Kişilik & Karakter Girişimci bir insan olduğunu düşünüyor musun? Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Girişimci bir insan olduğunu düşünüyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, girişimci biri olduğumu düşünüyorum tabii ki. Rahatlıkla evet diyebildim bu soruya. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır maalesef düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Cokkez batak verdim ama hala niyetim var 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Değişiyor uyku durumuma göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, girişimci biri olduğumu düşünüyorum tabii ki. Rahatlıkla evet diyebildim bu soruya. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hayır maalesef düşünmüyorum
Cokkez batak verdim ama hala niyetim var
Değişiyor uyku durumuma göre