gizlisin yardim edeceksem
Gizli olmak bir tercih burada. İsterseniz açarım ama. Ben birazcık zayıfım da bana yardım edebilir misiniz diye rahatsız ettim.
Kan biyokimyasal bulgularini gormeden belirli parametrelerden geçmeden diyet yazmam dogru olmaz. Oyle bi sıkıntın varsa en yakın beslenme uzmanina gidip daha saglikli bi sekilde tedavi gorebilirsin
Anladım. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi geceler
Rica ederim iyi geceler
Akşam saat 9 da kahve içmedim mi uyku bastırıyor. Şuanda olduğu gibi. O yüzden bana iyi geceler 😄
İftardan sonra 3 saat uyudum. biraz daha takılırım uyurum.
Tamam annecim yatıyorum hemen 👶
Şey de desene gece yatmak bilmez sabah kalmak bilmez
Sabah uyanabiliyorum
Zar zor anca ayılabiliyom ben
arkadaşlar oyundan çıkmama izin verirse :D
Uyumak vakit kaybı gibi geliyor bazen
Yarın tatil olduğu için
Bende bundan zevk alıyorumm
Rahat batıyor 🥲
Uyku yok şu anda
Vardır sebebi
Dimi ya