1 yılGerçek aşk var mı önce onu sorgulamak gerek bence.. Soruya gelecek olursak gerçekten gerçek aşk var ise eğer zengin olmak kesinlikle zorlaştırır.. Çünkü çoğu insanın derdi paradır..
15 Yorumla- 1 yıl
Aşk var mı diye çok sordular daha yeter 😅😅
- 1 yıl
Yok çünkü yok.. 🤣🤣 Aşk var mı gibi davranıyor çoğu ama hep erkek milletine bakınca ben o aşkı göremiyorum.. 😅😅
- 1 yıl
Aşka dair evet çoğu kez yanıltıyorlar denk gelmiyor belkide😀
- 1 yıl
Aslında belki de denk geliyor ama karşı cins sadık kalamadığındandır..
- 1 yıl
Olabilir.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılParanın mutluluk + huzur getirdiğini inanan taraftayım. Yokluğun olduğu her yerde çatışmalar olur sürekli. Yokluk varsa özgürlük yoktur..
Dünyada savaşın olduğu her yerde insanlar fakirdir. Fakir oldukları için savaştalar. Halk yokluk içinde yüzerken birde üstüne savaşlarda ölüyor, yaralanıyor, evsiz, barksız, açlık ve sefaletle boğusuyor.
Çiftler arasında ki anlaşmazlıkların bir çoğu ekonomik sebepler. Eger durumu 2-3 katı daha iyi olsaydı o hanenin, para problemleri yaşanmazdı. Hep eksiklikler yüzünden kavgalar oluşuyor.
Daha uzatılabilecek konu ancak kısa keselim.
Zengin insanın aşkı da gerçektir. Onun bulunduğu sosyal alanın gerçekçiliği neyse, yaşadığı her şeyde onunla doğru orantılı.
Herkes kendi düzeyinde aşk yaşar. Kendi ekonomi çizgisinde.
Ve yaşadığı o çizgi onun gerçekçiliğidir. Aksine zengin insan için gerçek aşkı bulmak çok daha kolay.
Çünkü kendi çizgilerinde özgürlük vardır. İsteyen istediği an birini buluyor. Anında da ayrılabiliyor. Ve hiç bir aşk acısı yaşamadan..
Her iki taraf kendi doğallığında yaşar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle güzel bir soru zengin oluyorsun bu sefer zenginliğin için mi, seninle oluyor der insan ….
Ama bu her şey için geçerli eğitim görüyorsun çok üniversiteler bitiriyorsun üstdüzey bir eğitim sahibi oluyorsun…. Bunun için mi sevileceksin …?
Veya çok başarılar elde ediyorsun tamam bu çekici bir şey olabilir ama bu başarılar için mi sevileceksin?
Sevgi koşulsuz ve böyle etkenlerle bağlı bir şey olduğuna inanmıyorum… İnsan evladına ailesine annesine babasına sevdiği arkadaşını bunlardan dolayı sevmez belki en başarısız haliyle sevmiştir en zengin olsa da zengin olmasa da sevmiştir… Siz arkadaşlarınız başarısızken sevmiyor muydunuz veya annenize babanız zengin olmasaydı sevmeyecek miydiniz sevgi bence böyle şeylere bakmaz….
Yani kısacası zengin eğitimli başarılı yakışıklısın eee bunun için mi sevileceksin… bu gerçek sevgi mi? Sen sen olduğun için sevilmiceksrn ne anlamı var
21 Yorumla- 1 yıl
Evet kişi kendi olduğu için sevilmeli. Eğitim düzeyini faktör olarak hala görebilen varsa şükür😅Maddi odaklı çok daha fazla.
1 yılZorlaştırır bence, çoğu kişi sadece parası için birlikte olur çünkü. Kişiden kişiye göre değişir ama bazıları bi zaman sonra ona yaklaşan herkesi para avcısı olarak görmeye başlıyor ve ciddi ilişki yaşamaktan kaçıyor.
