bişi olsun diye yazmadım ama sana istediğin bazı şeyleri sunacak olan kişinin hayatı kazanmış olması gerekir ki buda baba parasıyla değil yaş ilerleyip kendi gücüyle olması gerekir ve inan hayatının tüm eksiklerini tamamlayan birisi olmalı
senin gibi bir kızda kızın hayatıda bedenide çok özeldir bununda farkında olması gereken sana hayatına bedenine saygısı olması gereken biri olmalıdır ama hayatta karşılığı olmayan hiç bir şey yok artı zannettiğinden daha olgun daha yaşlı demeliyim daha da farklı arzularım var ve buda zaten beklentim olmadığı gibi sana göre de olmadığımın ifadesidir
Ahahhahshahhs sence derdim zengin sevgili bulmak mı? Hayatta hic bir vasfı hic bir ideali olmayip hic bir donanıma sahip olmayıp zengin koca peşinde mi koşayım. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok kolay bu aslinda sen istersen olur konuşalım mı biraz
Büyük erkek sevmiyorum
sen çok mükemmelsin uğruna da çok şeyler sunulur inan bana her konuda hemde
Ama bana büyüksün abi
bişi olsun diye yazmadım ama sana istediğin bazı şeyleri sunacak olan kişinin hayatı kazanmış olması gerekir ki buda baba parasıyla değil yaş ilerleyip kendi gücüyle olması gerekir ve inan hayatının tüm eksiklerini tamamlayan birisi olmalı
Hayır baba parasıyla olmalı babadan zengin şirkte ortağı inşallah
parasının kıymeti olmayanın sana da kıymet vermeyeceğini bilsen ve bu senin vereceklerinle yetinmesi gerektiği anlamı taşır
Parasının köyleri olur doğuştan güzel insan doğuştan güzelliğinin farkındadır mesela ama baba parasıyla zengin olmadıysa cimri olur
*parasıının köyleri olur
*kıymeti olur
senin gibi bir kızda kızın hayatıda bedenide çok özeldir bununda farkında olması gereken sana hayatına bedenine saygısı olması gereken biri olmalıdır ama hayatta karşılığı olmayan hiç bir şey yok artı zannettiğinden daha olgun daha yaşlı demeliyim daha da farklı arzularım var ve buda zaten beklentim olmadığı gibi sana göre de olmadığımın ifadesidir
Kaç yaşındasın
boş ver ve senide rahatsız etmeyim ben nede olsa insan saygılı olmalıdır
25-29dan da büyüksün yani tamam cevap vermek istemiyorsan zorunda değilsin
hiç kimse herşeye cevap vermek zorunda olmaz bende arzularımın peşinde olan vede bedel gerekirsede zevkle ödemek isteyen biriyim
Gahahah abi çok yanlış kişinin sorusundasın o zaman şu an
yorum yapmam için beklentimmi olmalı amacım mı olmalı
ben tutkularımın bedelini severek öderim
çok zor değila slında rahatlığına bakar o
Ne alakaaaaaaa
Sen neden kapanmıyorsun o zaman
Ahahhahshahhs sence derdim zengin sevgili bulmak mı? Hayatta hic bir vasfı hic bir ideali olmayip hic bir donanıma sahip olmayıp zengin koca peşinde mi koşayım. d
Çok vasfım ve idealim var üniversite 3. sınıfım haddinizi bilin lütfen
Hayır daha çok ilgi çekiyor
Yoo. Görücü usulü versinler bitaneye işte
Yoo değil
Neden zor olsun
Evet
evet
Selam sen kapalımsn
Gel yardm edm sana
Büyüksün benden ama
Olsn yardm gel
Ama ben cinsellik konuşmam ve konuşturmam kapalıyım dindarım