Benimki, telefonla mesajlaşırken şekilden şekile girmek sanırım. Bir 90 derece, bir 180, bir 270... Dönüyoruz ve gülüyoruz. Ertelenmiş ergenlik yaşıyoruz mübarek... 😂
Sizin en ergen özelliğiniz nedir? 😄

Benimki, telefonla mesajlaşırken şekilden şekile girmek sanırım. Bir 90 derece, bir 180, bir 270... Dönüyoruz ve gülüyoruz. Ertelenmiş ergenlik yaşıyoruz mübarek... 😂
Sizin en ergen özelliğiniz nedir? 😄

Benim ergen özelliklerim yok aslında. yani daha çok çizgi filmleri izlemeyi seviyorum ama bu zaten ergenlik değildir bence çünkü çizgi filmler yetişkinler için de vardır. oyun oynamayı da çok seviyorum ama aynı şekilde bu da yetişkinler için vardır. bu yüzden de ergen özelliğim pek yok sadece bazen inatçı olabiliyorum o kadar ama oda normal benim için sorun olmuyor hatta çoğu kişi de yaşıma göre olgun olduğumu söyler her zaman için
Atılan mesaj bakıp hoşuma gidişi ve saçma sapan bir şekilde yüzümdeki o gülücüktü sanırım. Bide şarjım az olmasına rağmen ayakta bekleyip mesaj atmaya ondan gelen mesaj hemen cevap vermeye çalışmakti... Başkasinda görsem seni çok üzerler derdim ama kendim üzüldüm...
Okurken yaşadım...
Rica ediyorum 🌸
Erkek kardeşimin sırtına atlıyorum :D taşısın ablasını, babama şikayet ediyorum “oğluna bir şey de” diye sonra kıs kıs gülüyorum hala, gıcık etmek için gözleri şaşı yapmak tuhaf mimikler falan, hareket çekmek djjd
Ülkesini koruyan askerler gibi trip atmaya her zaman hazırım
Yaaa sen sksjdhd Allah iyiliğini versin 😂
Teşekkür ederim 😂
Rica ederiiim 💖
Cevap
7Cevap
Mesajlaşırken sırıtırım nefret ediyorum bu durumdan 🤦🏻♀️
Ahahahah 😂 Bu doğal ama 😂
Olsun alın bunu benden djjxjz
Ergen özellik midir bilmem ama sevdiğim insanın yüzüne uzun süre bakarken utanıyorum mesela.. :)
Ben kolay kızıp trip moduna geçiyorum. En ergen ve kurtulamadığım tavrım bu.
Yakın arkadaşlara bilerek hıh diyorum yüz yüzeyken 😃
Sıcak gecelerde Serinlemek için ayaklarım hala duvara yaslıyorum. Bir de aramızda kalsın ama Hala bebe bisküvisi yiyorum
Bende hala bebek bisküvisi yiyorum tadı bir başka...
Helal olsun
Ayakta telefonu şarja takıp bir yandan mesaj attıp bir yandan yiaaa hiii ayyy şekilden şekile girmekte buna dahil mi?😀
O da paket dahilinde 😄
Üşengeçlik, çocuksu tavırlar, heves ve merak var da var yahu. Kendime bazen büyü artık dediğim de olmuyor değil ‽
İçimizde büyümeyen bir yanın olması daima iyidir ama. Zira bu hayatta yetişkin olmak fazlasıyla sıkıcı...
He yaa ama benimkisi fazla ön planda sanki ciddi bir ortamda da gülmezsin yahu jxnsnxn
Yoo gülebilirsin, ne bu ciddiyet diye 😂
Müzik dinlerken yaşamadığım aşkın ızdırabını çekiyorum ben de 😅
Hah bak bir de o tripler var 😂
Severis 😅
☺️🌸
bu mesaj olayı bende de oluyor bu ergeninde bu ergenliğe can kurban doğalız iste guzell🎀
😂😂😂
Taladro dinleyip tiriplere girmek sanırım 😂
Kendi iradenle? Vay be 😂😂
Evet, eski duyguları anımsatıyor şarkıları seviyorum 😂❤
Sevgili yaptığım zaman profilime bile onu etiketlemem yapmasam ölürüm
😂😂😂
Dur etiketliyim @Yildoistecano
Sabit bir özelliğim yok öyle.. Bazılarına karşı farklıyım.. Başkayım onlara..
Kavga edince engelleyip aramıyor diye triplenmek😂😂😂 nadir kavga ediyorum birileriyle olsun o kadar nazım ya
Kabıma sığamıyorum, bazen trip atıyorum, bazen gemileri yakasım geliyor, sonra hemen geçiyor ama 🤭
Bilmiyorum ama her yaptığım hatada ergen lafını işitiyorum...
Sanırım yok. Belki de ergen özelliği diye değerlendirmiyorumdur☺️
Sevdiğim hitapları duyunca sanki dünyanın en mutlu insanı gibi sırıtmak 😃
Erkek kardeşimi sinir etmek çok güzel oluyor.. 😅
Olur olmadık her şeye sinirlenmem ve bağırmam
duygudal gecisimin asiri yukseklerde olmasi, her seye siritmam. Duygusal gecisim ama fwci yuksek, aglarken bi anda karsi taraf da uzuluyor sonra espri yapip siritkaya basliyorum falan.
ergen tek bir özelliğim yok
İnsanlara küsesimin gelmesi sebepsiz
Kahkaha atacagım zaman zaaaa diye bagırmak
Müzik dinlerken şarkı söylemek.
Su içmek için kalkmaya üşenmek 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?