43 Yorumla- 1 yıl
Bende zorlaştırdığı kanısındayım🫶🏻
- 1 yıl
🌸🌸
- 1 yıl
Tabi bu canım biryse mümkündür onlar her cilve yapana inanırlar param var gücüm var derler ama zekası yoktur :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBence evet zorlaştırıyor insan sana mı Parana mı geliyor asla emin olamazsın. Ben zengin olsam asla bunu belli ermeden bir ilişki kurar sonrasında söylerdim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılZorlaştırır paraya mı aşık sana mı aşık insan ayırt edemez...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki pirinç arasından taş seçmek zor olur o zaman
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki hiç zengin olmadım 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Belki bir gün😅
1 yılBence zorlaştırıyor evet. Günümüzde para için neler neler yapan insanlar görüyoruz. İnternet siteleri bunlarla dolu. Dediğin gibi çok param olsa aşka inanasım gelmezdi. Zaten genelde zenginlerin kendileri gibi bir zenginle evlenip mutsuz olmasın nedeni de ondan dolayı. Severek evlenemedikleri için bence. Mecburen evlendikleri için gibi. Diğer türlü de kandırılmış gibi oluyor inanamıyor çünkü. Yani iki ucu da sıkıntılı bir olay. Kemal Sunal'ın filmi var ya hırsızlık yapıyor kadın buna gerçekten aşık oluyor da zengin olduğunu duyunca kaçıyor. O durumda olsak biz de öyle bir şeyler alırız galiba bir oyun çeviririz. Başka türlü bir yol aklıma gelmedi şu an.
10 Yorumla
1 yılTam tersi.
Zenginsen hem zenginler hem de fakirler mercegindedir. Fakirini de bulsan, zenginini de bulsan sana tamamlar ve sorun yok. Yani zengin birisinin fakir birini bulup cok sevsem diye pek bir beklentisi olmaz.
Fakir birisi isen sadece fakirler mercegindedir. Hadi birini buldun diyelim. Onun da hayatinin bir noktasinda "zengin birini bulsam" demis olma ihtimali vardir. Yani siz kotunun iyisisiniz bu durumda.
Ustelik fakir insanlar gercek ask da olsa tadini cikaramaz. Faturalardi kiraydi birbirini zor gorur.
Zengin insanin elindeki askla daha fazla zamani ve rahatligi oldugu icin gercek aska rastlamamissa bile yeterince tatmin yasar.
Tabi bunlar hep isin girgiri. Gercek ask zamanla gelisir. Bulunmaz.10 YorumlaEe yani bu zamanda maddiyat için ilişki kurmak isteyen insanların varlığı göz ardı edilemeyecek kadar fazla.
Hal böyleyken maddi durumu iyi birisinin karşısına çıkan taliplerin ne kadar aşk kuşu olduğu şüpheli bir durum alıyor.
Davul bile dengi dengine demişler. Şimdi her ülkede en az bir apartmanı olmayan adamı da ne yapayım yani beni hak etmesi lazım 😂😂
🌸😌💅🏻13 Yorumla- 1 yıl
Evet maddiyat için gelen çok tabi rahat yaşamak da cazip😅
- 1 yıl
☺️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zengin insanların psikolojisinde şu tür bir düşünce hakim olabiliyor "Bu kişinin yanımda durmasının tek gayesi belli; benim başarılarım, çevrem ve zenginliğim." Dolayısıyla, her kişiye karşı da bir "Acaba bu kişi de aynı sebeple mi burada?" sorusu zihinlerinde muhtemelen hakim olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Kafasında o varsa baştan aşkta şansını kaybeder😅
- 1 yıl
Hayatın doğal dengesi olduğunu konuşuruz. Biliriz ki kimse her şeyin tamamına sahip de olamıyor. Terazinin bir tarafına kazanç diğer tarafa kayıp, mutluluk ve hüzün, huzur ve keder gibidir belki de tam bilemiyorum ama kendimce böyle bir terazi dengesinde gibi olduğunu düşünüyorum. Ben budan 34 sene önce çok fakir bir insan iken Aşkım eşimi bulduğuma göre haklısınız
