Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler
Kızlara karşı bisey hissetmiyorum aklım fikrim erkeklerde evde annemin kıyafetlerini giyiyorum makyaj yapıyorum kendimi erkek gibi hissetmiyorum neyim ben kadın olsam daha iyi olurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gaysın işte anla oğlum.
Kendime konduramıyorum bunu zoruma gidiyoe
Gidip bir kızla takıl. Tabi gay olmak istemiyorsan
Doğduğumdan beri böyleyim ben gay olmak tabiri nedir bilmiyorum
Neyse.
Homofobikseniz uzak durun benden, sizin gibi gerici ve sığ zihniyetli insanlarla uğraşacak halim yok
Ne dedim sanki ben sana. Neyse dedim. Ne var bunda
Ben anliyorum sizin ne demek istediğinizi, dile getirip soylemiyosunuz o ayrı.
Babana söyleme demek istiyorum neyini anlamadın oğlum?
Babamın haberi var
Ya şanslısın
Şanslıyım bi tek tırnaklarımi uzatıyorum diye gözune batıyorum bu aralar onkadar
Kötü.
Ben seviyorum uzatmayı nolmus yani
Ne nolmuş iyi işte gaysın sevin ne var bunda.
Hicbir zaman evlenemeyeceğim yapayalniz olup gideceğim bu zoruma gidiyor
Bir erkeği sevsem bana bakmayacak hemcinsim olduğu için
Hayır alman bir erkekle evlen. Orada gay olanlarda var.
Bazıları bakar.
Bakmazlar be öyle erkekler seks derdinde hep ben romantizm istiyorum
Neyse ya sen yine üzülme. Hayat devam edecek.
Aynen
Gay 😂😁😂😁
@Bymasor___ aaa çok komiksin ya sen
Bymasor denen kişiyi kafaya takma çünkü herifin teki.
Çok basit bence ne olduğunu anlamak
Nasıl
Hemcinsinden hoşlanıyorsun
Evet
Ve bu kimi tarafından kötü gözle bakılsada senin elinde olan bitşey değil kimsenin dediğine bakma hayat senin hayatın birdaha gelemiyeceksin
Gel falına bakalım boş ver
Ne falı
El falı
Olur bak
Tm ediyorum
Ya gaysın ya da fake hesapsın
Fake hesap mı nasi yani
kadınsın
Evet kadınım aslında hislerim duygularım ama annem ben buna izin versem baban vermez diyor
izin verip vermemelerine bakmayacaksın sen kendi hayatını seçeceksin doktora gidip sürecine başla seni kabul etmeyenleri umursama seni seven olduğun gibi sevmeli kac yasindasin ve hangi ildesin
19 yaşındayım İstanbul
tamam hem yaşn iyi hem de bulunduğun ilde süreç var
Babam reddeder beni sokaklarda ne yapacağım
ekonomik özgürlüğünü kazanman gerek ayrıca bence sen kaos gl veya 17 Mayıs adlı platformla görüş bilgi al hemen
Onlar nedir
bu konuda bilgili seni yargilamayacak platformlar dernekler onları araya da bilirsin mail de atabilirsin instagramda mevcut sayfaları
Üniversiteye girip okuyum öyle şu an bunları yapamam paramın olmadi gerek
hayır ücretsiz bilgi al diyorum onlara danış sana fikir de verirler bilgi de
Ben kadın olmasına olurum ama sonum köprü altı olur elin adamlarina meze mi oluyum
yaw öyle olmayan bir ton kadın var sen bilgi al bi önce ayrıca olduktan sonra köprü altinda olmak diye bir sey yok normal insanlar gibi meslek sahibi olabilirsin
Maalesef bu dediğin imkansız türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz kim alsın bizi ise erkek kimliğimle çalışabilirim şu an ama ameliyat olunca o işler dediğin gibi olmuyor yurt dışı tek çare
yanlış düşünüyorsun
Doğru düşünüyorum transların çoğu seks işçisi ben onu kaldıramam atarım kendimi daha iyi
iş sahibi olup o durumda olmayanlar da var neyse sen bilirsin hayat senin hayatın
Selin cigerci gibi zengin olsam neyse de o dediğin zor düzgün gelirim olsa direk cinsiyet değiştiririm
benim tanıdığım seks işcisi olmayan bir sürü trans kadın var
Ne iş yapıyolar mesela
değişiyo doktor olan da var garson olan da var özel sektör de var
Ama şimdi söyle bisey var bazılarınin trans olduğunu anlayamiyosun ses olsun görüntü olsun falan öyle olunca her ise girilir de benim sesim kalın ameliyat olsam belli olur trans oldugum
sen okuyup meslek edinirsen kimliğini aldığında kimse seni dışlayamaz o işi yaparsın devlette trans olduğun işten atma vs gibi bir durum olamaz kaldı ki sesi kalın olan kadınlar da var kimseyi ilgilendirmez önemli olan işi iyi yapman
Devlet transları niye alsin efruz diye trans var hala avukat olmak için çırpınıyor almiyo kimse onu işe homofobik bizim insanimiz bilmiyo musunuz
ona bakarsan larin doktor oldu mesela ayrica efruzun durumu farkli sen dediğim yerden bilgi al önce kendi bildiklerin sana yetmez
Ne dicem ki onlara eşcinselim ne yapmalıyım mi diyim
hayır sen escinsel degilsin trans kadinsin ben trans kadinim de ve durumunu anlat sizce ne yapmaliyim bilgim yok bu konulaarda de bilgi alirsim gelecek kaygilarini da anlag
Onlar nasıl destek sunuyorlar bilgin var mı bide şey dicem trans bi tanıdığına söylesen yardımcı olamaz mi bana
onlar sana bilgi veriyor ve istersen ucretsiz psikoljik destek de veriyorlar baska destekler de veriliyordur
twitterda joymoone adlı hesaba yazabilirsin yardımcı olur
Sen homofobik değilsin dimi
homofobik de transfobik de değilim lgbti bireylerini destekliyorum
Ben cesaret edemiyorum buna babama falan haber verirler sonra annem bisey demez de
babana kim nasil haber veriyor niye veriyor
O söylediğin siteler
saçmalama onlar sana yardım eder sen istemeden istemedigin bir seyi yapmazlar sadece ara konuş
Tamam denicem sağol o arkadaşların da mi aynı yollardan geçti senin
evet sen yaz rica ederim
Topsun kardeş
Sen gaysin pasif
Seks yapmadım nasıl pasif oluyorum