1 yılBence aşk zengin fakir dinlemiyor ama şöyle bir şey var diyelim kız zengin erkek fakir ya da tam tersi hep bir şüphe olur insanlarda ve bu durumda aşkın bulunmasına aşık olunmasına çok engel olabiliyor
10 Yorumla
1 yılBunu Birkaç Seçenekle Açıklayabilirim Zengin Olup da İnsanları Bilmeyen Biriyse Paranoyak Davranacaktır Şahsen Zengim Olsam Düşünmeyeceğim şey değil bunun sebebi toplum yapısı böyle
Bir diğeri ise zengin olup Hovardalık yapanlar meyhaneye gitmek geçici aşklara yelken açmak gizli bir yaşantı
Ve diğeri dürüst efendi birini bulmak veya dindar biri belki bu şekilde aşk yaşanır bu kitle çok az kaldı durum bu şekilde Para Her zaman saadet getirmez bu çok yanlış bir düşünce yapısı ben buna katılmıyorum para olması lazım tabiki huzurlu olmadıktan sonra pek bir anlamı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılZorlaştırdığını düşünmüyorum, sana yaklasan kisilerin durumu senin gibiyse paranın önemi zaten yoktur ama durumu senden düsükse zaten davranıslarıyla anlasılır. Örneğin, başarılı bir ögrenciysen sınav zamanı not icin yalandan yanına gelenlerin derdini anlarsın aynı şey aşk için de geçerli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zorlaştırır çünkü bu sefer de sana yakınlaşan her insan için istemsizce art niyetle yaklaşırsın. Konu parayı karşı taraftan sakınmak değil ama sürekli parasal durumlar içinde bir istekte bulunursa o zaman işte insanın kimseye güveni kalmaz. Atalarımız ne demiş; "Davul bile dengi dengine" o yüzden zenginin aşkı zengin biri olmalı, kendi görüşüm bu.
10 Yorumla
1 yılÖyle görünür ama aslında öyle değildir güzelim. Çünkü fikri sabit bir insan, gerçekten istediği birinden uzaklaşmaz, kafası karışmaz. Etrafıyla ilgilenmez
13 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum güzellik. Gerçekten isteyen hiçbir faktör ve koşulu öne sürmez✨🫶🏻
- 1 yıl
Elbette öyle. Ne istediği belirsiz, narsist tipler sadece kendine zarar verir. Bunu unutmamak en iyisidir fıstığım 😊🎀💗
- 1 yıl
👍🏻🌷🌷
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılO zengin olana ve sevdiği kişiye göre degişir erkek ve kadın içinde bence bazen orta halli olsanda gerçek aşkı bulmak zor olmayınca hiç bir türlü olmaz
111 Yorumla- 1 yıl
Doğru Dilberim olmayınca olmuyor 🌸
- 1 yıl
Olsa işte burada mı olurum ben şu an kocama meyve soyardım kızz 😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
😂😂😂🤗🤗🤗😂😂😂
- 1 yıl
Böyle meyve soyacak koca yürekli kadın var onlar da görmeyecek kör😅😅🫶🏻
- 1 yıl
Ahhh beee ne çektimmmm bee ben ayva yiyim biraz daha zâten yemişim 😂🤣
- 1 yıl
Aahaha ayva hiç sevmem ya😅😅
- 1 yıl
Aaa karaciğer temizler mide bulantısı nı bastırır ki zaten yedik çoktan ayvayı biraz da meyve olarak yiyelim sarı ayva çok güzel sulu şeker gibi 😂🥰🤗
- 1 yıl
Sevmeyi deneyeceğim senin güzel hatrına😅😅🎀
- 1 yıl
Dene balım saglık için sarı al yeşil oklava gibi boğazda kalıyor gitmiyor sert 😂😂😂😂
- 1 yıl
👍🏻☺️☺️
1 yılİvit bi tık. Yeni yenge/enişte adayı gerçekten sefiyo mu yoksa parayla mı aşk yaşıyo? Bunun ayrımını yapabilmek lazım
15 Yorumla- 1 yıl
Eskisi mi vardı 😅
- 1 yıl
I ıh
- 1 yıl
Yeni aday kim da o zaman paint mezun😅
- 1 yıl
Temsili didim, bi aday yok. Aday adayı da yok, aday aday adayı da yok, aday aday aday adayı da yok djdjdjj
- 1 yıl
Hahahah 😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 11 Yorumla- 1 yıl
Hiç yani aman bizdeki soru işte😏😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılİnsan zengin olunca herkes etrafında pervane olur, "Herkes bana aşık!" dersin. Ama kendini kandırmış olursun. 💕🥰
13 Yorumla- 1 yıl
"Herkes bana aşık!" dersin. Ama kendini kandırmış olursun.
Aynen öyle🌸 - 1 yıl
Teşekkür ederim biscolatam.. 💕♥️
- 1 yıl
Rica ederim🎀💕
Ben aşkın zenginlik, fakirlik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet zorlaştırır. Daha çok cebindeki paran sevilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet paraya aşk😅
1 yılolur mu ablam, sen zenginsen söyle ben hemen çiçek çikolata yaptırıp gelyorum:))))
111 Yorumla- 1 yıl
Zengin olsam da burada demem😅😅
Zenginin düşmanı çoktur😅😅 - 1 yıl
bk servetiniz 50 milyon dolar üstüyse kanım çok ısınacak sana:)
- 1 yıl
Hahaha😅😅
- 1 yıl
Kalınbabama, pardon kalınoedere, hy dilimi eşşek arısı soksun, kayınoederciğime hörmetler😂
- 1 yıl
Arkadaşlar babanızı seçemezsiniz ama kalınpederinizi seçebilirsiniz sakın unutmayın😂😂
- 1 yıl
Kekeledin😅😅
- 1 yıl
Heyecandandır 50 milyon sebep var😂😂😂
- 1 yıl
Sorununda cevabını bulmuş oldun sanırım😂😂
- 1 yıl
Gerçek aşk klavyedeki 50 milyon kadar😅😅
- 1 yıl
Paran varsa gururlu adam arayacaksın, ama guruda tehlikelidir, çabuk kırılır, yani her şey ilişkiyi yönetebilmekle alakalı aslında. Eski türk filmlerinde zengin kayınoeder der ya kızımı bırak çeki sen doldur diye😂😂😂😂belki baban da bana böyle bir teklifle gelir kırmam bende mcişkoyu😂
- 1 yıl
Amcişko pardon bak yine heyecan yaptım😅
1 yılBencede zor olur. Çünkü onu menfaati için sever. Lâkin bir fakir evlendimi bilin ki ne kadar fakir olduğunu bilsede her zorluğa katlanır çünkü menfaati için değil onu sevdigi için evlenmiştir (tabii ki hakikisini bulanda olur ama genel olarak böyle...)
10 Yorumla
1 yılZengin olmak insanı temkinli kılıyor çünkü ; günümüz dünyasında duygulardan çok daha önem taşıyor varlık sevdası.
Kim doğru kim yanlış derken geçiyor zaman.
10 YorumlaBirini bulursun ama gerçekten sevdiğini asla bilemezsin. Paran için mi seninle? Fakir olsan sever miydi? Seni, sen olduğun için mi seviyor? Bu sorular seni çok yorar ve duran ilişkini de bozar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet zorlaştırır ve sinir bozucu para avcısı tiplerinde sürekli basına üşüşmesini sağlar mesela kendimden biliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılhic dusunmemistim, sanki her seyin mukemmelini dusunebilirler kendilerine layik olsun diye o yuzden zorlasir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle evet seni seviyorum diyen kimseye güvenemezdim zengin olsaydım gerçi suandada inanmıyorum ortalık o evladıyla dolu
10 Yorumla zorlastirir cunku sennin paran icinmi yoksa seni sevdigi icinmi seninle beraber oldugunu anlayamazsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılZengin olanlar cevaplasın :D
17 Yorumla- 1 yıl
Zengin olunca demişler hep😅
- 1 yıl
Karşındaki insandan zengin olduğunu gizlemelisin djdjs
- 1 yıl
Kesinlikle zenginin ve güzelin düşmanı çok olur demişler😄
- 1 yıl
İnsana düşman da lazım :D ekşınsız hayat mı olur ya
- 1 yıl
Cık sakinlik iyi😄
- 1 yıl
Öyle olsun bakalım :D
- 1 yıl
☺️🫶🏻
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Zorlaştığını düşünüyorum bu devirde güvenilemiyor gücü mü yoksa kişiyi mi sevdiğini anlamak zor insanların.
10 YorumlaAşk dışında arkadaşlığı bile zorlaştırır. Bilemezsin yani etrafındakiler gerçekten sen olduğun için mi yanında yoksa kolpalar mı falan
10 Yorumla
1 yılSalla gitsin ya gerçek aşkı kim bulmuş da ben bulcam zengin olim aşk olsun yeter sahtesi gerçeğini salla
10 Yorumla
1 yılYok tam tersi direk konumunu bulursun çünkü zenginsindir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben şahsen param yokken yüzüme bakmayan kızlara neden aşık olayım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bi bağlantı kuramadım gerçek aşk tamamen kaderinle ilgili
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence fakir olmak, herhangi bir aşkı bulmayı zorlaştırır ahdkdhdk
10 Yorumla Zorlaştırır
Zaten bir insan ne kadar zenginleşirse o kadar fakirleşir11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Bence zorlaştırmaz zengin olunca girebileceğin ortam artıyor kendine göre birini bulabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef zorlaştırıyor, Seviyorum diyen herkes parama geldi.
10 Yorumla Sanki fakirler gerçek aşkı bulabiliyor da zenginlerin işinin zorlaşması kaldı ahdb
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence zorlaştırıyor parasına mi kendisine mi aşık bilemiyor ikilemde kalıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılZorlaştırabilir. Çünkü sırf parasınin peşinde koşanlar oldukça fqzla olacaktır
10 Yorumla
1 yılkişiden kişiye ve paranı karşındakişne nasıl gösterdiğine bağlı olarak değişir ama çoğunlukla evet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet herkes ama herkes çok eski olmayan bir iki erkek arkadaş hariç herkes para çıkar için yanimda
10 YorumlaHaliyle, kim para için yaklaşıyor kim gerçekten seviyor ayırt etmek zorlaşır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence evet paraya mı geliyor diye şüphelenirim
10 YorumlaEvet zorlaştırıyor 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın para yokken erkek para varken belli olurmuş karekteri bunu sadece Allah bilir
00 Yorumla
1 yılSen sana benzeyene aitsin maddi durum önemsiz nasibin er geç senin olacaktır
00 Yorumla
1 yılErkeksen kolaylaştırır 😄 Günaydınnn
11 Yorumla- 1 yıl
Günaydın👋🏻
1 yılZaten herkes zengin koca arıyor sjsjsj
11 Yorumla- 1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neyin ne olduğundan emin olmayı zorlaştırabilir
14 Yorumla- 1 yıl
İyi oyuncuysa daha da fazla😏
- 1 yıl
Evet evett😄
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zengin olunca söylerim dhshs
14 Yorumla- 1 yıl
Hahaha😅😅
- 1 yıl
🩵🫶🏻
1 yılEvet ya ama fakir olsan da kullanıyorlar 🙂
14 Yorumla- 1 yıl
Niyet bozuksa zaten her türlü afedersin inek sağma telaşında oluyorlar:d
- 1 yıl
Biri paraya aşık biri cinselliğe gelde ölme🤦
- 1 yıl
😏😏
- 1 yıl
😂😂
1 yılBilmiyorum alakası var mi bence yok ya 🙄
14 Yorumla- 1 yıl
Ünlü zenginler için zor sanki🙄
- 1 yıl
Ünlü Zengin olupta aşktan geberenleri gördük 🙄
- 1 yıl
Az onlar.😌
- 1 yıl
Evet az ama zaten aşk denen şey tükenmek üzere maalesef
Zorlaştırıyor. Çünkü seçici biriyim. İnsanlar bir anda bırakabilir. Aşkı oyuncak eden canlılar var
10 Yorumla
1 yılZorlaştırır çünkü sevdiği için değil para için severler
10 Yorumla
1 yılEvet , sadece seni para için sevenlerle dolu olucak heryerin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılAsk ozel bir ani yasadigin kisa bir dilim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılEvet zorlaştırır..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılParaya gelecek olan kadınları düşünürsek evet
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne